CREDIT `ON

Imprumut rapid online. Bani din credite urgente online.

Cum accesez un imprumut nebancar online? Cum faci rost de bani urgent, accesand un credit online?


Institutiile Financiare Nebancare au cautat in ultima vreme modalitati de ajunge cat mai repede la clienti, atat prin modalitatile de accesare ale creditelor oferite de catre aceste societati, dar si prin inlesnirea conditiilor de eligibilitate.

Cea mai rapida metoda de accesare a imprumuturilor nebancare gasita pana in prezent de IFN-uri, este modalitatea online. Accesarea unui credit prin intermediul mediului online reprezinta apogeul simplificarii procedurilor necesare anterioare contractarii unui imprumut.

Multe IFN-uri au inceput sa foloseasca acesta forma online de accesare, motivele fiind simplu de inteles: se elimina un timp important in care clientii s-ar fi deplasat la sediul respectvei societati, se elimina costurile asociate unor colaboratori ai acestor institutii ce ar fi trebui sa se deplaseze in teren, la comiciliul clientilor, pentru detaliile contractului si achitarea ratelor saptamanale.

Incapand firav, in principal prin derularea unor operatiuni, bancile s-au adaptat si ele la mediul online, unele dintre ele incepand chiar sa acorde credite online.

Simplitatea formularelor online pe care clientii trebuie sa le completeze, ii atrage pe clientii acestor IFN-uri, in majoritatea lor oameni cu studii medii, cu o cultura saraca, cu venituri medii si mai ales, dornici de a face rost de bani, si de anu fi pusi in situatii dificile de vreun bancher si a bancilor birocratie inepuizabila.

Credit de nevoi cu o luna vechime

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Se accepta si persoanele cu istoric negativ in BC.

 

Credit in rate sau linie de credit

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine banii rapid, de la 200 la 15.000 de lei. Imprumut acordat de Mai Mai Credit celor peste 20 de ani, cu venituri de minim 1000 lei lunar.

 

Inceputul acestui an - 2024, pare a fi adus si o schimbare de atitudine in comportamentul bancilor, in sensul ca, aparent cel putin, bancile par sa fi inteles ca viitorul apartine creditelor rapide.

Ce baza are afirmatia de mai sus?

De exemplu, daca anaizam ofertele Raiffeisen pe segmentul de credite pentru persoane fizice, vom observa ca toate tipurile de imprumuturi, numite generic "flexicredit", indiferent de natura acestora, cu garantii, fara garantii, cu ipoteca, fara ipoteca, etc., au un interval de aprobare de 24 de ore, deci similar aproape cu intervalul de aprobare intalnit la Institutiile Financiare Nebancare.

De asemenea, pentru aceste tipuri de credite de la Raiffeisen poti aplica online, completand formularele puse la dispozitie de banca.

Ce trebuie sa completezi in prima faza?

- nume

- prenume

- cnp

- email

- telefon

Avantajele acestor flexicredite sunt mari, principalul fiind acela ca dobanda este sub 10% pe an, aprobarea rapida in 24 de ore si puteti beneficia si de o pauza de la plata ratelor, iar daca alegi sa-ti incasezi salariul prin respectiva banca, poti sa participi si la un concurs din care poti castiga sume cuprinse intre 1000 si 2000 de lei.

Acum, daca ne indreptam atentia catre Viva Credit, singura institutie nebancara ce ofera credite 100% online, aflam ca apeland la aceasta societate vom obtine sume cuprinse intre 100 si 1000 de lei, pentru o perioada de timp de maxim 35 de zile. Dobanda anuala efectiva a acestor credite (este vorba de imprumuturile pana la salariu) depaseste 4000%.

Nu este nevoie sa mai facem comparatie intre cele doua institutii, si oricum, poate ca nu este prea corecta aceasta comparatie, insa, in definitiv, clientii aleg forma de imprumut dorita, in functie de nevoile lor imediate si de posibilitatile pe care le au de a indeplinii conditiile de eligibilitate impuse de banca sau de IFN-uri, chiar si pentru imprumuturile rapide online.

 

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL ONLINE]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale -doar cu buletinul - de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Surse de finantare IFN online: Citeste
Credite rapide online 2024: Citeste
Fara adeverinta de venit: Citeste
Accesare rapida: Citeste
Rau platnici 2024: Citeste
Oferte prin telefon de la Cetelem: Citeste
Nebancare facile: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog