CREDIT `ON

Imprumut fara adeverinta de venit

Pot obtine un imprumut nebancar, fara adeverinta de venit?


Se poate acorda un imprumut nebancar fara adeverinta de venit?

Orice societate, bancara sau nebancara, atunci cand acorda un credit se asigura ca respectivul client are capacitatea financiara de a-si rambursa imprumutul. Aceasta siguranta se obtine, in cazul creditelor fara garantii, doar prin prisma veniturilor nete ale solicitantului de credite.

Garantarea rambursarii creditelor prin existenta unei dovezi a venitului reprezinta o conditie eliminatorie pentru accesarea unui produs financiar.

Credit de nevoi cu o luna vechime

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Se accepta si persoanele cu istoric negativ in BC.

 

Imprumut cu orice istoric de credit? YES!

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine banii rapid, de la 100 la 15.000 de lei. Credit YES acorda credite celor intre 18 si 70 de ani.

 

Nicio institutie financiara nu-ti acorda un credit pana nu-ti stabileste nivelul veniturilor certe permanente pe durata derularii imprumutului, pentru ca altfel al incalca legea si reglementarile in vigoare, care solicita existenta un grad maxim de indatorare pentru solicitant, in functie de tipul de imprumut la care aspira.

Pentru verificarea veniturilor, institutiile financiare solicita de obicei adeverinte de venit, adeverinte de slariu, fluturas de salariu ori cupon de pensie.

Majoritatea institutiilor financiare, atat IFN-urile cat si bancile, iau in considerare in stabilirea venitului unui client si alte vorme, in afara celor salariale. Astfel sunt considerate petru determinarea venitului, urmatoarele categorii: veniturile provenind din chirii, dividente, contracte de management, venituri obtinute in afara tarii, etc. Aceste venituri trebuie sa aiba caracter permanent si sa poata fi dovedite cu documente, atat ele ca sursa in sine, dar si caracterul de permanenta, pe durata derularii creditului.

Accesarea unui imprumut de bani urgent nu dureaza mai mult de 72 de ore, ba la unele societati nebancare, intervalul ajunge si la 12 ore (cand vorbim de creditele rapide pana la salariu, de exemplu).

Fiecare societate are propriile reguli de acordare, pana la urma, lasand la o parte reglementarile comune tuturor institutiilor, cand vine vorba de a acorda sau nu creditul unui client, decizia apartine fiecarei societati in parte, cum este si firesc, caci, pana la urma, ele isi asuma riscurile asociate si ele se asigura ca-si vor recupera "investitia", in orice conditii.

Aceste reguli proprii de acordare a imprumutului difera de la o institutie nebancara la alta, insa, majoritatea solicita indeplinirea unor conditii minimale, cum ar fi, de exemplu: o dovada a venitului, un act de identitate, o varsta minima si una maxima, un domiciliu stabil pe teritoriul Romaniei, care sa corespunda eventual cu adresa din buletin, etc.

In functie de aceste solicitari, si de caracteristicile lor, se face diferenta intre institutiile financiare. De exemplu, de la Provident poti lua un credit daca ai un venit minim de 540 de lei per familie, cu o varsta cuprinsa intre 21 si 69 de ani, putand obtine sume cuprinse intre 500 si 5000 de lei, pentru o perioada de maxim un an jumate. De la FRFS, poti sa iei un imprumut daca ai un venit minim de 1.500 de lei si ai o varsta cuprinsa intre 27 si 69 de ani, tu putand obtine sume cuprinse intre 10.000 si 100.000 de lei, pe un interval de maxim 5 ani. Observati diferentele si variatiile de venituri si de sume ce pot fi accesate.

Ei bine, in functie de nevoile fiecaruia dintre dumneavoastra, puteti sa alegeti una sau alta dintre Institutiile Financiare Nebancare.

Pentru un credit de tip "pana la salariu" puteti apela la Viva Credit, unde veti putea obtine un credit rapid nebancar doar cu buletinul, in functie de suma dorita, dar si o dovada de venit.

Ce documente sunt necesare pentru un imprumut urgent nebancar, in general?

Asa cum spuneam, documentele minime solicitate de un IFN sunt: o dovada a veniturilor, ce poate fi o adeverinta de venit, o adeverinta de salariu, un fluturas de salariu sau un cupon de pensie, si un act de identitate.

Sintetizand, actele solicitate de institutilei financiare nebancare (IFN-uri) pentru acordarea unui credit rapid sunt:
- adeverinta de salariu,
- copia dupa cartea de identitate,
- o factura de la un furnizor de servicii.

Accesarea unui credit, de orice tip ar fi acesta necesita un minim de atentie si completarea cu atentie a formularelor, si de asemenea, trebuie sa cunoasteti toate detaliile contractarii unui creditul rapid inainte de a semna contractul si de a te inhama pe o perioada la o cheltuiala in plus.

Desi majoritatea IFN-urilor solicita adeverinta de venit sau adeverinta de salariu, atunci cand acorda un imprumut nebancare, totusi exista o categorie de credite, numite credite rapide sau credite urgente, ce nu necesita adeverinta de venit sau adeverinta de salariat. Creditele rapide sunt in general acordate pe baza buletinului de identitate. Insa, marea lor problema este ca sunt scumpe.

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL ONLINE]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale -doar cu buletinul - de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Imprumuturi urgente: Citeste
Produse rapide: Citeste
Bani urgent de la IFN, simplu de accesat: Citeste
Accesare prin SMS: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Bani pe termen scurt: Citeste
Solutii de finantare pentru studenti: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog