CREDIT `ON

Imprumuturi nebancare. Bani urgent imprumut.

Imprumuturi nebancare - oferte IFN. Bani urgent din creditele nebancare de la IFN.


Imprumuturile nebancare sunt produse financiare oferite de catre Institutiile Financiare Nebancare (IFN-urile).

Evolutia lor in Romania a fost una spectaculoasa, beneficiind si de o perioada prielnica, anume, perioada crizei economice.

Dupa celebrele credite rapide doar cu buletinul, ce a bagat in groapa multe banci, dupa potopul clauzelor abuzive, dupa restructurarile bancilor comerciale, dupa numarul din ce in ce mai mare de restantieri ai creditelor bancare, rezultatul a venit firesc: imprumuturile nebancare s-au dezvoltat lent, au capatat consistenta, au generat incredere in randul populatiei mai ales prin cresterea spectaculoasa a transparentei de care dau dovada, sa recunoastem ca au si fost obligate s-o faca.

Faptul ca aceasta criza economica a lasat fara servicii o serie de cetateni, ca numarul restantierilor s-au inmultit peste noapte, ca Biroul de Credit a avut o perioada in care nu mai prididea cu inregistrarile clientilor cu problema, au dus la aceasta crestere a Institutiilor Financiare Nebancare si implicit a imprumuturilor nebancare.

Toate aceste dificultati financiare au facilitat aceasta ascensiune a produselor financiare oferite de IFN-uri.

Chiar si astazi, aceasta posibilitate de a obtine bani ramane printre cele mai facile din piata, motiv pentru care, acest domeniu al nebancarelor a fost probabil domeniul cu cel mai crescut gradient din ultimii ani, fapt demonostrat si de cresterea stocurilor acestor societati - element ce sugereaza o intrarea pe profit.

Imprumut pentru 48 de saptamani

[DETALII OFERTA]

Poti imprumuta intre 500 si 1.200 lei pentru 48 de saptamani. Trebuie sa ai peste 18 ani, vent minim 300 lei lunar. Aceasta este o noua promotie Provident valabila pana in 29 octombrie 2019.

 

Imprumut cu dobanda 0

[DETALII OFERTA]

Poti imprumuta pana la 2.000 de lei, iar in primele 30 de zile dobanda este 0. CreditPrime acorda credite online pentru o perioada fixa de 24 de luni

 

Imprumuturile nebancare oferite de Institutiile Financiare Nebancare sunt imprumuturi ce se pot obtine usor, rapid si fara multe acte.

Costurile imprumuturilor nebancare sunt mai ridicate decat cele ale creditelor bancare, insa, nu toata lumea se califica pentru a apela la banci, si multi dintre cei ce au nevoie de bani, vor sa-i primeasca rapid, nu in 9-11 zile, cat ar trebui sa astepte pentru a li se aproba un credit la o banca.

Avantajele acestor Institutii Nebancare, capatate in timp, e adevarat, sunt:

- o mare transparenta a costurilor creditului;

- rate fixe, deci, nu exista sansa ca respectiva institutie sa varieze dobanda dupa cum bate vantul schimbarii.

- rapiditate

- flexibilitate

- conditii minime de elibilitate

Citeam deunazi despre un contract ipotecar la una din bancile comerciale, unde se vorbea de o dobanda variabila in functie de anumite riscuri la care banca poate sa ajunga in timp, si de niste comisioane ce pot atinge anumite valori, tot din cauza unor riscuri, si tot ale bancii. Cum poti sa cunoatifici asa ceva? Dar nu asta este intrebarea de baza, ci alta: cum stabileste banca gradul de indatorare pentru perioada cand ea sufera niste riscuri din diverse cauze?

Oare s-a intrebat cineva daca bancile respecta acel grad de indatorare? Nu cred! Oricum, pe guvernanti pare sa nu-i mai intereseze ce se intampla cu bancile din Romania, iar daca am fi intr-o tara civilizata, ar fi putut fi ceva normal, insa, traim in Romania si asta nu "ne ocupa tot timpul", cum ar crede unii.

Ei bine, revenind la imprumuturile nebancare, printre atuurile acestora am enumerat si pe aceea a costurilor fixe ale ratelor, element de incredere si siguranta pentru consumatorul de rand, mai ales pentru omul cu studii medii, cu o culdura medie, pentru cetateanul ce sufera de multe incertitudini in viata.

Legat de bancile din Romania, va spun ca nu m-ar mira sa cada si mai jos decat au facut-o, si motivul principal este legat de proasta administrare a acestora; au angajat oameni care n-au legatura cu mentalitatea romaneasca decat la nivel de nepotisme. Eu am o grija lunara, de exemplu, ca multi cetateni ai acestei tari, de a-mi plati rata la un credit ipotecar, motiv pentru care fac niste drumuri pe la banci lunar. Pe de-o parte ma bucur, pentru ca am vazut in timp ce a insemnat evolutia unor banci, in functie de personalul angajat, lucru foarte interesat de urmarit din afara.

Exista, de exemplu, o banca mare, prin zona Ion Mihalache, unde o duduie, angajata a bancii, ce n-ar fi fost in masura sa poarte o fusta scurta, daca cineva i-ar fi spus ca e grasa, tipa la o batranica sa nu mai deschida usa de la intrare. Un alt domn angajat al aceleasi banci se incurca in datele unui transfer prin Western, si nu intelegea in ruptul capului ce inseamna Ltd. In alta banca, dupa acelasi bulevard, alta atmosfera, acelasi tip de angajati; desi acestia pareau mai potrivit imbracati, poate si din cauza ca renumita banca traieste din operatiunile curente ale unor multinationale celebre, insa purtarea, vocabularul si mai ales cunostintele bancare era la acelasi nivel, intalnit si la prima banca.

Aceste amanunte nu sunt doar niste episoade razlete, intamplatoare. Nicicedum. Aceasta atmosfera domneste, in general, in btoate bancile din Romania, banci ce au dat afara oameni, directori ce si-au angajat prietenii prost scoliti in posturi caldute, oameni care se cearta pe clienti, oameni cu un comportament de mahala, nu demn de o banca cu renume.

Cu toate aceste elemente ce dezgusta cu adevarat omul de rand, imprumuturile nebancare nu mai par atat de fioroase, iar dobanzile lor pot chiar sa concureze duduile imbracate prost si comportamentul jalnic al bacherilor.

 

 

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL ONLINE]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale -doar cu buletinul - de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Imprumuturi urgente: Citeste
Produse rapide: Citeste
Bani urgent de la IFN, simplu de accesat: Citeste
Accesare prin SMS: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Bani pe termen scurt: Citeste
Solutii de finantare pentru studenti: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog