CREDIT `ON

Credite rapide de la IFN. Bani urgent fara multe acte.

Creditele rapide de la IFN. Ce sunt si cat costa un astfel de credit nebancar?


Creditele rapide nebancare sunt printre cele mai accesate clase de imprumuturi datorita faptului ca sunt printre cele mai permisive forme, ce-ti pune la dispozitie bani urgent, fara multe acte, fara interogari suplimentare asupra trecutului tau ca si creditor, fara adeverinte de venit sau adeverinte de salariu; de obicei este de ajuns un fluturas de salariu, o copie dupa buletin si un extras de cont. Creditele rapide sunt accesate in mod deosebit de catre restantierii bancilor, cei care sunt inscrisi in Biroul de Credit, dar si de catre restantierii altor imprumuturi nebancare.

Imprumut pentru 48 de saptamani

[DETALII OFERTA]

Poti imprumuta intre 500 si 1.200 lei pentru 48 de saptamani. Trebuie sa ai peste 18 ani, vent minim 300 lei lunar. Aceasta este o noua promotie Provident valabila pana in 29 octombrie 2019.

 

Imprumut cu dobanda 0

[DETALII OFERTA]

Poti imprumuta pana la 2.000 de lei, iar in primele 30 de zile dobanda este 0. CreditPrime acorda credite online pentru o perioada fixa de 24 de luni

 

De obicei nu este bine sa alergi dupa bani si nici sa nu te arunci sa iei un imprumut fara sa-ti analizezi dinainte posibilitatile, insa, atunci cand imprumutul este singura solutie, trebuie sa fii informat in privinta tuturor aspectelor, mai ales daca te orientezi, din motive obiective, catre creditele rapide.

Daca ai epuizat toate posibilitatile de a face rost de bani, daca prietenii nu vor sau nu pot sa te ajute cu un imprumut, atunci ramane intotdeauna posibilitatea accesarii unui imprumut nebancar de la IFN. Aceasta este cea mai usoara si mai eleganta varianta de a face rost de bani - apeland la un imprumut. Daca situatia ti-o permite poti sa incerci sa accesezi un imprumut bancar, insa acolo vei avea de asteptat, cel putin 2 saptamani pana primesti banii. Mai ai si acte de completat, alte verificari, alergatura, intrebari, etc.

Cel mai simplu este sa accesezi un credit rapid de la o Institutie Financiara Nebancara (asa-zisele IFN-uri). Aceasta este cea mai rapida metoda de a face rost de banii de care ai nevoie. Tot ce trebuie sa faci este sa suni la un numar de telefon si sa stabilesti o intalnire cu un agent al IFN-ului. Acesta va veni direct la tine acasa pentru a te indruma. Sau, mai simplu, completezi un formular si vei fi contactat de un consultant in maxim 60 de minute.

Datorita obiectului unic de activitate, anume acela de a oferi credite catre populatie (fie ca vorbim de persoane fizice, persoane fizice autorizate ori persoane juridice), IFN-urile iti permis sa acorde imprumuturi in conditii mai lejere, pentru a-si multiplica numarul de clienti, iar intr-o prima faza spre a-si creste baza de date pe care incearca sa si-o dezvolte, de altfel, fiecare institutie financiara in parte. Apropo de baza de date, o sa observati ca mai nou bancile ofera credite in conditii mult mai avantajoase (cu dobanda mai mica si cu o birocratie mai scazuta) clientilor ce-si trec salariul si alte operatiuni prin respectiva banca.

In cazul IFN-urilor, conditiile de eligibilitate solicitate pentru cele mai permisive tipuri de imptumuturi, asa cum au fost catalogate aceste "credite rapide", sunt minimale si greu sa nu se califice aproape orice cetatean ce detine un venit stabil.

Printre conditiile minime ce trebuiesc indeplinite se numara si varsta; aceasta trebuie sa fie in general, intre 21 si 69 de ani, de asemenea, se solicita din partea clientilor sa fie cetateni romani cu domiciliu stabil intr-una din localitatile din Romania, precum si sa faca dovada unui venit cert permanent (frie prin intermediul unei adeverinte de venit, fie un fluturas de salariu ori un cupon de pensie).

Sumele obtinute de clienti din aceste produse financiare sunt in general reduse, media fiind situata intre 500 si 5000 de lei.

Cele mai fervente practicante ale acestor clase de credite rapide sunt doua IFN-uri, anume Provident si Viva Credit; acestea sunt si cele mai prezente ca nivel de reclama si vizibilitate pe piata romaneasca a creditelor nebancare.

De la Provident oamenii pot solicita imprumuturi nebancare, carora le pot atasa un grad sporit de rapiditate daca aleg serviciul de gestionare la domiciliu a imprumutului, caz in care banii se elibereaza in maxim 48 de ore (altfel ai astepta pana la 7 zile), iar pretul creditului va creste destul de mult (aproape dublandu-se cheltuielile initiale).

De la Viva Credit clientii pot solicita credite rapide pana la salariu, o forma de imprumuturi marca inregistrata a acestei societati. Aceste produse financiare contractate pe perioade scurte de timp, prin care se elibereaza clientilor sume mici de bani, sunt printre cele mai scumpe din piata, ele avand un DAE de peste 4000%.

Alte forme de credite rapide pe filiera Institutiilor Nebancare veti intalni si la: Cetelem, Simplu Credit, Easy Credit, iCredit, mai nou si la RALFI IFN (societate sub care activeaza Garanti Credite de consum).

 

 

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL ONLINE]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale -doar cu buletinul - de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Imprumuturi urgente: Citeste
Produse rapide: Citeste
Bani urgent de la IFN, simplu de accesat: Citeste
Accesare prin SMS: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Bani pe termen scurt: Citeste
Solutii de finantare pentru studenti: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog