CREDIT `ON

Credite instant, prin SMS

Creditele rapide au capat proportii abstracte: SMS-ul ultima din ele


Daca pana acum cativa ani erau la moda creditele cu buletinul, dupa care am trecut la credite prin telefon, iar mai nou la creditele online, ultima gaselnita in domeniul imprumuturilor rapide vine de la implicarea mobilelor in acest amalgam. Bankingul se muta in zona de mobile: Credite instant, prin SMS.

Cu cat se vor inmulti posesorii de telefoane inteligente, de smarphon-uri, cu atat va creste aceasta ideea, anume, aceea de simplificare la maxim a procedeelor de accesare a produselor financiare, inclusiv aceea de acordare a imprumuturilor.

Se preveda ca in viitor, clientii sa poata contracta un credit printr-un simplu SMS, fapt ce ar simplica la maxim procedurie, si ar creste destul de mult, spunem noi, numarul celor ce ar apela la astfel de modalitati de finantare.

Ganditi-va ca va aflati intr-un magazin si nu aveti la dumneavoastra suma necesara pentru a achizitiona produsele dorite; tot ce trebuie sa faceti este ca, printr-un simplu SMS sa accesati un credit, banii sa va fie livrati aproape instant in cont, iar tu sa pleci acasa cu produsele dorite, fara mari batai de cap, fara urma de birocratie.

Desi pare utopic, la prima vedere este o problema foarte simpla, tot ce trebuie este o baza de date unica care sa permita institutiilor financiare sa afle instant date despre cel ce solicita creditele: date de identificare, unde lucreaza, ce venit are, daca are restante la alte credite, etc.

Iei un credit si castigi premii!

[DETALII OFERTA]

In perioada 6 februarie - 12 martie 2019, daca iei un imprumut Provident, poti sa castigi un premiu. Sunt puse la bataie 10 combine frigorifice, 20 de smart tv-uri si marele premiu in valoare de 20.000 de lei.

 

Credit de pana la 40.000 de lei

[APLICA ONLINE]

Online ai acces la sume mari de bani pentru maxim 5 ani de la Credius. Se accepta si restantieri.

 

Privind spre viitor, probabil ca aceste credite prin SMS vor revolutiona efectiv piata financiara, si probabil ca ne vom indrepta spre aceasta directie, avand in vedere nivelul tehnologiei din ce in ce mai ridicate.

Chiar daca la prima vedere romanii par destul de conservatori, numarul mare al utilizatorilor de internet, numarul mare al utilizatorilor de telefoane mobile (informatii despre accesarile online), confirma faptul ca, in definitiv, suntem un popor deschis la nou, caruia ii prieste destul de mult noile tehnologii si schimbarile tehnice moderne.

Daca pana acum cativa ani era de inimaginat ca pensionarii vor primi pensia pe card, si vor si stii sa-l foloseasca, imaginandu-ne-o pe 'tanti Lenuta" de la tara mergand cu cardul sa scoata bani de la bancomat, iata ca se poate, si astazi pensionarii primesc pensia pe card; este adevarat ca nu toti, insa lucrurile evolueaza rapid.

In fiecare zi apar noi tehnologii, in special in domeniul telecomunicatiilor mobile, fapt ce ne da sperante pentru viitor ca, astfel de accesari de credite, doar prin intermediul unui SMS nu sunt departe.

Deja se practica credite prin telefon, ba putem spune ca exista chiar si o forma incipienta de accesare de imprumuturi prin SMS; de exemplu, la Provident, daca trimiti un SMS, te suna un reprezentant al acestei firme si practic ai deschis contactactul in directia accesarii unui imprumut.

Creditele prin SMS vor revolutiona piata financiara, in special cea nebancara, care atat asteapta: inca o portita de a-si face imprumuturile rapide si mai permisive, si trebuie sa recunoaste, ce poate fi mai permisiv decat un credit prin SMS?!

 

 

Toate articolele din categoria Imprumuturi rapide.

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale - imprumuturi rapide doar cu buletinul - credite de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Credite nebancare urgente: Citeste
Credite rapide: Citeste
Bani urgent de la IFN, simplu de accesat: Citeste
Creditul instant prin SMS: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Bani pana la salariu: Citeste
Solutii de finantare pentru studenti: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog