CREDIT `ON

Credite rapide pana la salariu. Bani urgent de la IFN.

Creditele rapide pana la salariu de la IFN. Credite nebancare urgente pana la salariu. Bani rapid.


Creditele rapide sunt produse financiare puse la dispozitie de catre IFN-uri populatiei, intr-un timp foarte scurt, la dobanzi foarte mari. Una dintre variantele cele mai cunoscute ale creditelor rapide o reprezinta creditul pana la salariu. Prin acest produs financiar se pot obtine sume mici de bani, intr-un timp rapid, pe o perioada scurta de timp, de la 5-10 zile, pana la 30 de zile.

Creditele pana la salariu sunt accesabile doar in cazuri de forta majora, altfel dobanzile determina niste costuri totale ale creditelor inimaginabile. Ce inseamna asta? Vorbim de dobanzi anuale efective ce pot ajunge si la 6000%. Nu va vine sa credeti? Ei bine, se poate! In definitiv, societatile nebancare profita de o situatie de urgenta a clientului, punandu-i la dispozitie o suma mica de bani, pentru a-si rezolva nevoia urgenta. Imprumuturile de genul celor pana la salariu nu sunt unive doar in Romania, ele sunt prezente in multe tari dezvoltate.

Credit de nevoi cu o luna vechime

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Se accepta si persoanele cu istoric negativ in BC.

 

Imprumut cu orice istoric de credit? YES!

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine banii rapid, de la 100 la 15.000 de lei. Credit YES acorda credite celor intre 18 si 70 de ani.

 

Imprumuturile nebancare rapide iti pot obtine bani de urgenta pe termen scurt.

Creditele pana la salariu sau "payday loans" cum mai sunt ele cunoscute, reprezinta in fapt o clasa de imprumuturi rapide prin care clientii pot accesa sume mici de bani, pe perioada scurte de timp - "pana la salariu".

Conceptul a fost introdus in Romania de catre Viva Credit, ce a si obtinut pentru aceste produse financiare titulatura de marca inregistrata, adica, un produs ce-i apartine.

Accesarea acestei forme de imprumut ia nastere in general dintr-o situatie dificila, o urgenta, determinata in mare de o lipsa de lichiditati la un anumit moment de timp. De obicei, multi dintre noi cand ne aflam intr-o asemenea situatii apelam la rude, prieteni, colegi. Exista evident si oameni care nu au efectiv la cine apela pentru o anumita suma de bani, chiar si modica la un moment dat, motiv pentru care n-au alta varianta decat sa apeleze la un imprumut institutional, adica de la o anumita institutie. Fiind vorba de o lipsa de lichiditati pe termen scurt, iar problema fiind una urgenta in care are nevoie de bani pana maine, adica in maxim 24 de ore, s-au reunit aceste doua deziderate intr-un produs financiar ce le acopere pe amandoua si a luat forma acestor credite rapide pana la salariu.

O constrangere de genul lipsei de lichiditati pe o perioada scurta de timp este o constrangere cunoscuta de majoritatea oamenilor; dierentele se fac la nivelul sumei de bani. Pentru marea masa a populatiei, in general sumele necesare pentru perioade scurte de timp nu sunt mari, de aceea aceste imprumuturi pana la salariu si-au creat ofertele pe variatii de valori cuprinse in general intre 100 si 1000 de lei.

Sunt oameni ce se amuza pentru aceste sume, insa, daca ne gandim doar la majoritatea pensionarilor din Romania, ale caror pensii nu depasesc cei 1000 de lei, ne putem simplu imagina ce reprezinta acele intervale de valori pentru consumatorii romani.

In fne, haideti sa aflam cum se procedeaza pentru accesarea unui astfel de imprumut rapid pana la salariu.

Fiind o forma de creditare, pasii ce trebuiesc urmati sunt asemanatori ca cei pentru un imprumut obisnuit.

Fiindca am amintit mai sus ca aceste credite pana la salariu sunt marca inregistrata Viva Credit, haideti sa vedem impreuna ce ne propune aceasta institutie financiara nebancara in materie de astfel de imprumuturi.

In primul rand, de la Viva Credit poti contracta un credit pe o durata de maxima 35 de zile, cu aprobare imediata si eliberarea banilor in ziua solicitarii.

In al doilea rand, puteti aplica online pentru creditele pana la salariu, fapt ce simplica procedurile si grabeste obtinerea banilor. Aplicarea online inseamna ca nu va veti mai deplasa la sediul firmei si nici nu veti trimite vreun act prin posta.

Puteti sa imprumutati o sua cuprinsa intre 100 si 1000 de lei, pentru o perioada cuprinsa intre 1 si 35 de zile.

Dobanda acestor imprumuturi este una fixa, iar rambursarea se face la scadenta de comun acord aleasa, intr-o singura transa. Imprumutul poate fi rambursat si anticipat, caz in care nu se percep penalitati pri alte comisioane.

Creditul poate fi rambursat fie numerar, fie prin ordin de plata, fie prin card bancar, ori credit debit.

Desi aceste credite pana la salariu sunt cunoscute ca marca inregistrata Viva Credit, ele au fost integrate in portofoliu si alte alte Institutii Financiare Nebancare si chiar de unele C.A.R.-uri.

Astfel, produse asemanatoare putem intalni si la Simplu Credit, ba putem spune ca cele de la Simplu sunt mai ieftine, la o prima analiza.

Ca si in cazul Viva Credit, si de la Simplu putem obtine sume mici de bani, de ordinul 100-500 de lei, pe o perioada de la 7 la 30 de zile. Si de la Simplu Credit poti primii banii in ziua accesarii imprumutului, si de asemenea, poti rambursa imprumutul fara sa platesti alte comisioane, rambursarea facandu-se automat printr-un direct debit din contul deschis la banca dumneavoastra.

Acestea ar fi doua exemple de institutii ce acorda credite pana la salariu - posibilitati de a obtine sume mici de bani pentru perioade scurte de timp. Retineti ca aceste imprumuturi au cele mai mari dobanzi din piata, motiv pentru care ele sunt recomandate doar in situatii de forta majora, si doar pentru perioadele mentionate initial in contract; daca apucati sa va reesalonati un astfel de credit, va veti indatora excesiv, pentru ca vor fi niste costuri asociate ce probabil vor dubla ori tripla sumele pe care le-ati fi rambursat intr-o prima faza.

 

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL ONLINE]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale -doar cu buletinul - de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Imprumuturi urgente: Citeste
Produse rapide: Citeste
Bani urgent de la IFN, simplu de accesat: Citeste
Accesare prin SMS: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Bani pe termen scurt: Citeste
Solutii de finantare pentru studenti: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog