CREDIT `ON

Cum aplic pentru un credit rapid online?

Care sunt pasii necesari solicitarii unui credit rapid online de la IFN?


Desi ne-am obisnuit cu internetul si cu practicarea unor activitati ce implica un anumit grad de risc, usurandu-ne intr-un fel existenta, totusi, noi romanii suntem inca circumspecti cand vine vorba de practicarea unor activitati financiare in mediul online. Chiar daca avem potential, avand in vedere numarul mare de utilizatori de calculator si internet, totusi, cand vine vorba de bani, lucrurile se schimba, oamenii nu mai sunt asa de receptivi. Acest lucru este valabil si la accesarea unui credit rapid, folosind platformele online puse la dispozitie de catre Institutiile Financiare Nebancare.

Un lucru este adevarat: acum cativa ani in urma, nu multi, Institutiile Financiare Nebancare aveau diverse practici, nu tocmai ortodoxe, care i-au determinat pe oameni sa se indeparteze si mai mult de accesarea online a unui credit. Existau tot felul de practici, de la evitarea afisarii dobanzii anuale efective, la ascunderea unor comisioane importante percepute de aceste societati. Se evita de asemenea sa se explice cum se calculeaza costul total al unui credit, afisandu-se doar ratele saptamanale foarte mici, care sa-i atraga pe oamenii in a lua imprumuturi.

Iei un credit si castigi premii!

[DETALII OFERTA]

In perioada 6 februarie - 12 martie 2019, daca iei un imprumut Provident, poti sa castigi un premiu. Sunt puse la bataie 10 combine frigorifice, 20 de smart tv-uri si marele premiu in valoare de 20.000 de lei.

 

Credit de pana la 40.000 de lei

[APLICA ONLINE]

Online ai acces la sume mari de bani pentru maxim 5 ani de la Credius. Se accepta si restantieri.

 

Cum era de asteptat, acestor manifestari li s-a pus impotriva Banca Nationala, care a elaborat o serie de regulamente ce interzic astfel de practici, total necomerciale si impotriva clientilor. Acum Institutiile Financiare Nebancare sunt obligate sa afiseze pe site-urile proprii dobanda anuala efectica, comisioanele incluse in costul total al creditului, modul cum se calculeaza ratele si valoarea totala a imprumutului avut de rambursat de catre client.

Cand vine vorba de calcul al ratelor lunare, li s-a cerut Institutiilor Nebancare sa detina pe platformele online, calculatoare ale ratelor si alte instrumente ajutatoare pentru clienti care sa-i informeze despre valoarea totala a creditului pe care o pot accesa online, in functie de veniturile proprii, de valoarea ratei pe care o au de plata, in functie de gradul de indatorare stabilit tot de BNR, grad de indatorare ce a facut bligatorie solicitatea de catre Institutiile Financiare Nebancare a adeverintelor de venit, fapt ce a redus al minim posibilitatea unor oferte de credite doar cu buletinul din partea IFN-urilor.

Pentru a aplica in vederea accesarii unui credit rapid online, ar fi bine sa va informati anterior, sa va stabiliti in primul rand prioritatile, ca de exemplu, in cat timp ati avea nevoie de bani (pentru ca acest timp va fi convertit in dobanzi de catre societatile financiare), pe ce perioada si care ar fi suma de bani de care ati avea nevoie. Cand ati stabilit acesti parametrii, incercati sa analizati care sunt cele mai avantajoase oferte din piata creditelor rapide online, intrand efectiv pe platformele online ale Institutiilor Financiare Nebancare si calculandu-va efectiv acesti parametrii; asa cum spuneam, toate institutiile nebancare ce acorda credite online, detin un calculator de rate si va pun la dispozitie toate informatiile necesare, astfel ca, puteti foarte usor sa faceti comparatii intre anumite produse de la anumite IFN-uri, odata ce aveti toti parametrii enuntati mai sus.

Procedura de introducere a datelor in aplicatiile online este una simpla si implica, cunoasterea sumei dorite, a nivelului lunar al venitului, a duratei pentru care doresti sa soliciti respectivul credit.

Daca te-ai hotarat sa aplici la una din Institutiile Financiare Nebancare pentru un credit rapid online, n-ai decat sa reiei procedurile pe care deja le-ai parcurs cand ai comparat ofertele si sa-ti introduci datele personale, pe langa parametrii financiari pe care deja ti i-ai stabilit si pe care n-ai decat sa-i introduci in aplicatia online. Ce urmeaza? Faza urmatoare variaza de la o institutie la alta, astfel ca, la unele IFN-uri, un reprezentat al societatii te va contacta telefonic si veti stabili impreuna pasii ce urmeaza, la alte institutii, nu trebuie sa mai stabiliti nimic, vi se cere doar sa incarcati pe platformele online anumite documente scanate (adeverinta de venit, buletinul de identitate, posibil extras de cont - unde vi se si livreaza suma de bani imprumutata), la alte societati dupa ce completati formularele online va trebuie sa le printati dumneavoastra si sa va deplasati cu ele la sediul companiei. Dupa cum observati, cate bordeie, atatea obiceie.

 

 

Toate articolele din categoria Imprumuturi rapide.

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale - imprumuturi rapide doar cu buletinul - credite de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Credite nebancare urgente: Citeste
Credite rapide: Citeste
Bani urgent de la IFN, simplu de accesat: Citeste
Creditul instant prin SMS: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Bani pana la salariu: Citeste
Solutii de finantare pentru studenti: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog