CREDIT `ON

Credite pe termen scurt

Numite in piata si credite pe termen scurt sau microcredite, aceste produse financiare sunt o solutie de urgenta pentru a face rost de bani


Nu doar in Romania exista creditele pana la salariu, ele exista pretutindeni in lume. Occidentalii numesc aceste credite - payday loans sau short term loans (credite pe termen scurt).

In general, cand vorbim de creditele pana la salariu, vorbim de credite scumpe si care sunt menite a fi utilizate doar pe termen scurt.

Toti specialistii sugereaza sa fi sigur ca intelegi care sunt costurile acestor imprumuturi inainte sa aplici.

Credit de nevoi cu o luna vechime

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Se accepta si persoanele cu istoric negativ in BC.

 

Credit in rate sau linie de credit

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine banii rapid, de la 200 la 15.000 de lei. Imprumut acordat de Mai Mai Credit celor peste 20 de ani, cu venituri de minim 1000 lei lunar.

 

In afara exista, pe langa aceste societati nebancare ce acorda credite pana la salariu, si o serie de consultanti care ajuta oamenii sa-si rezolve eventuale restante la aceste produse financiare. Astfel de societati functioneaza ca un fel de "recuperatori", insa, cu o atitudine neutra, care intermediaza practic in mod echidistant stingerea datoriilor.

Caracteristicile creditelor pana la salariu

Revenind pe pamantul romanesc, la noi au aparut din ce in ce mai multe IFN-uri care ofera imprumuturi rapide pana la salariu, sau alte produse financiare de acest tip. Este vorba in mare despre acordarea de sume mici de bani pe termen scurt.

Exista o serie de produse derivate din aceste credite pana la salariu, insa, in general, termenul de acordare ne da informatii despre tipul de imprumut, ca de altfel si sumele mici de bani ce pot fi accesati.

Indiferent de numele pe care-l poarta in piata, trebuie sa stiti ca conform specialistilor, pe termen scurt, aceste credite pot fi solutia la o anumita problema de urgenta, insa, daca nu respectati termenii contractuali, si lasati sa treaca luni bune pana sa va achitati imprumutul, atunci, efectiv veti descoperi cu suprindere ca aveti de plata sume uriase, pentru ca dobanda foarte mare, determina o crestere rapida a bazei de calcul.

Oamenii le acceseaza in situatii de criza: pentru plata unei amenzi, pentru plata unei facturi restante, pentru a-si rezolva o urgenta medicala, etc. IFN-urile ofera cu generozitate astfel de credite, insa, pe platformele majoritatii, exista si atentionari despre pericolele ce te pasc accesand asemenea imprumuturi pana la salariu.

Sugestia IFN-urilor care acorda asemenea credite este sa va calculati bine situatia financiara inainte de a aplica pentru asemenea produse financiare, la care, o restanta de cateva luni va poate ingloda in datorii foarte mari.

Accesarea acestor credite se face in general online, dar exista si alte modalitati, cum ar fi cea telefonica, prin SMS, ori chiar la domiciliu.

Mai nou, in piata din Romania, aceste credite pana la salariu sunt asociate creditelor doar cu buletinul, pentru ca, IFN-urile care acorda imprumutul pana la salariu, solicita doar actul de identitate si un extras de cont. Ofertele de credite doar cu buletinul s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie, si nu doar la IFN-uri. Intre timp, bancile au gasit si ele solutia sa ofera credite doar cu buletinul, insa, o solutie usor mai complicata, avand in vedere ca solicitantul de credite, trebuie sa fie de acord cu consultarea unor date financiare personale de la ANAF.

In fine, pentru ca multi nu vad pana nu cred, va invitam pe voi insiva sa studiati ofertele IFN-urilor ce acorda astfel de credite pana la salariu.

 

IFN-uri ce acorda credite rapide pana la salariu:

 

1. Viva Credit este IFN-ul care detine marca inregistrata pe creditul pana la salariu. De la Viva Credit te poti imprumuta pe o perioada de maxim 30 de zile, iar suma maxima ajunge la 1000 de lei. Noutatea absoluta introdusa de VIVa Credit pe piata creditelor pana la salariu, este aceea ca ofera dobanda 0 la primul imprumut accesat.

2. Simplu Credit, ofera credite pana la salariu ori pana la pensie, in valoare de maxim 880 lei, pe perioade de maxim 30 de zile. Pentru accesare, trebuie sa ai o varsta cuprinsa intre 21 si 70 de ani, o vechime de 3luni in munca si un venit de minim 760 lei.

3. Ferratum, ofera creditul pana primesti salariu, un microcredit acordat pe termen scurt, de ordinul 15, 30 ori 45 de zile. Aprobarea se face imediat, iar banii in primesti in aceeasi zi. De la Ferratum poti imprumuta maxim 1290 lei.

4. Creditul Extra Simplu de la IFN Extra Finance, este o solutie rapida de a obtine un credit pana la salariu. Maximul ce poate fi obtinut este de 2000 de lei, pe o perioada de maxim 30 de zile. Dobanda este fixa, trebuie sa aveti minim 18 ani si un venit stabil incasat intr-un cont bancar.

5. Smartica IFN, ofera imprumutul pe 60 de zile, sume in valoare de maxim 850 de lei. Puteti sa accesati acest imprumut daca sunteti membru Smartica IFN si daca aveti in cont o suma de minim 100 de lei. Rambursarea imprumutului se face in doua rate egale, in valoare de 525 de lei, fiecare.

6. Imprumut.com, o societate nebancara ce ofera un credit cu buletinul online pana la salariu. Acest imprumut iti ofera posibilitatea de a accesa sume de maxim 1200 de lei, pe perioade de maxim 40 de zile. . Nu ai nevoie de adeverinta de venit, nici de garantii, banii ii obtii pe loc, transferul de bani se face instant.

7. Credit Fix, ofera credite rapide pe termen scurt. Suma maxima ce poate fi accesata este de 1000 de lei, pe o perioada de 35 de zile. Banii se obtin exclusiv in contul de salariu in circa 2 ore de la accesare. Creditul pana primesti salariul de la Credit Fix este recomandat a fi utilizat doar pentru cheltuieli nepravazute, pentru probleme cu adevarat urgente. Credit Fix, ne sugereaza de altfel sa stabilim data de rambursare in ziua incasarii salariului.

Alte articole simulare:

- imprumuturi Viva Credit;

- credite rapide pana la salariu;

- credite online doar cu buletinul;

 

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL ONLINE]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale -doar cu buletinul - de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Imprumuturi urgente: Citeste
Produse rapide: Citeste
Bani urgent de la IFN, simplu de accesat: Citeste
Accesare prin SMS: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Bani pe termen scurt: Citeste
Solutii de finantare pentru studenti: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog