CREDIT `ON

Imprumut rapid pentru restantieri. Vezi cele 4 oferte online.

Daca esti restantier si dornic sa ai acces la un credit rapid de la IFN, iata 4 oferte online dintre care poti sa alegi.


Oportunitatea accesarii unui imprumut rapid pentru restantieri este stabilita de cel care il solicita, de aceea este bine sa fie informat inainte de a se angrena intr-o astfel de actiune.

Noi ne-am gandit sa va prezentam astazi 4 oferte de credite online accesibile si celor cu istoric negativ in Biroul de Credit, adica restantierilor.

In piata financiara nebancara exista tot felul de topuri ale ofertelor facile, multe dintre ele venind cu divrse avantaje, dar toate avand un singur mare defect: COSTUL. Asadar, cand cineva vrea sa se informeze despre astfel de produse, de la cost trebuie sa inceapa.

Imprumut pentru 48 de saptamani

[DETALII OFERTA]

Poti imprumuta intre 500 si 1.200 lei pentru 48 de saptamani. Trebuie sa ai peste 18 ani, vent minim 300 lei lunar. Aceasta este o noua promotie Provident valabila pana in 29 octombrie 2019.

 

Imprumut cu dobanda 0

[DETALII OFERTA]

Poti imprumuta pana la 2.000 de lei, iar in primele 30 de zile dobanda este 0. CreditPrime acorda credite online pentru o perioada fixa de 24 de luni

 

Bine, ar fi util ca orice analiza sa plece de la posibilitatea accesarii, adica sa aflii daca esti eligibil sau nu pentru acel imprumut.

De regula, persoanele cu venituri mici sunt cele care sunt in cautare de credite rapide cu valori mici pe termen scurt.

Sunt multi cetateni romani care abia se ajung de la un salariu la altul, iar cand raman fara bani in ultimele zile, apeleaza la un imprumut, doar pentru a putea supravietui pana la urmatorul salariu ori pensie.

Se intampla ca unii oamni sa aiba si credite in derulare, ale caror rate nu pot fi platite dintr-un motiv ori altul, si pana acestia incaseaza salariu putandu-se achita de obligatiile financiare, ei apeleaza la un credit rapid.

Daca stam sa facem o analiza sumara a accesarii unui imprumut rapid pentru restantieri ori rau platnici, cu siguranta va putem spune ca sunt putini oameni care n-ar avea acces la un astfel de credit.

Din start sunt eliminati la creditare cei care nu au venituri. Asadar, persoanele care nu detin venituri nu vor fi creditate, pentru ca institutiile financiare trebuie sa respecte gradul de indatorare.

Daca ai o situatie financiara buna, insa n-ai un trecut de creditare pozitiv, banca te refuza. Bancile nu accepta la credite rau platnici, decat in conditii exceptionale (sa fi trecut cativa ani de la intarzierea ratei care l-a raportat la BC, sa-si fi achitat datoria, datoria sa nu fi fost mare si perioada de intarziere sa fi fost mica).

Imprumuturile pentru restantieri si rau platnici fac si ele parte tot din categoria creditelor de consum, chiar daca IFN-urile le dau un titlu atat de specific. De fapt, titulatura nu face decat sa atraga persoanele aflate intr-o atare situatie catre astfel de finantari.

Care sunt avantajele unui credit rapid pentru restantieri si de ce nu poate fi el intalnit si la banci?

Avantajele unui astfel de imprumut sunt in primul rand de conditii precare de accesare. Actele solicitate sunt minime, scoringul din BC este mai putin important, ori nu conteaza deloc. Asadar, ca un prim avantaj ar fi faptul ca ai acces la un astfel de imprumut din postura de restantieri inscris in Biroul de Credit cu istoric negativ.

Nu putem accesa de la banca un credit rapid pentru restantieri ori rau platnici pentru ca bancile isi calculeaza mai atent riscurile, avand in vedere ca practica dobanzi mult mai mici decat IFN-urile care au in portofoliu astfel de produse.

Bancile calculeaza pentru fiecare client in parte scoringul de client, unde coeficientul din Biroul de Credit are o pondere insemnata, inclinand balanta in mod definitoriu.

Ca sa ti se acorde un imprumut rapid pentru restantieir ori rau platnici trebuie sa indeplinesti niste conditii minime chiar si la IFN-uri

- varsta
- venit
- cetatenie
- vechime in munca, in unele cazuri.

Actele necesare obtinerii unui credit pentru restantieri:

- copii scanate ori fotografiate dupa CI/BI si extrasul de cont
- acord ANAF pentru identificarea veniturilor in unele cazuri

Si iata si cele 4 propuneri de oferte pe care vi le facem astazi, care se adreseaza restantierilor:

- Telecredit

- Extra Simplu

- Credius

- CreditFix

 

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL ONLINE]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale -doar cu buletinul - de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Imprumuturi urgente: Citeste
Produse rapide: Citeste
Bani urgent de la IFN, simplu de accesat: Citeste
Accesare prin SMS: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Bani pe termen scurt: Citeste
Solutii de finantare pentru studenti: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog