CREDIT `ON

Credite rapide la domiciliu. Bani urgent la tine acasa.

Ce posibilitati sunt in accesarea unui credit rapid la domiciliu de la IFN. Bani rapid de la IFN.


Incepand cu Provident, prima societate nebancara ce a introdus pe piata creditelor nebancare din Romania, creditele la domiciliu, acest sector financiar a fost dezvoltat in timp si de alte IFN-uri. Motivul? Creditele la domiciliu au fost bine primite de clientii din Romania. Faptul ca primesti banii rapid, la tine acasa, si ratele imprumutului sunt achitate saptamanal sau lunar, tot la domiciliu, reprezinta un avantaj pentru multi dintre clientii acestor tipuri de credite nebancare.

Aplica pentru un credit rapid la domiciliu.

Potentialul acestor credite la domiciliu a mai scazut in intensitate odata cu iesirea din criza economica, insa, ele isi pastreaza o oarecare constanta in interesul romanilor, fapt demonostrat de ultimele studii realizate in acest sens, si mai ales de faptul ca apar noi IFN-uri cu astfel de servicii, de creditare la domiciliu.

Credit rapid si pentru restantieri

[VEZI OFERTA]

Aplici cu buletinul, fara adeverinta de venit. Varsta minima 18 ani. Se accepta si persoane cu istoric negativ. Dobanda imprumuturilor Credius este fixa.

 

Imprumut nebancar si pentru cei inscrisi in BC.

[COMPLETEAZA FORMULAR]

Un imprumut ExtraSimplu iti poate aduce sume intre 200 si 2.000 de lei. Trebuie sa ai peste 18 ani si o sursa de venit stabila din salariu, pensie, etc care sa fie livrata intr-un cont bancar.

 

Asa cum aminteam mai sus, Provident este prima firma non-bancara ce a venit cu gestionarea creditului la domicilu; acest serviciu iti aduce avantajul ca primesti banii acasa, iar ratele le achiziti tot de acasa, un colaborator deplasandu-se la tine, la domiciliu.

Daca analizam segmentul imprumuturilor rapide de bani, putem spune ca pe piata financiar-nebancara din Romania exista mai multe societati ce acorda astfel de credite, insa cele care ofera serviciul de gestionare la domiciliu a imprumutului sunt destul de putine.

 

Cel mai cunoscut imprumut rapid la domiciliu este cel de la Provident.

De la Provident poti imprumuta sume cuprinse intre 500 si 5000 de lei; nu este nevoie de giranti sau garantii, ratele sunt fixe, contractul transparent, costurile cunoscute inca de la inceput.

Pe siteul www.provident.ro aveti la dispozitie un calculator online cu ajutorul caruia puteti analiza, in functie de ce suma de bani doriti sa obtineti, care vor fi ratele eventualului imprumut. calculator online rate Provident

Cati bani urmeaza sa dai inapoi si cu ce dobanda?

Exemplu:, daca solicitati un imprumut rapid de 2000 lei pe care urmeaza sa-i returnati fie in 54, fie in 72 de saptamani, urmeaza sa plati o rata saptamanala de 51,57 (pentru 54 de saptamani) sau o rata de 41,02 (pentru o perioada de 72 de saptamani). In cazul in care alegi perioada de 54 de saptamani, DAE va fi de 94,16%, iar pentru un interval de 72 de saptamani, DAE va fi de 81,69%.

In cazul imprumutului pentru 52 de saptamani, daca alegi gestionarea la domiciliu, vei avea de platit in plus suma de 1.004,40 lei. Costul total al unui credit ajungand 3787,29 lei.

In cazul imprumutului pentru 72 de saptamani, cu selectarea optiunii de gestionare la domiciliu, vei plati in plus 1.152 lei, iar costul total al imprumutului ajunge la 4.105,41 lei.

Aceste exemple exprima clar ce inseamna gestionarea la domiciliu a unui imprumut rapid marca Provident.

Cum iei un imprumut rapid direct la tine acasa? Selectezi serviciul de gestionare a creditului la domiciliu, din formularele online prezente pe site-urile institutiilor financiare.

 

 

Toate articolele din categoria Imprumuturi rapide.

Credite rapide bancare - Imprumuturi rapide nebancare IFN

Site-ul nostru va ofera informatii utile despre creditele bancare si cele nebancare. Daca aveti vreo propunere, idee, dorinta, intrebare, asteptam sa ne contactati.

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Anul 2018 a inceput printr-o usoara concurenta intre banci si IFN-uri in privinta timpilor de acordare ai creditelor de consum. Acest fapt nu poate decat sa ne bucure, tinand cont ca nimic nu este mai sanatos pentru o economie decat concurenta. Poate spram si la o ieftinire a creditelor bancare si nebancare in acest context.

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale - credite rapide doar cu buletinul, pe termen scurt ori lung.

Cele mai citite

Credite nebancare urgente: Citeste
Credite rapide: Citeste
Bani urgent de la IFN, simplu de accesat: Citeste
Creditul instant prin SMS: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Bani pana la salariu: Citeste
Solutii de finantare pentru studenti: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies