CREDIT `ON

Credite nebancare rapide, accesabile online. Bani urgent de la IFN.

Daca te-ai hotarat sa-ti iei soarta in maini, daca nu mai ai chef sa fi luat la intrebari de rude, prieteni, apeleaza la creditele nebancare rapide. Aplica online!


Cele mai multe probleme pe care le avem se rezuma la lipsa banilor. Cand incercam sa ne dramuim banii de la un salariu la altul, este greu sa mai facem economii pentru zilele negre sau pentru situatiile in care se ivesc niste oportunitati de afaceri. Cum procedam cand vrem sa facem rost de bani urgent, fara sa ne stie planurile toti prietenii, rudele si colegii de serviciu? Nimic mai simplu, apelam la creditele rapide nebancare online. Un credit rapid este un credit permisiv; nu necesita multe acte, sarim peste o serie de elemente birocratice specifice creditelor in general. Daca accesam acest credit rapid nebancar si online, simplificarea etapelor de creditare este cu atat mai evidenta. Ce avem de facut? Completam un formular online si asteptam sa fim contactati de reprezentantii IFN-ului de la care dorim sa imprumutam banii.

Credit de nevoi cu o luna vechime

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Se accepta si persoanele cu istoric negativ in BC.

 

Credit in rate sau linie de credit

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine banii rapid, de la 200 la 15.000 de lei. Imprumut acordat de Mai Mai Credit celor peste 20 de ani, cu venituri de minim 1000 lei lunar.

 

Imprumuturile nebancare au capatat consistenta odata cu instalarea crizei economice, cand s-a dat startul blocarii creditarii de catre banci, iar acel inceput a determinat o lunga perioada in care aceste societati si-au creat un "renume" pe piata romaneasca.

Chiar daca mai sunt multi dintre noi care nu stiu ce inseamna IFN, nu stiu ca aceste societati nu sunt niste simpli "camatari", cum se scrie pe unele forumuri, ci sunt doar niste societati fiananciare ce functioneaza autorizate de BNR, totusi, romanii au capatat incredere, ba chiar s-a ajuns la un grad destul de ridicat de incredere, conform unor statistici europene, care ne declara pe noi, pe romani, ca iubind Institutiile Financiare Nebancare.

Din multitudinea de forme de produse si la fel de multe tipuri de accesari, cele care au prins cel mai mult la clientii romani au fost creditele rapide nebancare, in forma lor de accesare online. Aceste imprumuturi sunt cele mai cautate, motivul principal fiind numarul mare de restantieri, numar ce creste de la o zi la alta.

Faptul ca, multe dintre IFN-uri accepta si restantieri pentru produsele lor de creditare rapida, a reprezentant motivul principal ce i-a apropiat asa de mult pe romani de aceste societati nebancare.

O alta motivare a acestei legaturi se datoreaza faptului ca, multi dintre clientii ce apeleaza la IFN-uri sunt oamenii din clasa inferioara a societatii, oameni cu venituri reduse, cu studii medii, unele persoane nu sunt in stare nici sa completeze un formular, daramite sa mai ai de-a face si cu o banca. Acestor oamenii, unele IFN-uri le-au alocat reprezentanti, oameni ce lucreaza in terene, si colaboreaza indeaproape cu clientii, invatandu-i cum se completeaza un formular, ce trebuie sa stie despre un contract de credit. Acesti colaboratori vin saptamanal si ridica ratele, astfel ca respetivii nu mai sunt nevoiti de alte umilinte pe la ghiseele bancilor. Si sa stiti ca acest motiv este unul serios pentru o patura destul de importanta din populatie, careia i se si adreseaza in parte aceste credite rapide nebancare.

Creditele nebancare rapide sa iau usor dar se ramburseaza greu, motiv pentru care, Institutiile Financiare Nebancare nici nu solicita garantii, tinand cont de dobanzile mari practicate. Costurile reale a imprumuturilor nebancare rapide sunt la vedere, putand fi consultate pe site-urile IFN-urilor, acestea fiind obligate prin lege sa afiseze DAE (dobanda anuala efectiva) si comisioanele practicate.

Documentele solicitate pentru aceasta clasa de imprumuturi sunt similare ca ale unui imprumut nebancar obisnuit: un act de identitate si o dovada de venit. De asemenea, varsta solicitantului trebuie sa fie, in general, cuprinsa intre 18 si 69 de ani, unele IFN-uri mergand si pe varianta intre 21 si 70 de ani.

 

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL ONLINE]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale -doar cu buletinul - de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Surse de finantare IFN online: Citeste
Credite rapide online 2024: Citeste
Fara adeverinta de venit: Citeste
Accesare rapida: Citeste
Rau platnici 2024: Citeste
Oferte prin telefon de la Cetelem: Citeste
Nebancare facile: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog