CREDIT `ON

Cum se poate imprumuta cineva fara loc de munca

Poate un somer ori un om fara loc de munca sa obtina un imprumut rapid?


Bancile sunt restrictive cand vine vorba de loc de munca si de venituri.
Majoritatea bancilor solicitand vechime de minim trei luni la ultimul loc de munca, drept conditie de acordare.

Cu alte cuvinte, cei ce nu au cele trei luni vechime in munca la locul actual de munca, degeaba solicita imprumuturi la banci.

Credit de nevoi cu o luna vechime

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Se accepta si persoanele cu istoric negativ in BC.

 

Imprumut cu orice istoric de credit? YES!

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine banii rapid, de la 100 la 15.000 de lei. Credit YES acorda credite celor intre 18 si 70 de ani.

 

Pe de alta parte, bancile afirma ca accepta o gama larga de venituri. Asadar, un om care practica o profesie liberale, ori obtine venituri din activitati independente, poate fi imprumutat de banca, daca aduce dovada veniturile obtinute.

Regulile de acordare ale creditelor bancare sunt aceleasi, indiferent daca esti salariat, pensionar, student, restantier ori somer.

Conditiile de accesare ale creditelor de nevoi personale urmeaza in general aceleasi reguli, diferind usor intervalele de aplicare.

Spre exmeplu, limitele de varsta diferenta usor de la banca la banca. Ori in privinta venitului minim net obligatoriu sunt diferente de asemenea intre banci.

Vechimea in general este un parametru unanim acceptat de banci. Majoritatea solicita o vechime de minim trei luni la locul actual de munca si de minim un an in total.

Chiar daca creditele de nevoi personale sunt intr-o pasa buna, revenindu-si cat de cat din perioada neagra de dupa criza economica, totusi, bancile nu sunt darnice cu creditarea, inca.

E posibil ca in 2023 bancile sa fie mult mai doritoare de a acorda credite, avand in vedere stimulii prevazuti in OUG de modificare a OUG 114 (celebra taxa pe lacomie).

Oamenii cauta in general in continuare produse facile. La banci nu mai exista credite doar cu buletinul. Nici restantierii nu sunt primiti cu bratele deschise de banci.

La banci gasim credite fara adeverinta de venit, daca va incalzeste cu ceva acest aspect. Adeverinta de venit nu mai este un act eliminatoriu pentru accesarea unui credit. Bancile verifica mai nou veniturile prin intermediul ANAF. Acest fapt a condus la renuntarea partiala la adeverintele de venit.

In sectorul creditelor de consum in cuantum redus este insa posibil sa obtineti finantare in conditii mult mai laxe.

E plina piata de credite doar cu buletin, online, urgente, acordate de Institutiile Financiare Nebancare.

Deocamdata insa se simte si in randul IFN-urilor un val puternic de schimbare. Multe dintre aceste societati si-au schimbat directiile, sumele acordate, perioadele de acordare, etc.

Unele IFN-uri au adoptat tactica bancilor in privinta interogarii veniturilor clientilor la ANAF.

Insa, un imprumut la IFN nu este deloc ieftin, mai ales daca ajungi sa-l reesalonezi.

Oricum, obtinerea unui credit cu acte putine de la IFN se face rapid, in conditii lejere, insa costurile nu sunt deloc mici.

Pe piata sunt multe credite de tip nebancar, in ultimii ani aparand multe astfel de societati.

Din cate stim noi, niciun IFN nu acorda credite fara venit. De regula, IFN-urile nu solicita vechime in munca, ci doar dovezi de venit.

Evident, exista si exceptii. De exemplu, cei de la Credius solicita o luna vechime in munca la acordarea unui credit.

De la Credius poti solicita multe tipuri de credite, in conditii destul de permisive. Ei accepta si restantieri la finantare. Asadar, Credius ii imprumuta si pe cei inscrisi in BC ca rau-platnici.

Credius ofera un credit de redresare destinat cu precadere restantierilor, adica celor cu istoric negativ in Biroul de Credit.

Cei de la Provident nu accepta restantieri si verifica Biroul de Credit. Din datele oferite de Provident reiese ca mai mult din cererile de creditare inregistrate de aceasta societate sunt respinse.

La provident sunt acceptati cei cu venituri mici, pragul de venit fiind de 300 lei. Evident, sumele ce pot fi accesate sunt in acord cu venitul detinut de client.

Viva Credit si-a modificat creditul pana la salariu transformandu-l intr-o linie de creditare pe cinci ani. In primele treizeci de zile poti beneficia de costuri zero la acest credit.

 

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL ONLINE]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale -doar cu buletinul - de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Surse de finantare IFN online: Citeste
Credite rapide online 2023: Citeste
Fara adeverinta de venit: Citeste
Accesare rapida: Citeste
Rau platnici 2023: Citeste
Oferte prin telefon de la Cetelem: Citeste
Nebancare facile: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog