CREDIT `ON

Piata creditelor nebancare online din Romania

Care sunt ofertele de credite nebancare online?


Institutiile Financiare Nebancare au dezvoltat o adevarata piata a creditelor online, fapt ce pe de-o parte le-a adus incredere din partea consumatorilor, iar pe de alta parte, invidie din partea bancilor, care, reticente atata timp in a acorda credite, s-au trezit lasate in urma de evolutia spectaculoasa a acestor credite nebancare.

Chiar daca si bancile au inceput sa ofere servicii online, produsele fiind la un nivel mult prea insignifiant pentru a fi mentionate, totusi, viitorul va tinde si in cazul creditelor nebancare catre o piata online dezvoltata, ce probabil, va capata la randul ei, incredrea populatiei.

Obtinerea rapida a creditului, timpul scurt de accesare, scutirea unor drumuri necesare in alte situatii, posibilitate incarcarii documentelor pe internet; toate acestea sunt elemente ce lucreaza in favoarea acestei piete a creditelor nebancare online, aflata la un nivel destul de ridicat in ultimii ani.

Principalele puncte de atractie ale acestor credite nebancare sunt: increderea, siguranta, transparenta costurilor, ratele fixe si, mai ales, rapiditatea de obtinere a banilor.

lasand totusi la o parte aceste calitati, trebuie sa stiti ca ele au totusi un dezavantaj major, anume, dobanda destul de mare, ce impovareza financiar destul de mult pe cei ce le acceseaza.

Credit online cu dobanda mica

[COMPLETEAZA FORMULAR ONLINE]

Poti accesa rapid un imprumut de la Smile Credit. Conditii: varsta intre 18 si 75 de ani, venituri minime de 650 de lei. Sunt acceptati si cei inscrisi in Biroul de Credit.

 

Credit de nevoi pe termen lung

[COMPLETEAZA FORMULAR ONLINE]

Poti imprumuta de la Credius intre 1000 si 40.000 de lei, pentru maxim 60 de luni. Ai nevoie de buletin. Sunt acceptati si restantieri, pensionari ori din diaspora.

 

 

Principalul element pe care trebuie sa-l aveti in vedere atunci cand accesati credite online este acela de a completa in mod curent formularele; orice greseala atrage dupa sine intarzierea acordarii creditului.

Scopul acestei modalitati de accesare - online - , este acela de a grabi acordarea imprumutului si de a asigura nevoia urgenta de bani a clientilor. Orice intarzieri datorate neatentiei in completarea formularelor online inseamna amanarea acestei finalizari.

Iata cateva din adresele utile ale celor mai cunoscute IFN-uri ce acorda bani urgent, online.

PROVIDENT FINANCIAL ROMANIA IFN S.A.
Calea Serban Voda, c. B. Park nr. 133 bl. Cp. d - e sector 4 Bucuresti
tel. 021 - 3122266
Credite de consum

website: Provident

CETELEM IFN S.A.
Str. Clucerului nr. 78 - 80 sector 1 Bucuresti
tel. 021 - 3120220
Credite consum, Imprumuturi nebancare, Credite ipotecare, Credite imobiliare, Microcreditare, Finantare tranzactii comerciale, Factoring, Scontare, Forfetare, Emitere garantii

website: Cetelem

VERIDA CREDIT IFN S.A.
Str. Nicolae cretulescu nr. 8 sector 1 Bucuresti
tel. 021 - 3023800
Credite consum, Imprumuturi nebancare, Credite ipotecare, Credite imobiliare, Finantare tranzactii comerciale, Factoring, Scontare, Forfetare, Emitere garantii

website: Verida Credit

VERIDA CREDIT - Stefan Cel Mare, Bucuresti sector 2
Adresa: Soseaua Stefan Cel Mare , nr. 24 , Bucuresti sector 2
Telefon / Fax: 0213083310 / 0213083309
Contact: Bucuresti1@verida.ro
Credite consum, Imprumuturi nebancare, Credite ipotecare, Credite imobiliare, Finantare tranzactii comerciale, Factoring, Scontare, Forfetare, Emitere garantii

website: Verida Credit

TBI CREDIT IFN S.A.
Bucuresti Sediu Central
Adresa: Strada Putul lui Zamfir , nr. 8 , Bucuresti sector 1
Contact: office@tbicredit.ro
Imprumuturi nebancare, Creditul de bunuri, Creditul de nevoi personale, Cardul de credit, Credit pentru sanatate

website: TBI Credit IFN

PATRIA CREDIT IFN S.A.
Institutii de credit - IFN
0213040060, office@patriacredit.ro
www.patriacredit.ro
Adresa Bulevardul Aviatorilor, nr. 33, Bucuresti sector 1
Patria Credit este cea mai mare institutie nebancara de microfinantare din Romania, avand o experienta de peste 14 ani de acordarea imprumuturilor pe piata locala.
Societatea are ca obiect de activitate acordarea de imprumuturi pentru afaceri microintreprinderilor si companiilor mici, intreprinzatorilor individuali, producatorilor agricoli si persoanelor fizice.

website: Patria Credit IFN

VIVA CREDIT IFN S.A.
Institutii de credit - IFN
0213030080 info@vivacredit.ro
www.vivacredit.ro
Adresa Strada Splaiul Unirii, nr. 16, Bucuresti ,Muntenia Business Center,sector 4
VIVA Credit IFN SA este prima companie din Romania specializata in Credite pana la salariu - imprumuturi rapide, oferite online, imprumuturi nebancare online

website: Viva Credit

SIMPLU CREDIT IFN S.A.
Institutii de credit - IFN
0214048296 office@simplucredit.ro
www.simplucredit.ro
Adresa Soseaua Pantelimon, nr. 91, Bucuresti bl. 403, parter, sector 2, Bucuresti
Simplu Credit ofera servicii de imprumuturi nebancare pentru persoane fizice si juridice.
Simplu Credit va pune la dispozitie informatii despre imprumuturile cele mai potrivite pentru nevoile dvs.Puteti alege intre diverse oferte de credite si beneficia de cele mai avanajoase conditii de acordare de credite.

website: Simplu Credit

 

provident.ro%20

 

Toate articolele din categoria Credite online.

Credite rapide bancare - Imprumuturi rapide nebancare IFN

Site-ul nostru va ofera informatii utile despre creditele bancare si cele nebancare. Daca aveti vreo propunere, idee, dorinta, intrebare, asteptam sa ne contactati.

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Anul 2018 a inceput printr-o usoara concurenta intre banci si IFN-uri in privinta timpilor de acordare ai creditelor de consum. Acest fapt nu poate decat sa ne bucure, tinand cont ca nimic nu este mai sanatos pentru o economie decat concurenta. Poate spram si la o ieftinire a creditelor bancare si nebancare in acest context.

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale - imprumuturi rapide doar cu buletinul - credite de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Surse de credite IFN online: Citeste
Credite rapide online 2018: Citeste
Imprumut fara adeverinta de venit si bani urgent: Citeste
Imprumut rapid online: Citeste
Credite rapide pentru restantieri in 2018: Citeste
Oferte prin telefon de la Cetelem: Citeste
Credite nebancare online: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog