CREDIT `ON

Imprumuturi Viva Credit. Credite rapide pana la salariu Viva Credit.

Imprumuturi nebancare de la Viva Credit. Credite pana la salariu in 24 de ore.


Imprumut nebancar urgent de la VIVA Credit

Pentru a raspunde la intrebarea: cum pot obtine un imprumut nebancar rapid, raspunsul il veti gasi printre Institutiile Financiare Nebancare sau la Casele de Amanet. Pentru a face rost de bani urgent, ai aceste doua variante ca sa accesezi un imprumut rapid de bani.

vivacredit.ro

In privinta imprumutului nebancar pana la salariu, acesta este un produs, marca inregistrata a unui dintre IFN-urile din Romania, si anume VIVA Credit.

Credit rapid si pentru restantieri

[VEZI OFERTA]

Aplici cu buletinul, fara adeverinta de venit. Varsta minima 18 ani. Se accepta si persoane cu istoric negativ. Dobanda imprumuturilor Credius este fixa.

 

Imprumut nebancar si pentru cei inscrisi in BC.

[COMPLETEAZA FORMULAR]

Un imprumut ExtraSimplu iti poate aduce sume intre 200 si 2.000 de lei. Trebuie sa ai peste 18 ani si o sursa de venit stabila din salariu, pensie, etc care sa fie livrata intr-un cont bancar.

 

"AVANTAJELE CREDITELOR PANA LA SALARIU™

• 100% Online. Puteti aplica 24h/zi, 7 zile pe saptamana. Nu este necesar sa va deplasati la noi la sediu, nici sa ne trimiteti acte prin posta.
• Rapide – puteti primi banii chiar in aceeasi zi, direct in contul bancar al bancii dumneavoastra
• Flexibile – puteti alege orice suma (intre 100 si 500 Ron) pe orice perioada (intre 10 si 35 zile )
• Dobanda fixa. Veti sti de la inceput exact cat aveti de plata. Plata se face intr-o singura rata la data scadenta aleasa de dumneavoastra.
• Rambursare anticipata fara comisioane si alte penalitati. Stiti in orice moment cat aveti de rambursat.
• Usor de rambursat - cel putin 4 variante de rambursare a creditului: numerar, ordin de plata, card bancar, direct debit.
• Cost Total (valoarea totala de rambursat) in general mai mic decat la alti creditori, inclusiv banci.

DESPRE CREDITELE PE TERMEN SCURT

Creditele pe termen scurt "pana la salariu" exista in toata lumea de foarte mult timp. Ele mai sunt cunoscute sub numele de “Payday loans” – credite oferite pe perioade scurte si rambursate in ziua urmatorului salariu.

Cu siguranta au existat in viata dumneavoastra momente cand ati avut nevoie de de o suma, nu foarte mare de bani, pentru a va rezolva o problema foarte urgenta: o factura restanta, reparatul masinii, a unei instalatii de apa, curent sau gaz, un eveniment neprevazut in familie. De obicei apelati la prieteni sau familie, dar de cateodata acest lucru nu este posibil.

De aceea am creat serviciile oferite de Viva Credit IFN, solutii de creditare rapida si usor de folosit.

Creditele pe termen scurt sunt niste servicii scumpe la prima vedere. Si chiar devin scumpe daca sunt folosite prea des. Dar atunci cand imprumuturile urgente pe termen scurt sunt utilizate rational, ele pot aduce beneficii, inclusiv economii."

Acestea ar fi tipurile de servicii in privinta creditului pana la salariu oferit de catre VIVA Credit.

Daca ai nevoie de un imprumut urgent si nu ai alta posibilitate sa faci rost de bani, poti apela la imprumutul pana la salariu de la VIVA Credit.

Pentru a obtine un imprumut urgent in aceeasi zi Viva Credit va pune la dispozitie creditul rapid nebancar. Aceasta institutie financiara nebancara ofera credite rapide nebancare fara garantii, fara adeverinta de venit. Viva Credit va cere pentru accesarea unui credit rapid nebancar o copie dupa buletin. Daca solicitati un imprumut urgent cu o valoare mai mare, cei de la Viva Credit va vor cere un extras de cont si alte documente doveditoare ale bonitatii.

Accesand portalul Viva Credit puteti afla cum se procedeaza pentru obtinerea unui credit rapid nebancar, in functie de suma dorita.

 

 

Toate articolele din categoria Utile.

Credite rapide bancare - Imprumuturi rapide nebancare IFN

Site-ul nostru va ofera informatii utile despre creditele bancare si cele nebancare. Daca aveti vreo propunere, idee, dorinta, intrebare, asteptam sa ne contactati.

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Anul 2018 a inceput printr-o usoara concurenta intre banci si IFN-uri in privinta timpilor de acordare ai creditelor de consum. Acest fapt nu poate decat sa ne bucure, tinand cont ca nimic nu este mai sanatos pentru o economie decat concurenta. Poate spram si la o ieftinire a creditelor bancare si nebancare in acest context.

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale - credite rapide doar cu buletinul, pe termen scurt ori lung.

Cele mai citite

Cand cauti credite rapide: Citeste
Credite nebancare urgente: Citeste
Credite rapide online: Citeste
Imprumuturi Provident: Citeste
Credite fara adeverinta de venit: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Optiuni de finantare doar cu buletinul: Citeste
Refinantare: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies