CREDIT `ON

Credite rapide pentru rau-platnici in 2023

Cine ofera credite rapide restantierilor in 2023? Imprumuturi urgente de la IFN.


In momentul in care contractati un imprumut, si ajungeti sa intarziati cu plata ratei, ori ramaneti dator cu o minima suma de 10 lei, banca va poate raporta catre Biroul de Credit, dupa 30 de zile de intarziere. Prezenta ta in baza de date a acestei companii private (constituita la initiativa a 25 de banci comerciale, carora li s-au adaugat intre timp si multe IFN-uri), te va priva in a mai accesa un credit bancar, cu certitudine, iar in privinta celor nebancare vei avea de cautat si mai ales de platit, pentru ca restantierilor le sunt destinate de catre IFN-uri credite cu dobanzi mari - credite scumpe.

In baza de date a Biroului de Credit vei figura timp de 4 ani, daca intre timp nu veti fi raportat din nou; institutia financiara va poate raporta pentru acelasi imprumuta, la fiecare interval de scadenta a respectivei sume (lunar, daca plata ratelor se executa lunar, ori saptamanal - in cazul rambursarii saptamanale a ratelor).

Credit de nevoi cu o luna vechime

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Se accepta si persoanele cu istoric negativ in BC.

 

Imprumut cu orice istoric de credit? YES!

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine banii rapid, de la 100 la 15.000 de lei. Credit YES acorda credite celor intre 18 si 70 de ani.

 

Ca sa nu ramane fara clienti, multe institutii financiare, in special nebancare, dar si unele banci, accepta sa finanteze inclusiv acesti restantieri inscrisi in Biroul de Credit ca rau-platnici.

Sunt destule institutii financiare ce nu-si raporteaza pierderile, pentru ca in acest fel ar trebui sa-si creasca garantia catre BNR, motiv pentru care nici nu-si raporteaza clientii la Biroul de Credit; aceste situatii se intampla in general la unele banci, si mai ales in cazul creditelor de valori mare - credite ipotecare, de exemplu.

Cum spuneam mai sus, aceasta clasa de imprumuturi rapide pentru restantierii prezenti in baza de date a Biroului de Credit (vezi mai multe informatii despre ce inscrisi in BC), este una foarte scumpe, Institutiile Financiare Nebancare solicitand dobanzi mari, ce pot fi asociate cu riscurile asumate de societate, insa, uneori parca nu se justifica astfel de costuri. Evident, nu le baga nimeni pana in sac, pana la urma clientii sunt cei ce doresc credite, iar societatile le acorda, pentru ca aceasta este menirea lor si obiectul de activitate. Iar daca vine vorba de IFN-uri, trebuie sa stiti ca ele traiesc din acordare de credite, spre deosebire de banci, care isi bazeaza activitatea atat pe acordarea de credite, dar si pe atragerea de depozite, ca sa nu mai vorbim de operatiunile curente, ce in prezent sustin efectiv piata bancara din Romania, moarta pe partea de creditare.

Imprumuturile rapide pentru rau-platnici cresc in volum si in tipuri de produse, pe masura ce numarul restantierilor cresc, si din pacate pentru populatiei, si din fericire pentru IFN-uri, numarul restantierilor va reste in continuu, probabil pana la stabilizarea pietei imobiliare din Romania, lucru greu de crezut ca se va intampla maine, ori peste un an ori doi.

Spuneam mai sus ca nu doar IFN-urile acorda credite rapide pentru restantieri, ci si unele banci. Ei bine, asa este, sunt banci ce practica astfel de imprumuturi si accepta sa finanteze si persoanele prezente in Biroul de Credite.

Prin 2008, de exemplu, Citifinancial, una din cele mai mari banci din lume, infiintate ceea ce se numea "creditul pentru rau-platnici", facandu-si reclama prin exprimari de genul "acum oferim imprumuturi si celor aflati in Biroul de Credite". Intre timp Citifinancial a renuntat complet la clientii persoane fizice, transferandu-i (nu stim daca prin vanzare, ori cedare directa), catre Raiffeisen Bank. De la Raiffeisen Bank nu pot lua credite daca esti inscris in Biroul de Credite ca restantieri. Desi au niste conditii destul de sumare pentru obtinerea unui imprumut, daca veti avea curiozitatea sa-i treceti pragul, veti gasi pe prima pagina a bancii trimitere catre Biroul de Credit, unde veti gasi informatii utile, inclusiv ce am afirmat mai sus, anume, ca aceasta banca tine cont de prezenta in Biroul de Credit si nu acorda imprumuturi restantierilor.

Nu stim exact cum sta situatia cu OTP Bank, insa, obtinerea unor credite rapide pentru restantieri nu este atat de simpla, cand discutam de banci.

Pe de alta parte, nici de la IFN-uri restantierii nu se imprumuta usor, chiar daca ajung sa obtina creditul, acesta are dobanzi uriase determinand un cost foarte mare pentru doritorul imprumutului.

Costurile imprumuturilor pentru cei inscrisi in Biroul de Credite ajung foarte mari, din cauza dobanzilor exagerate solicitate de IFN, dobanzi ce pleaca de la un minim de 45-50%, dobanda crescand proportional cu datoriile solicitantului si cu periada restantelor.

Acum sa nu va imaginati ca toate IFN-urile acorda credite pentru restantieri, nicidecum. De exemplu, pe site-ul Provident ni se spune ca aceasta societate acorda credite restantierilor in anumite conditii, banuim noi ca este vorba de un anumit scoring pe care-l iau in calcul, motiv pentru care, de exemplu, la nivelul anului trecut mai mult de 50% din cei ce-au solicitat un imprumut de la Provident au fost refuzati.

La Cetelem suntem intampinati in acelasi mod; nici Cetelem nu refuza din start restantierii, insa, ii imprumuta doar in conditii speciale, legate de scoringul din Biroul de Credite.

Singurele IFN-uri gasite de noi, ce acorda credite si pentru restantieri sunt: Viva Credit, iCredit si Simplu Credit.

De asemenea, imprumuturi rapide pentru restantieri veti gasi si la C.A.R.-uri, adica la casele de ajutor reciproc, ce au produse speciale destinate rau-platnicilor.

Asa cum spunea, creditele rapide pentru restantieri sunt printre cele mai cautate credite in 2023, in primul rand datorita cresterii numarului celor cu datorii, in special la banci.

Institutiile Financiare Nebancare au inceput sa acorde credite in functie de scoringul persoanelor in Biroul de Credit, motiv pentru care, fiecare isi stabileste un interval de acceptare, ce nu-l veti gasi pe site-ul vreunului IFN, dintr-un simplu motiv - datele din Biroul de Credit sunt confidentiale, ba mai mult de atat, chiar si numele insitutiilor ce furnizeaza date catre Biroul de Credit sunt confidentiale. .

 

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL ONLINE]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale -doar cu buletinul - de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Imprumuturi urgente: Citeste
Produse rapide: Citeste
Bani urgent de la IFN, simplu de accesat: Citeste
Accesare prin SMS: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Bani pe termen scurt: Citeste
Solutii de finantare pentru studenti: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog