CREDIT `ON

Credite nebancare urgente

Cum fac rost urgent de bani? Imprumuturile rapide fara garantii de la IFN


Credite nebancare urgente sunt o solutie atunci cand te aflii intr-o situatie dificila si nu ai alta posibilitate de a face rost de bani. Este adevarat ca pe dorinta ta de a face rost de bani urgent, mizeaza si Institutiile Financiare Nebancare, care promoveaza intens aceste credite nebancare urgente, in mod online.

Ofertele creditelor nebancare urgente nu difera mult ca dobanda, de la o Institutie Financiara Nebancara, la alta. Dobanzile acestor credite urgente sunt mari, si de cele mai multe ori, greu de rambursat. Trebuie sa fiti atenti cand va inhamati sa luati un credit nebancar urgent, veti avea de rambursat sume uriase in raport cu creditul initial.

Credit de nevoi cu o luna vechime

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Se accepta si persoanele cu istoric negativ in BC.

 

Credit in rate sau linie de credit

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine banii rapid, de la 200 la 15.000 de lei. Imprumut acordat de Mai Mai Credit celor peste 20 de ani, cu venituri de minim 1000 lei lunar.

 

Cum fac rost de bani rapid? Cum pot accesa un credit nebancar urgent? Nu aveti foarte multe variante: Case de Amanet sau IFN-uri. Acesta este raspunsul, cand vine vorba de credite urgente, de posibilitatea de a face rost de bani rapid.

Creditele nebancare urgente reprezinta o clasa de imprumuturi acordate in conditii de eligibilitate minimale; actele solicitate sunt in general doua la numar, iar cetatenia si varsta reprezinta inca doua impuneri de la care nu se face rabat.

Politica transparenta a IFN-urilor este o munca decativa ani dusa de BNR, munca din care au rezultat o serie de regulamente, iar IFN-urile au incasat la randul lor o serie de "pedepse" financiare, datorita unor nereguli ce persistau, in special in mediul online.

Politica de reglementare a Bancii Nationale, in privinta creditelor nebancare a dat roade, astfel inca, in prezent, costurile unui credit nebancar sunt mult mai transparente decat ale unuia bancar; bancile au ramas inca cu cateva produse pentru care nu trebuie sa afiseze dobanda anuala efectiva, o modalitate de a pacali clientii.

In masura in care te aflii constrans de problemele financiare si vrei sa apelezi la o forma de credite rapide de la IFN, o poti face in anumite conditii, si respectand niste reguli elementare:

- sa imprumuti sume mici;

- sa nu rostogolesti imprumutul, pentru ca la un nou contract IFN-ul isi va impune regulile asa cum crede de cuvinte;

- sa fi atent la detaliile contractului;

- sa nu accepti forme de gestionare a imprumutului de genul celei la domiciliu, ce te va costa aproape cat creditul propriu-zis.

Pe piata romaneasca activeaza mai multe IFN-uri la care tu poti apela pentru accesarea unui credit nebancar urgent, printre cele mai cunoscute fiind: Cetelem, Provident, TBI Credit, Viva Credit, RoCredit, Simplu Credit, Verida (pe partea de credite ipotecare), etc.

 

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL ONLINE]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale -doar cu buletinul - de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Imprumuturi urgente: Citeste
Produse rapide: Citeste
Bani urgent de la IFN, simplu de accesat: Citeste
Accesare prin SMS: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Bani pe termen scurt: Citeste
Solutii de finantare pentru studenti: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog