CREDIT `ON

Credite nebancare. Cum faci rost de un imprumut urgent.

Informatii despre creditele nebancare. Credite nebancare rapide de la IFN. Bani urgent din imprumuturi urgente.


Creditele nebancare sunt creditele puse la dispozitia populatiei de catre Institutiile Financiare Nebancare (IFN-uri).

Aceste Institutii Financiare Nebancare sunt autorizate de catre BNR si sunt de asemenea si monitorizate de catre Banca Nationala.

Diferenta majora dintre un IFN si o banca este aceea ca IFN-urile nu tin depozite de la populatie, doar acorda credite.

Apeland la aceste societati non-bancare puteti obtine imprumuturi rapide, in conditii de eligibilitate lejere, insa, dobanzile sunt destul de mari, fapt ce te-ar putea determina sa te gandesti de doua ori inainte de a contracta respectivul imprumut.

Avantajele creditelor nebancare sunt certe: rapiditate, transparenta, permisivitate.

Dezavantajul este unul si major: dobanda mare.

Institutiile Financiare Nebancare sunt reglementate prin lege, deci, nu discutam de niste simple "camatari" cum se mai practica a fi numite aceste societati in diferite cercuri.

Leagea 93/2009 reglementeaza acordarea creditelor nebancare precum si activitatea IFN-urllor.

Credit de nevoi cu o luna vechime

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Se accepta si persoanele cu istoric negativ in BC.

 

Imprumut cu orice istoric de credit? YES!

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine banii rapid, de la 100 la 15.000 de lei. Credit YES acorda credite celor intre 18 si 70 de ani.

 

Ce suma maxim putem obtine de la astfel de institutii? In cat timp poti face rost de bani urgent accesand un credit nebancar?

Suma de care poti sa dispui apeland la un astfel de credit nebancar, este acordata la veniturile lunare ale fiecarui individ in parte in mod exclusiv, daca discutam de creditele fara garantii, si in mod partial la care se adauga si valoarea unei garantii, daca discutam de creditele garantate, ori cele ipotecare.

In stabilirea sumei maxime pe care ti-o pot acorda, IFN-urile sunt obligate, si in cazul creditelor fara garantii si a celor cu garantii, sa tina cont totusi de veniturile clientilor, in functie de care se calculeaza un anumit grad de indatorare, stabilit in functie de tipul de credite la care apelezi.

Pentru obtinerea unui credit, solicitantul trebuie sa depuna documentele necesare, sa completeze cererea de credit, dupa care daca toate formularele sunt completate corect, iar actele solicitate sunt in regula, se trece la verificarea actelor, la determinarea pragului maxim de indatoare si in final la aprobarea creditului, urmata de eliberarea banilor.

Acest proces dureaza intre 72 de ore si 24 de ore, in cazul creditelor rapide si poate ajunge pana la 7 zile, in cazul creditelor nebancare acordate in mod obisnuit. Daca tinem cont de faptul ca la banci, poti obtine un credit intr-un timp de minim 9-11 zile, putem spune ca aceste credite nebancare, sub toate formele lor, sunt caracterizate de rapiditate in acordare.

Creditele nebancare pot lua diverse forme, in functie de mai multi factori (timp de acordare, metoda de accesare, forma de gestionare, perioada de acordare, etc.), astfel, ele pot fi: credite rapide, credite la domiciliu, credite urgente in 24 de ore, credite pana la salariu, credite nebancare urgente, credite nebancare urgente, etc.

Desi in ultima vreme, dupa declansarea crizei, imprumuturile nebancare au scazut, odata cu interzicerea creditelor doar cu buletinul, totusi, aceste servicii financiare au inceput din nou sa se revigoreze si sa-si creasca intensitatea si potentialul in piata romaneasca.

In prezent, in contextul in care bancile sunt din ce in ce mai mofturoase in privinta acordarii de credite, romanilor le ramane o singura varianta de a face rost de bani rapid, creditele nebancare, oricum s-ar numi acestea.

Desi sunt inca multi romani reticenti la imprumuturile nebancare, in general, totusi, in utima vreme, datorita conjucturii economice nefavorabile, lucrurile au inceput sa intre si la noi pe un fagas normal. Chiar daca la nivel european, un studiu realizat de catre finantiti de renume a clasat Romania printre primele tari din UE la accesarea creditelor nebancare, dovedind ca romanii "iubesc" creditele nebancare, eu raman la parerea ca potentialul acestor imprumuturi in Romania nu a fost atins, nici pe departe. Suntem inca o tara cu o populatie dominant saraca, adica, exact mediul propice pentru plasarea creditelor nebancare.

 

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL ONLINE]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale -doar cu buletinul - de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Imprumuturi urgente: Citeste
Produse rapide: Citeste
Bani urgent de la IFN, simplu de accesat: Citeste
Accesare prin SMS: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Bani pe termen scurt: Citeste
Solutii de finantare pentru studenti: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog