CREDIT `ON

Imprumuturi Simplu Credit. Bani rapid.

Imprumuturi nebancare de la Simplu Credit. Credite rapide pana la salariu de la Simplu Credit.


Simplu Credit este o institutie financiara nebancara autorizata de BNR, societate ce are in portofoliu servicii de creditare pentru persoane fizice si juridice.

In categoria creditelor pentru persoanele fizice se numara creditele de nevoi personale si cele pana la salariu.

Accesarea imprumuturilor de la Simplu Credit se poate face online, printr-o simpla completare a unor formulare urmata de printarea acestora si de trimiterea documentelor printate catre respectiva companie.

Pentru accesarea unui credit de nevoi personale, de exemplu, trebuie sa alegeti suma dorita de bani si perioada de rambursare, sa va specificati venitul lunar (in functie de care veti obtine si anumite sume).

De exemplu, pentru un venit net lunar de 1.000 de lei, puteti lua un credit de 5.000 de lei, pe o perioada de 12 luni, si veti plati o rata lunara de 520,93 lei si pe langa aceasta rate aveti de plata si un comision de acordare de 330 de lei, DAE pentru acest tip de imprumut este de 78%.

Credit rapid la domiciliu

[DETALII OFERTA]

Poti imprumuta sume de bani intre 500 si 15.000 lei, fara garantii si giranti. Actele necesare unui imprumut Provident sunt: buletin si dovada venit (venit minim 300 lei/luna).

 

Credit de nevoi personale pe termen lung (solutie si pentru restantieri)

[DETALII OFERTA]

De la Credius poti imprumuta sume de bani intre 1.000 si 40.000 lei, pe perioade de la 20 la 60 de luni. Nu e nevoie de adeverinta de venit. Varsta minima 18 ani. Trebuie sa ai cel putin o luna vechime in munca.

 

Pe site-ul Simplu Credit veti gasi si doua adeverinte tip, o adeverinta de venit si un acord Biroul de Credite. Prima o veti folosi pentru a va stabili veniturile nete lunare, iar a doua este un acord prin care oferiti societatii nebancare dreptul de a consulta Biroul de Credite in ceea ce va priveste si de a trimite informatii despre dumneavoastra catre aceasta companie, pe parcursul derularii creditului.

In cazul creditelor pana la salariu, daca mergem pe formularul online pentru completarea acestuia si selectam ca nivel de venit net lunar tot 1.000 de lei, suntem informati ca putem accesa sume cuprinse intre 100 si 500 de lei, pe o perioada cuprinsa intre 10 zile si 35 de zile.
Pentru un imprumut maxim pe care-l putem obtine apeland la aceste credite pana la salariu, de 500 de lei, suma pe care vom avea de rambursat la capatul intervalului maxim de 35 de zile va fi de 593,27 lei, iar comisionul de acordare este de 10 lei. Pentru aceste tipuri de imptumuturi suntem informati ca DAE maxim este de 484,02%.

Avantajele creditelor de nevoi personale de la Simplu Credit:

- rapiditate;
- simplitate;
- flexibilitate
- onesitate si transparenta.

Indiferent de tipul de credit ales, si de sumele implicate, vei fi redirectionat catre un formular online in care trebuie sa dati o serie de detalii, de identitate (nume, prelune, stare civila, status domicilu, numar de telefon fix si mobil, adresa, oras), etc, dupa care treceti mai departe catre formularul financiar, unde veti da informatii despre suma aleasa, despre posibile credite pe care le mai aveti, despre prezenta in Biroul de Credite, etc.

Web: https://www.simplucredit.ro
Intrati pe site si aflati mai multe despre SIMPLU CREDIT IFN.

 

 

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE OFERTA POTRIVITA]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale -doar cu buletinul - de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Cand cauti produse de tip rapid: Citeste
Credite nebancare urgente: Citeste
Accesari online: Citeste
Acte Provident: Citeste
Fara adeverinta de venit: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Optiuni de finantare doar cu buletinul: Citeste
Refinantare: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog