CREDIT `ON

Imprumuturi Credius

Daca va intrebati cine acorda imprumuturi chiar si restantierilor in 2017, la noi gasiti raspunsul!


O oferta de imprumuturi pentru rau-platnici 2017 este cea a IFN-ului Credius.

Credius ofera credite rapide doar cu buletinul si celor inscrisi in Biroul de Credit, adica restantierilor, ori rau-platnicilor, asa cum mai sunt ei numiti.

Una din putine IFN-uri din piata care, nu doar ca are in portofoliu imprumuturi rapide, dar, ofera si sume mai mari, spre deosebire de alte produse urgente similare, ce nu depasesc 2-3000 de lei maxim.

Credit rapid fara adeverinta de venit

[ALEGE CREDITUL]

Solicita chiar acum un imprumut doar cu buletinul, daca ai peste 18 ani. Poti sa te imprumuti chiar daca esti inscris in Biroul de Credit ca restantier. Nu exista limita maxima de varsta.

 

Imprumut rapid - castiga de sarbatori

[ALEGE CREDITUL]

Accesand un imprumut de la MobiloCredit in aceasta perioada, poti castiga tichete cadou pe care sa le folosesti in supermarketuri si magazine partenere. Extrem de rapid, doar cu copie dupa buletin si dupa extrasul de cont.

 

 

Ofertele de imprumuturi de la Credius:
- credite mici pe termen scurt
- credite mari pe termen lung
- credite online simplu si rapid
- credite pentru pensionari

1. Creditele mici pe termen scurt iti pun la dispozitie sume de bani cuprinse intre 600 si 1800 de lei, pe perioade de la o luna la 5 luni. Creditul il obtii rapid, in doar 60 de minute, fara adeverinta de venit si fara cont bancar. trebuie sa ai peste 18 ani, sa fi cetatean roman si sa ai o vechime in munca de minim o luna. Ca sa obtii acest credit urgent, trebuie sa completezi cererea. Urmeaza sa fi apelat de un consultant in maxim 60 de minute. Dupa care, daca totul este in regula, urmeaza sa semnezi contractul - actiune pentru care vei avea nevoie de buletin. Dupa ce semnezi contractul de credit, vei primi banii in contul tau bancar ori ii poti ridica de la banca. Pentru accesare ai nevoie de buletin si de cererea de credit completata online. Adeverinta de venit este optionala (adica nu este obligatorie). Daca esti pensionar, vei avea nevoie de ultimul talon de pensie.

2. Credite mari pe termen lung, reprezinta acele produse financiare aflate in portofoliul celor de la Credius, prin care poti accesa sume de bani cuprinse intre 600 si 0.000 de lei, pe perioade de la 6 luni la 60 de luni. Orice plan ai avea, acest tip de credit iti poate veni in ajutor. Practic, poti obtine o suma indeajuns de mare sa-ti rezolvi o seama de nevoi. Creditul pe termen lung nu necesita garantie si nici multe documente. Sunt acceptate o gama larga de venituri. Oricum, ai nevoie doar de buletin. Poti sa obtii imprumutul in doar 60 de minute. Conditiile sunt aceleasi ca si la creditele c valori mici: sa ai minim 18 ani, sa fi ceatean roman si sa ai minim o luna vechime in munca.

3. Creditele online de la Credius iti fac viata mai usoara. Practic, cu un acces la internet, iti poti rezolva intr-un timp extrem de scurt problemele financiare. Aceste credite rapide online Credius pot fi varianta ideala atunci cand te grabesti foarte tare. Plus ca, nu conteaza daca esti rau-platnici, daca esti inscris in Biroul de Credit ca restantier. Asadar, creditele online iti permit accesul la sume de bani cuprinse intre 600 si 30.000 de lei, pe perioade de la o luna la 60 de luni. Apobarea dureaza 60 de minute, iar pentru accesare ai nevoie de buletin de identitate.

4. Creditele pentru pensionari - unele din putinele produse financiare care se adreseaza seniorilor. De regula, atat bancile, cat si IFN-urile se feresc sa imprumute pensionarii, stabilind limite de varsta pentru clienti, de regula pana in 65 de ani penru barbati si 63 pentru femei. De aceea, suntem de parere ca aceste credite pentru pensionari de la Credius reprezinta un lucru pozitiv ce trebuie promovat, pentru ca pensionarii sa aiba acces la aceste informatii. pentru accesarea creditelor pentru pensionari este nevoie de buletin si de ultimul talon de pensie. Pentru accesare, trebuie sa te deplasezi la un birou Credius, sa completati cererea de creditare si sa asteptati aprobarea. Daca imprumutul v-a fost aprobat, veti primi banii fie prin transfer bancar, fie puteti sa-i ridicati de la banca.

Informatii utile pentru cei ce vor sa acceseze unul din imprumuturile celor de la Credius:

- accesarea presupune indeplinirea unor conditii de eligibilitate: solicitantul sa aiba un venit legal, sa aiba varsta minima de 18 ani si sa dispuna de o copie dupa buletin.

- pentru accesare nu este nevoie de adeverinta de venit;

- nu este nevoie sa ai un cont bancar pentru a te imprumuta;

- dobanda este fixa pe intreaga perioada de derulare a creditului;

- raspunsul il primesti in 60 de minute;

- obtii o reducere, daca rambursezi anticipat imprumutul;

- sunt acceptate si perioadele cu istoric negativ in Biroul de Credit - adica rau-platnicii.

Trebuie sa mai sititi ca, desi este vorba despre o Institutie Financiara Nebancara, Credius si-a facut un renume in piata, avand foarte multi clienti multumiti (detalii suplimentare gasiti pe platforma online www.credius.ro). Va pot spune ca am auzit si eu parerile multor cunostinte despre imprumuturile celor de la Credius si toate, dar toate parerile erau pozitive.

Asadar, tinand cont ca pare a fi varianta optima de imprumut pentru cei inscrisi in BC, adica pentru rau-platnici, va sugeram sa luati in calcula si aceasta oferta si sa o analizati din perspectiva nevoilor dumneavoastra si a posibilitatilor financiare viitoare.

Chiar daca cei de la Credius acorda credite pentru cei inscrisi in BC, nu trebuie sa fiti iresponsabili si sa va imprumutati peste masura posibilitatilor voastre financiare. Este bine sa cantariti inainte toate aspectele si abia apoi sa faceti pasul catre un imprumut.

Ma adresez in special celor restantieri, rau-platnicii care au mai avut probleme anterioare cu alte institutii financiare, sa nu se indatoreze excesiv, chiar daca oferta celor de la Credius pare la indemana oricui. Pana la urma, noi suntem cei ce ne personalizam oferta si stim cat putem sa ducem financiar.

 

 

Toate articolele din categoria Imprumuturi rapide.

Credite rapide bancare - Imprumuturi rapide nebancare IFN

Site-ul nostru va ofera informatii utile despre creditele bancare si cele nebancare. Daca aveti vreo propunere, idee, dorinta, intrebare, asteptam sa ne contactati.

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Anul 2017 a inceput printr-o usoara concurenta intre banci si IFN-uri in privinta timpilor de acordare ai creditelor de consum. Acest fapt nu poate decat sa ne bucure, tinand cont ca nimic nu este mai sanatos pentru o economie decat concurenta. Poate spram si la o ieftinire a creditelor bancare si nebancare in acest context.

IEI ACUM, PLATESTI LA ANUL

[VEZI DETALII]

Pana pe 26 decembrie te poti imprumuta la Provident intre 3.000 si 5.000 de lei pentru 20 de luni si incepi sa platesti ratele de la anul.

Cele mai citite

Credite nebancare urgente: Citeste
Credite rapide: Citeste
Bani urgent de la IFN, simplu de accesat: Citeste
Creditul instant prin SMS: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Bani pana la salariu: Citeste
Solutii de finantare pentru studenti: Citeste