CREDIT `ON

Noul credit pana la salariu de la Viva Credit

Creditul pana la salariu de la Viva Credit s-a modificat pe ici pe colo, prin partile esentiale


Noul credit pana la salariu de la Viva Credit a suferit unele modificari, dupa parerea noastra, imbunatatiri care va vor bucura cu siguranta.

Aplica pentru un credit rapid pana la salariu.

In fapt, dupa parerea noastra, numele acestui produs renumit la vremea lui, nu prea isi mai are locul in noua infatisare de astazi, insa, cu siguranta IFN-ul l-a pastrat pentru vizibilitatea sa din piata si pentru ca oamenii sunt obisnuiti cu el.

Asadar, creditul pana la salariu de la Viva se transforma intr-o linie de creditare pusa la dispozitia clientilor prin care acestia pot retrage atunci cand au nevoie sume dorite de bani, in limita maximului disponibil de 2.000 de lei.

Axi Card - card credit online

[DETALII OFERTA]

Poti aplica simplu online pentru un card de credit Axi. Valabil si pentru cei cu istoric negativ. Limita maxima de credit este de 6.000 lei.

 

Imprumut rapid fara garantii

[DETALII OFERTA]

Poti imprumuta de la Provident sume intre 500 si 15.000 de lei, cu rambursare saptamanala ori lunara. Venit minim 300 de lei.

 

Timpii de raspuns raman aceeasi - 15 minute de la accesare, precum si timpii de acordare - maxim 2 ore pana cand ajung banii pe card, daca operatia se deruleaza in timpul programului de lucru.

Retragerile nu costa nimic clientul.

Cum procedeaza un client pentru a-ti scoate banii? Nimic mai simplu! Alege suma din contul de client in maximul sumei admise.

Un client poate solicita suma dorita de bani fie prin telefon, fie online ori prin email.

Daca la data scadenta, clientul nu detine toata suma de rambursat in cont, poate plati o parte din suma, minim 10% plus dobanda aferenta.

vivacredit.ro

La salariu, cand se stabileste data scadenta, clientul plateste suma pe care a treas-o efectiv din suma maxima disponibila.

Cei de la Viva Credit merg in continuare pe rambursare anticipata fara plata suplimentara ori alte comisioane.

Dupa ce rambursezi banii respecitivi, aferenti creditului accesat, suma respectiva de bani iti vor fi din nou disponibili in contul tau de client si ii poti accesa cand doresti.

Contractul de credit se incheie pentru 5 ani, astfel se da posibilitatea clientului de a avea la dispozitie oricand o suma de bani pe care ii poate folosi in situatii de urgenta.

Avand in vedere ca contractul de credit se acorda de acum pe un termen de 5 ani, s-a renuntat la oferta "0% dobanda la primul credit!", mergandu-se pe varianta "0% dobanda in primele 30 de zile". Astfel, un client care acceseaza un credit pentru o perioada de 5 ani, daca ramburseaza in primele 30 de zile creditul, nu o sa plateasca dobanda. Dobanda se calculeaza incepand din ziua a 31-a.

Conditiile de elgibilitate si accesare raman neschimbate ca si la vechiul credit pana la salariu. De asemenea, formularele online de accesare ramane neschimbat.

Asadar, iata ca piata nebancara ne aduce noutati, incepand cu unul dintre cele mai 'vechi' produse ale ei. Dupa cum sititi, creditul pana la salariu de la Viva Credit (marca inregistra a acestui IFN) este unul cu vechime in piata, fiind primul produs de acest gen din Romania.

Microcreditele evolueaza si se adapteaza noilor cerinte din piata. Sa vedem ce parere au si clientii despre aceste noi tendinte.

 

Toate articolele din categoria Imprumuturi rapide.

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale - imprumuturi rapide doar cu buletinul - credite de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Credite nebancare urgente: Citeste
Credite rapide: Citeste
Bani urgent de la IFN, simplu de accesat: Citeste
Creditul instant prin SMS: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Bani pana la salariu: Citeste
Solutii de finantare pentru studenti: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog