CREDIT `ON

Credite nebancare online. Bani rapid online.

Cum poti accesa un credit nebancar online? Cum fac rost de bani rapid online?


Accesarea online a unor credite de la IFN este o metoda facila de a obtine o suma de bani, in mod rapid.

Odata cu evolutia industriei IT, evolutia cea mai spectaculoasa a unui domeniu din Romania, dupa parerea mea, romanii au inceput sa foloseasca mediul online pentru a-si rezolva nevoile: cumparaturi, vanzari, accesari de credite, plata unor facturi, transferuri bancare, operatiuni curente, etc.

Nici cand vine vorba de credite lucrurile n-au stat pe loc. Evolutia fulminanta a creditelor online a facut ca tot mai multe Institutii Financiare Nebancare sa scoata pe piata astfel de servicii de accesare, iar bancile sa vina, la randul lor, puternic din urma.

Deocamdata, la nivelul bancilor, se desfasoara online o serie de operatiuni, insa, incpient au inceput sa se acorde si credite, cel putin prima parte de accesare, cea in care se completeaza formularele si cererea de credit.

Institutiile Financiare Nebancare au fost un pic zdruncinate de reglementarile BNR, reglementari survenite dupa un fel de haos ce s-a desfasurat pe parcurul a cativa ani, ani in care creditele online ascundeau o serie de informatii importante, IFN-urile omitand diverse date, astfel incat clientii sa fie atrasi in a accesa un credit, fara sa cunoasca, de exemplu, cat este dobanda anuala efectiva.

Lucrurile s-au stabilizat in timp, acum aceste credite nebancare online sunt mai sigure decat acordarea creditelor bancare, cel putin din punctul de vedere al transparentei.

Iei un credit si castigi premii!

[DETALII OFERTA]

In perioada 6 februarie - 12 martie 2019, daca iei un imprumut Provident, poti sa castigi un premiu. Sunt puse la bataie 10 combine frigorifice, 20 de smart tv-uri si marele premiu in valoare de 20.000 de lei.

 

Credit de pana la 40.000 de lei

[APLICA ONLINE]

Online ai acces la sume mari de bani pentru maxim 5 ani de la Credius. Se accepta si restantieri.

 

Cum procedezi pentru a accesa un credit nebancar online?

In primul rand faci o trecere in revista a celor mai importante Institutii Financiare Nebancare din orasul tau.

Pentru lista completa a Institutiilor Financiare Nebancare din Romania, consultati: Credite IFN.

Cand ai aceste informatii, incepi sa compari dobanzile, iar ca sa nu gresesti, este biine sa compari dobanda anuala efectiva si nu dobanda afisata ca si reclama de respectivele societati. Dobanda anuala efectiva include si celelalte costuri ale creditului: comisioane, asigurari, etc.

Urmarea acestei alegeri va fi sa intri pe site-ul IFN-ului cu creditul cel mai avantajos, rezultat in urma comparatiei efectuate de tine (comparatia trebuie sa tina cont nu numai de DAE, dar si de alte detalii, cum ar fi conditiile de acordare, de genul venitului minim solicitat, ori daca respectivul IFN accepta sau nu restantieri, pe cei inscrisi in baza de date a Biroului de Credit).

Intrarea pe site-ul respectivei societati non-bancare, iti va oferi spre vizualizare si un calculator online, prin care tu poti sa afli ce rate ai avea de plata, pentru un anumit imprumut, si daca te incadrezi pentru accesarea unui imprumut, in functie de veniturile tale lunare.

Iata si cateva exemple de formulare online, intalnite pe site-urile unor IFN-uri cunoscute:

 

- Viva Credit: iti ofera un formular foarte concis, in care este integrat un calculator de rate. Apeland la Viva Credit poti obtine credite pana la salariu, sume variind intre 100 si 1000 de lei, pe o perioada de la 1 la 35 de zile. Formularul de accesare de la Viva Credit solicita urmatoarele informatii: nume, prenume, CNP, adresa de email, nr. de telefon, de asemenea sunteti intrebati de unde ati auzit de aceste credite si pentru ce veti utiliza banii, iar variantele de raspuns sunt destul de largi. Aceste este formularul online, marca Viva Credit.

 

- Provident: iti ofera un formular de asemenea ce include si un calculator online; alegi suma pe care doresti s-o imprumuti, si intervalul de timp, alegi sau nu gestionarea la domiciliu a creditului, dupa care se trece la completarea efectiva a formularului in care ti se solicita: nume, prenume, telefon si email. In urma acestor formulare, vei fi constactat telefonic de un reprezentant Provident.

 

- Cetelem: acelasi algoritm ca si la celelalte doua institutii - completezi un formular in care scrii ce suma doresti, pe ce perioada, ce venituri ai, ti se determina rata si ti se propun si alte perioade de creditare, dupa care se trece la aplicare pentru un imprumut, unde printr-un formular ti se solicita nume, prenume, telefon fix si mobil, email si bifarea optiunii ca esti de acord cu termenii si conditiile. Se trece mai apoi, prin comanda inainte catre un formular mai generos, in care ti se solicita tipul actului de identitate, serie si numar, emitente, data emiterii, data valabilitate, domiciliu, judet, oras, strada, date cu caracter personal si alte detale legate de proprietati personale pe care le-ai putea detine, de genul casa, automobil, urmeaza date cu caracter profesional, din care tu trebuie sa alegi sectorul de activitate, profesia, vechimea in munca si in final, starea civila, dupa care se continua cu inainte, unde se vor genera o serie de formulare, pe care dumneavoastra trebuie sa le printati si sa le transmiteti catre societate.

 

Acestea ar fi trei exemple, iar ordinea am ales-o nu intamplator, ci, este o asezare de la cel mai simplu formular - cel de la Viva Credit, catre cel mai complicat - cel de la Cetelem. Aceasta aranjare nu este data doar de dificultatea formularelor, ci si de conditiile de eligibilitate si dobanzile percepute de aceste societati. Astfel, la Viva Credit intalnim cele mai simple conditii de eligibilitate, dar si cele mai mari dobanzi, iar la Cetelem, gasim cele mai complicate formulare, pe care colac peste pupaza trebuie sa le mai si printezi si sa le duci personal la ei, insa, dobanda este cea mai mica pe care o poti gasi in piata nebancarelor.

 

 

Toate articolele din categoria Credite online.

Credite rapide bancare - Imprumuturi rapide nebancare IFN

Site-ul nostru va ofera informatii utile despre creditele bancare si cele nebancare. Daca aveti vreo propunere, idee, dorinta, intrebare, asteptam sa ne contactati.

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Anul 2019 a inceput printr-o usoara concurenta intre banci si IFN-uri in privinta timpilor de acordare ai creditelor de consum. Acest fapt nu poate decat sa ne bucure, tinand cont ca nimic nu este mai sanatos pentru o economie decat concurenta. Poate spram si la o ieftinire a creditelor bancare si nebancare in acest context.

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale - imprumuturi rapide doar cu buletinul - credite de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Surse de credite IFN online: Citeste
Credite rapide online 2019: Citeste
Imprumut fara adeverinta de venit si bani urgent: Citeste
Imprumut rapid online: Citeste
Credite rapide pentru restantieri in 2019: Citeste
Oferte prin telefon de la Cetelem: Citeste
Credite nebancare online: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog