CREDIT `ON

Credite rapide la domiciliu. Bani urgent la tine acasa.

Ce posibilitati sunt in accesarea unui credit rapid la domiciliu de la IFN. Bani rapid de la IFN.


Incepand cu Provident, prima societate nebancara ce a introdus pe piata creditelor nebancare din Romania, creditele la domiciliu, acest sector financiar a fost dezvoltat in timp si de alte IFN-uri. Motivul? Creditele la domiciliu au fost bine primite de clientii din Romania. Faptul ca primesti banii rapid, la tine acasa, si ratele imprumutului sunt achitate saptamanal sau lunar, tot la domiciliu, reprezinta un avantaj pentru multi dintre clientii acestor tipuri de credite nebancare.

Aplica pentru un credit rapid la domiciliu.

Potentialul acestor credite la domiciliu a mai scazut in intensitate odata cu iesirea din criza economica, insa, ele isi pastreaza o oarecare constanta in interesul romanilor, fapt demonostrat de ultimele studii realizate in acest sens, si mai ales de faptul ca apar noi IFN-uri cu astfel de servicii, de creditare la domiciliu.

Imprumut pentru 48 de saptamani

[DETALII OFERTA]

Poti imprumuta intre 500 si 1.200 lei pentru 48 de saptamani. Trebuie sa ai peste 18 ani, vent minim 300 lei lunar. Aceasta este o noua promotie Provident valabila pana in 29 octombrie 2019.

 

Imprumut cu dobanda 0

[DETALII OFERTA]

Poti imprumuta pana la 2.000 de lei, iar in primele 30 de zile dobanda este 0. CreditPrime acorda credite online pentru o perioada fixa de 24 de luni

 

Asa cum aminteam mai sus, Provident este prima firma non-bancara ce a venit cu gestionarea creditului la domicilu; acest serviciu iti aduce avantajul ca primesti banii acasa, iar ratele le achiziti tot de acasa, un colaborator deplasandu-se la tine, la domiciliu.

Daca analizam segmentul imprumuturilor rapide de bani, putem spune ca pe piata financiar-nebancara din Romania exista mai multe societati ce acorda astfel de credite, insa cele care ofera serviciul de gestionare la domiciliu a imprumutului sunt destul de putine.

 

Cel mai cunoscut imprumut rapid la domiciliu este cel de la Provident.

De la Provident poti imprumuta sume cuprinse intre 500 si 5000 de lei; nu este nevoie de giranti sau garantii, ratele sunt fixe, contractul transparent, costurile cunoscute inca de la inceput.

Pe siteul www.provident.ro aveti la dispozitie un calculator online cu ajutorul caruia puteti analiza, in functie de ce suma de bani doriti sa obtineti, care vor fi ratele eventualului imprumut. calculator online rate Provident

Cati bani urmeaza sa dai inapoi si cu ce dobanda?

Exemplu:, daca solicitati un imprumut rapid de 2000 lei pe care urmeaza sa-i returnati fie in 54, fie in 72 de saptamani, urmeaza sa plati o rata saptamanala de 51,57 (pentru 54 de saptamani) sau o rata de 41,02 (pentru o perioada de 72 de saptamani). In cazul in care alegi perioada de 54 de saptamani, DAE va fi de 94,16%, iar pentru un interval de 72 de saptamani, DAE va fi de 81,69%.

In cazul imprumutului pentru 52 de saptamani, daca alegi gestionarea la domiciliu, vei avea de platit in plus suma de 1.004,40 lei. Costul total al unui credit ajungand 3787,29 lei.

In cazul imprumutului pentru 72 de saptamani, cu selectarea optiunii de gestionare la domiciliu, vei plati in plus 1.152 lei, iar costul total al imprumutului ajunge la 4.105,41 lei.

Aceste exemple exprima clar ce inseamna gestionarea la domiciliu a unui imprumut rapid marca Provident.

Cum iei un imprumut rapid direct la tine acasa? Selectezi serviciul de gestionare a creditului la domiciliu, din formularele online prezente pe site-urile institutiilor financiare.

 

 

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL ONLINE]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale -doar cu buletinul - de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Imprumuturi urgente: Citeste
Produse rapide: Citeste
Bani urgent de la IFN, simplu de accesat: Citeste
Accesare prin SMS: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Bani pe termen scurt: Citeste
Solutii de finantare pentru studenti: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog