CREDIT `ON

Credit rapid Mobilo prin smartphone

Mobilor Credit tine pasul cu tehnologia si va ofera un imprumut rapid online ori printr-o aplicatie pentru smartphone


Vrei un credit ultra rapid pe care sa-l soliciti direct de pe telefon? Acum poti sa faci, apeland la imprumuturile oferite de cei de la Mobilo Credit.

De acum poti sa faci rost de bani intr-un mod inedit apeland la aplicatia Mobilo Credit pentru smartphone. Pe deasupra, primesti banii in maxim 30 de minute de la aprobare.

COMPLETEAZA FORMULARUL ONLINE - MOBILO CREDIT

Daca totusi, nu doriti sa folositi aplicatia pentru smartphone, puteti sa aplicati simplu, utilizand formularele online puse la dispozitie de cei de la Mobilo Credit.

Credit online cu dobanda mica

[COMPLETEAZA FORMULAR ONLINE]

Poti accesa rapid un imprumut de la Smile Credit. Conditii: varsta intre 18 si 75 de ani, venituri minime de 650 de lei. Sunt acceptati si cei inscrisi in Biroul de Credit.

 

Credit de nevoi pe termen lung

[COMPLETEAZA FORMULAR ONLINE]

Poti imprumuta de la Credius intre 1000 si 40.000 de lei, pentru maxim 60 de luni. Ai nevoie de buletin. Sunt acceptati si restantieri, pensionari ori din diaspora.

 

 

Mobilo Credit IFN este o societate nebancara noua pe piata financiara din Romania, inregistrata in registrul BNR in anul 2015. Societatea ofera produse financiare ce pot fi accesate direct dupa telefonul mobil, punand la dispozitia clientilor sai o aplicatie inedita ce poate fi download-ata direct de pe platfora IFN-ului (https://www.mobilocredit.ro/imprumut-rapid-pe-mobil).

Aplica Mobilo Credit pentru smartphone este simplu de instalat si usor de folosit, iar tu poti sa dispui de suma de bani dorita intr-un interval extrem de scurt.

Pentru piata imprumuturilor rapide aceasta forma de accesare este una inedita, permitandu-ti efectiv accesul la o suma de bani direct de pe telefonul tau mobil. Cu minim de documente si date personale, aplicatia vine sa rezolve problema de timp si spatiu. Aplicatia este gandita pentru a accesa un credit rapid intr-un timp record.

Aplicatia de accesare a unui credit rapid Mobilo Credit este disponobila in mod gratuit in Google Play sau AppStore.

Primul imprumut are dobanda 0, iar de la al doilea imprumut in sus, nu mai este nevoie sa urmeezi toti pasii pentru inregistrare, timpul de acordare scurtandu-se si mai mult.

Pentru a accesa acest credit rapid trebuie sa ai o varsta cuprinsa intre 24 si 70 de ani si un venit de cel putin 700 de lei lunar.

Daca ti-a fost aprobat creditul, banii ii primesti prin virament bancar sau in numerar de la caseria Bancii Transilvania, la unitatea pe care o alegi.

Rambursarea se face la fel, fie prin viarament bancar, fie numerar la casieria Bancii Transilvania.

Exemple de calcul:

- pentru un imprumut de 500 de lei pentru o perioada de 20 de zile, suma totala de plata la finalul perioadei de creditare va fi de 610 lei;
- pentru o suma de 1000 de lei, contractata pentru o perioada de 30 de zile, suma totala de rambursat va fi de 1300 lei;
- pentru suma de 1600 de lei, imprumutata pentru o perioada de 30 de zile, suma totala de rambursat va fi de 2080 lei.

Daca nu poti rambursa la timp imprumutul, va trebui sa platesti un comision de prelungire, comision de variaza de la suma la suma. Spre exemplu, pentru 1600 de lei imprumutati pentru 30 de zile, acest comision are o valoare de 30 de lei pe saptamana.

Formele pe care Mobilo Credit ni le prezinta pentru produsul sau financiar unic sunt urmatoarele:

- imprumut online urgent - pentru ca aplicatia pentru smartphone reprezinta intradevar un punct forte in obtinerea unei accesari rapide.

- credit rapid cu buletinul - aici este si nu este asa, pentru ca, IFN-ul solicita si existenta unui venit minim de 700 de lei, deci, nu este chiar un imprumut cu buletinul.

- imprumut pe mobil - aici asa este, pentru ca, in primul rand produsul lor se adreseaza posesorilor de telefoane mobile.

Mai sunt si alte forme sau denumiri pentru produsul financiar oferit de Mobilo Credit, insa, va lasam pe voi sa le descoperiti si cu aceasta ocazie va puteti informa mai in detaliu daca va intereseaza creditul rapid pus la dispozitia clientilor de acest IFN.

Va mai spunem ca programul cu publicul al celor de la Mobilo Credit este de luni pana vineri, intre orele 9 si 17, iar telefonul la care puteti obtine mai multe informatii este 0314 100 100, telefon cu tarif normal.

 

Toate articolele din categoria Imprumuturi rapide.

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale - imprumuturi rapide doar cu buletinul - credite de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Credite nebancare urgente: Citeste
Credite rapide: Citeste
Bani urgent de la IFN, simplu de accesat: Citeste
Creditul instant prin SMS: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Bani pana la salariu: Citeste
Solutii de finantare pentru studenti: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog