CREDIT `ON

Imprumuturi Patria Credit. Credite nebancare rapide.

Imprumuturi nebancare de la Patria Credit. Bani din credite rapide.


Patria credit este cea mai mare institutie nebancara de microfinantare din Romania, cu o experienta covarsitoare pe piata romaneasca, de peste 14 ani.
Aceasta societate nebancara are ca obiect de activitate creditele pentru afacerile mici, pentru inreprinzatorii individual si pentru producatorii agricoli.
Prin natura obiectului de activitate, Patria Credit finanteaza microintreprinderile si producatorii agricoli.

Microfinantarea reprezinta o finantare cu scopul intrajutorarii dezvoltarii economice si sociale, prin care se ofera credite cu destinatii clare, pentru diverse proiecte, diverse activitati ori afaceri, pentru sustinerea proiectelor de dezvoltare economica sau comunitara.

Diferenta dintre creditare si microcreditare se face la modul de analiza al creditului dar si al clientului.

Astfel, microcreditarea pune accentul pe client, pe cunoastea abilitatilor si a capacitatilor manageriale ale acestuia, iar pe de alta parte analizeaza fluxurile reale de numerar pentru determinarea gradului de risc, luandu-se in calcul toate veniturile realizate de respectivul client.

Axi Card - card credit online

[DETALII OFERTA]

Poti aplica simplu online pentru un card de credit Axi. Valabil si pentru cei cu istoric negativ. Limita maxima de credit este de 6.000 lei.

 

Imprumut rapid fara garantii

[DETALII OFERTA]

Poti imprumuta de la Provident sume intre 500 si 15.000 de lei, cu rambursare saptamanala ori lunara. Venit minim 300 de lei.

 

Cum recompensam increderea pe care ne-o acorzi atunci cand le vorbesti si prietenilor tai despre noi? Ai un prieten? Recomanda Patria Credit si vei primi gratuit 0,5 % din valoarea creditului recomandat si astfel iti poti acoperi o parte din urmatoarele rate de credit.

Ce ai de facut? Foarte simplu: vorbeste cu fiecare dintre partenerii sau prietenii tai despre care stii ca ar avea nevoie de finantare si indruma-i catre Patria Credit. Ofera-le datele noastre de contact sau lasa-ne noua contactele lor. De restul ne ocupam noi.

Daca prietenul tau alege sa ia un credit de la noi, tu primesti: BONUS: 0.5% din valoarea creditului recomandat. Noi te informam prin SMS/scrisoare, ca prietenul tau a primit creditul de care avea nevoie. In termen de 5 zile, noi viram BONUSul in contul creditului tau.

Mai multe informatii despre aceasta promotie puteti afla pe site-ul patriacredit.ro, sectiunea Promotii sau la telefon 08008 728742.

Puteti contacta telefonic institutia financiara nebancara Patria Credit gratuit din orice retea
Serviciul de relatii clienti este disponibil de Luni pana Vineri intre orele 9.30 – 17.30 la numarul de telefon 08008 728742, telefon gratuit apelabil din orice retea.

Telefon Patria Credit: 08008 728742. Puteti solicita acum un credit sunand la telefon - 08008 728742 (telefon gratuit apelabil din orice retea)

Adresa sediului central din Bucuresti
Bucuresti - Sediul Central, Bd. Aviatorilor nr 33, sector 1
Tel 021/304.00.60
Fax 021/222.11.38
Email: office@patriacredit.ro

Date de identificare PATRIA CREDIT INSTITUTIE FINANCIARA NEBANCARA SA
CUI:16129932
RC: J 40/8025/20.07.2009
Capitalul social: 65.479.614 lei integral varsat
Adresa: Bd. Aviatorilor nr 33, sector 1, Bucuresti

Pentru mai multe informatii vizitati site-ul Patria Credit.

 

 

Toate articolele din categoria Utile.

Credite rapide bancare - Imprumuturi rapide nebancare IFN

Site-ul nostru va ofera informatii utile despre creditele bancare si cele nebancare. Daca aveti vreo propunere, idee, dorinta, intrebare, asteptam sa ne contactati.

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Anul 2019 a inceput printr-o usoara concurenta intre banci si IFN-uri in privinta timpilor de acordare ai creditelor de consum. Acest fapt nu poate decat sa ne bucure, tinand cont ca nimic nu este mai sanatos pentru o economie decat concurenta. Poate spram si la o ieftinire a creditelor bancare si nebancare in acest context.

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale - imprumuturi rapide doar cu buletinul - credite de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Cand cauti credite rapide: Citeste
Credite nebancare urgente: Citeste
Credite rapide online: Citeste
Imprumuturi Provident: Citeste
Credite fara adeverinta de venit: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Optiuni de finantare doar cu buletinul: Citeste
Refinantare: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog