CREDIT `ON

Imprumut rapid online. Bani din credite urgente online.

Cum accesez un imprumut nebancar online? Cum faci rost de bani urgent, accesand un credit online?


Institutiile Financiare Nebancare au cautat in ultima vreme modalitati de ajunge cat mai repede la clienti, atat prin modalitatile de accesare ale creditelor oferite de catre aceste societati, dar si prin inlesnirea conditiilor de eligibilitate.

Cea mai rapida metoda de accesare a imprumuturilor nebancare gasita pana in prezent de IFN-uri, este modalitatea online. Accesarea unui credit prin intermediul mediului online reprezinta apogeul simplificarii procedurilor necesare anterioare contractarii unui imprumut.

Multe IFN-uri au inceput sa foloseasca acesta forma online de accesare, motivele fiind simplu de inteles: se elimina un timp important in care clientii s-ar fi deplasat la sediul respectvei societati, se elimina costurile asociate unor colaboratori ai acestor institutii ce ar fi trebui sa se deplaseze in teren, la comiciliul clientilor, pentru detaliile contractului si achitarea ratelor saptamanale.

Incapand firav, in principal prin derularea unor operatiuni, bancile s-au adaptat si ele la mediul online, unele dintre ele incepand chiar sa acorde credite online.

Simplitatea formularelor online pe care clientii trebuie sa le completeze, ii atrage pe clientii acestor IFN-uri, in majoritatea lor oameni cu studii medii, cu o cultura saraca, cu venituri medii si mai ales, dornici de a face rost de bani, si de anu fi pusi in situatii dificile de vreun bancher si a bancilor birocratie inepuizabila.

Axi Card - card credit online

[DETALII OFERTA]

Poti aplica simplu online pentru un card de credit Axi. Valabil si pentru cei cu istoric negativ. Limita maxima de credit este de 6.000 lei.

 

Imprumut rapid fara garantii

[DETALII OFERTA]

Poti imprumuta de la Provident sume intre 500 si 15.000 de lei, cu rambursare saptamanala ori lunara. Venit minim 300 de lei.

 

Inceputul acestui an - 2019, pare a fi adus si o schimbare de atitudine in comportamentul bancilor, in sensul ca, aparent cel putin, bancile par sa fi inteles ca viitorul apartine creditelor rapide.

Ce baza are afirmatia de mai sus?

De exemplu, daca anaizam ofertele Raiffeisen pe segmentul de credite pentru persoane fizice, vom observa ca toate tipurile de imprumuturi, numite generic "flexicredit", indiferent de natura acestora, cu garantii, fara garantii, cu ipoteca, fara ipoteca, etc., au un interval de aprobare de 24 de ore, deci similar aproape cu intervalul de aprobare intalnit la Institutiile Financiare Nebancare.

De asemenea, pentru aceste tipuri de credite de la Raiffeisen poti aplica online, completand formularele puse la dispozitie de banca.

Ce trebuie sa completezi in prima faza?

- nume

- prenume

- cnp

- email

- telefon

Avantajele acestor flexicredite sunt mari, principalul fiind acela ca dobanda este sub 10% pe an, aprobarea rapida in 24 de ore si puteti beneficia si de o pauza de la plata ratelor, iar daca alegi sa-ti incasezi salariul prin respectiva banca, poti sa participi si la un concurs din care poti castiga sume cuprinse intre 1000 si 2000 de lei.

Acum, daca ne indreptam atentia catre Viva Credit, singura institutie nebancara ce ofera credite 100% online, aflam ca apeland la aceasta societate vom obtine sume cuprinse intre 100 si 1000 de lei, pentru o perioada de timp de maxim 35 de zile. Dobanda anuala efectiva a acestor credite (este vorba de imprumuturile pana la salariu) depaseste 4000%.

Nu este nevoie sa mai facem comparatie intre cele doua institutii, si oricum, poate ca nu este prea corecta aceasta comparatie, insa, in definitiv, clientii aleg forma de imprumut dorita, in functie de nevoile lor imediate si de posibilitatile pe care le au de a indeplinii conditiile de eligibilitate impuse de banca sau de IFN-uri, chiar si pentru imprumuturile rapide online.

 

 

Toate articolele din categoria Credite online.

Credite rapide bancare - Imprumuturi rapide nebancare IFN

Site-ul nostru va ofera informatii utile despre creditele bancare si cele nebancare. Daca aveti vreo propunere, idee, dorinta, intrebare, asteptam sa ne contactati.

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Anul 2019 a inceput printr-o usoara concurenta intre banci si IFN-uri in privinta timpilor de acordare ai creditelor de consum. Acest fapt nu poate decat sa ne bucure, tinand cont ca nimic nu este mai sanatos pentru o economie decat concurenta. Poate spram si la o ieftinire a creditelor bancare si nebancare in acest context.

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale - imprumuturi rapide doar cu buletinul - credite de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Surse de credite IFN online: Citeste
Credite rapide online 2019: Citeste
Imprumut fara adeverinta de venit si bani urgent: Citeste
Imprumut rapid online: Citeste
Credite rapide pentru restantieri in 2019: Citeste
Oferte prin telefon de la Cetelem: Citeste
Credite nebancare online: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog