CREDIT `ON

Credite pentru datornici

Exista posibilitatea ca si datornicii bancilor sa mai apeleze la un credit


Calitatea de datornici o au acele persoane ce au avut in trecut probleme cu rambursarea unor credite, de regula bancara.

In ultima vreme avem datornici atat la banci cat si la societatile nebancare.

Practic, odata ce ai intarziat cu mai multe de 30 de zile plata unei rate, ori rambursarea unui credit, esti inscris in Biroul de Credit ca datoritni. Restantierii gasesc greu sa se mai imprumute in aceste conditii.

Credit de nevoi cu o luna vechime

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Se accepta si persoanele cu istoric negativ in BC.

 

Imprumut cu orice istoric de credit? YES!

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine banii rapid, de la 100 la 15.000 de lei. Credit YES acorda credite celor intre 18 si 70 de ani.

 

Singura posibilitatea de a face rost de bani a acestor persoane (chiar daca in prezent nu mai datoreaza nimanui nimic, ei achitandu-si in timp restantele) este accesarea unor credite rapide de la IFN.

Categoria de credite rapide nebancare este in majoritar accesibila si datornicilor, restantierilor, celor inscrisi in Biroul de Credit cu probleme de rambursare la plata ratelor.

Pentru multi romani, Biroul de Credit este o adevarata Pisica Neagra; un fel de sperietoare. Acest lucru se datoreaza interzicerii accesului pe care persoanele inscrise pe listele acestei institutii cu un scoring negativ il au la alte credite bancare.

Orice banca, atunci cand iti acorda un credit, iti solicita acordul de verificare la Biroul de Credit. Daca nu ai scoring negativ, adica daca n-ai fost datornic in trecut, acesta este primul punct din conditiile de eligibilitate pe care trebuie sa-l bifezi ca sa ti se aprobe creditul dorit.

La un moment dat exista un zvon cum ca s-ar diminua perioada de prezenta pe listele Biroului de Credit, insa, nu s-a concretizat nimic pana in prezent.

Oamenii se tem de Biroul de Credit pentru ca le ingradeste accesul la creditele bancare. La toate. Daca esti in Biroul de Credit, nicio banca nu-ti mai acorda credit. Singura sansa o ai la IFN-uri.

Credite pentru datornici ofera IFN-urile ce au in portofoliu imprumuturi rapide in cuantum redus. Este vorba de celebrele de acum microcredite - sume reduse de bani (pana in 2.000 de lei in medie) pe perioade scurte de timp (in medie de 30 de zile).

In ultima vreme, IFN-urile au inceput sa creasca usor pragul de accesare chiar si pentru microcredite. Multe IFN-uri au urcat sumele maxime ce pot fi accesate (5.000 - 10.000 lei). De asemenea, multe au marit si perioade de accesare (in medie de 2-6 luni).

Oricum, trebuie sa stiti ca nici IFN-urile nu acorda credite datornicilor fara ingradiniri. De regula, imprumuturile oferite restantierilor sunt personalizate: sumele sunt mai mici, iar bonitatea mai atent verificata.

Dintre IFN-urile din piata ce ofera credite si datornicilor, amintim: Fast Finance, Credius, iCredit, Viva Credit, IFN Extra Finance, Telecredit, etc.

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL ONLINE]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale -doar cu buletinul - de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Imprumuturi urgente: Citeste
Produse rapide: Citeste
Bani urgent de la IFN, simplu de accesat: Citeste
Accesare prin SMS: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Bani pe termen scurt: Citeste
Solutii de finantare pentru studenti: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog