CREDIT `ON

Imprumuturi Viva Credit. Credite rapide pana la salariu Viva Credit.

Imprumuturi nebancare de la Viva Credit. Credite pana la salariu in 24 de ore.


Imprumut nebancar urgent de la VIVA Credit

Pentru a raspunde la intrebarea: cum pot obtine un imprumut nebancar rapid, raspunsul il veti gasi printre Institutiile Financiare Nebancare sau la Casele de Amanet. Pentru a face rost de bani urgent, ai aceste doua variante ca sa accesezi un imprumut rapid de bani.

In privinta imprumutului nebancar pana la salariu, acesta este un produs, marca inregistrata a unui dintre IFN-urile din Romania, si anume VIVA Credit.

Credit de nevoi cu o luna vechime

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Se accepta si persoanele cu istoric negativ in BC.

 

Credit in rate sau linie de credit

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine banii rapid, de la 200 la 15.000 de lei. Imprumut acordat de Mai Mai Credit celor peste 20 de ani, cu venituri de minim 1000 lei lunar.

 

"AVANTAJELE CREDITELOR PANA LA SALARIU™

• 100% Online. Puteti aplica 24h/zi, 7 zile pe saptamana. Nu este necesar sa va deplasati la noi la sediu, nici sa ne trimiteti acte prin posta.
• Rapide – puteti primi banii chiar in aceeasi zi, direct in contul bancar al bancii dumneavoastra
• Flexibile – puteti alege orice suma (intre 100 si 2.000 Ron) pe o perioada de 5 ani (daca rambursezi creditul in primele 30 de zile, dobanda este 0)
• Dobanda fixa. Veti sti de la inceput exact cat aveti de plata. Plata se face intr-o singura rata la data scadenta aleasa de dumneavoastra.
• Rambursare anticipata fara comisioane si alte penalitati. Stiti in orice moment cat aveti de rambursat.
• Usor de rambursat - cel putin 4 variante de rambursare a creditului: numerar, ordin de plata, card bancar, direct debit.
• Cost Total (valoarea totala de rambursat) in general mai mic decat la alti creditori, inclusiv banci.

DESPRE CREDITELE PE TERMEN SCURT

Creditele pe termen scurt "pana la salariu" exista in toata lumea de foarte mult timp. Ele mai sunt cunoscute sub numele de “Payday loans” – credite oferite pe perioade scurte si rambursate in ziua urmatorului salariu.

"Creditele pe termen scurt sunt niste servicii scumpe la prima vedere. Si chiar devin scumpe daca sunt folosite prea des. Dar atunci cand imprumuturile urgente pe termen scurt sunt utilizate rational, ele pot aduce beneficii, inclusiv economii."

Aceasta ar fi descrierea pe scurt a creditului pana la salariu oferit de catre VIVA Credit.

Daca ai nevoie de un imprumut urgent si nu ai alta posibilitate sa faci rost de bani, poti apela la imprumutul pana la salariu de la VIVA Credit.

Pentru a obtine un imprumut urgent in aceeasi zi Viva Credit va pune la dispozitie creditul rapid nebancar. Aceasta institutie financiara nebancara ofera credite rapide nebancare fara garantii, fara adeverinta de venit. Viva Credit va cere pentru accesarea unui credit rapid nebancar o copie dupa buletin. Daca solicitati un imprumut urgent cu o valoare mai mare, cei de la Viva Credit va vor cere un extras de cont si alte documente doveditoare ale bonitatii.

Accesand portalul Viva Credit puteti afla cum se procedeaza pentru obtinerea unui credit rapid nebancar, in functie de suma dorita.

 

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL ONLINE]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale -doar cu buletinul - de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Cand cauti produse de tip rapid: Citeste
Credite nebancare urgente: Citeste
Accesari online: Citeste
Acte Provident: Citeste
Fara adeverinta de venit: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Optiuni de finantare doar cu buletinul: Citeste
Refinantare: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog