CREDIT `ON

Credite nebancare fara garantii. Bani urgent.

Cine ofera credite nebancare fara garantii? De un poti face rost de un imprumut rapid de bani?


Incepand din perioada interbelica, in Romania au inceput sa se infiripe o retea importanta de Case de Amanet. Evident, odata cu perioada comunista, Casele de Amanet au cazut in dizgratie, pentru ca in prezent, ele sa-si inceapa o noua ascensiune in piata romaneasca. Clientii Caselor de Amanet se inmultesc pe timp de criza si in perioade dificile economic. Oamenii vor sa faca rost de bani rapid, in general fara garantii, fara giranti, de aceea cea mai rapida metoda de a face rost de bani o reprezinta Casa de Amanet. Totusi, la Casa de Amanet trebuie sa lasi un bun gaj, pentru a obtine o suma de bani; un bun de o anumita valoare, cel mult 40% din banii de care ai avea nevoie, pentru ca acesta este procentul pe care-l ofera in general aceste societati. Daca nu dispui de asemenea obiecte, poti apela la un imprumut nebancar fara garantii. Principalele forme ale imprumuturilor nebancare fara garantii o reprezinta credite rapide. Sunt cele mai facile credite din piata, acordate fara multe acte, fara birocratie, intr-un timp scurt, cel mai scurt pe care-l poti obtine accesand un imprumut.

Credit rapid fara adeverinta de venit

[ALEGE CREDITUL]

Solicita chiar acum un imprumut doar cu buletinul, daca ai peste 18 ani. Poti sa te imprumuti chiar daca esti inscris in Biroul de Credit ca restantier. Nu exista limita maxima de varsta.

 

Imprumut rapid - castiga de sarbatori

[ALEGE CREDITUL]

Accesand un imprumut de la MobiloCredit in aceasta perioada, poti castiga tichete cadou pe care sa le folosesti in supermarketuri si magazine partenere. Extrem de rapid, doar cu copie dupa buletin si dupa extrasul de cont.

 

 

Cum poti obtine credite nebancare fara garantii ? Cine ofera astfel de imprumuturi rapide?

Institutiile Financiare Nebancare - acesta este raspunsul. Aceste societati ofera credite nebancare fara garantii, in conditiile unor dobanzi destul de ridicate, comparativ cu cele practicate de bancile comerciale.

De ce-ar apela romanii la astfel de credite scumpe? Pentru ca aceste forme de imprumuturi fara garantii nu necesita conditii de eligibilitate complicate, fiind cele mai lejere produse din piata, de altfel.

Lejeritatea cu care se pot accesa aceste credite rapide deriva din faptul ca riscurile asociate sunt acoperite exclusiv din dobanzi, caz in care cerintele sunt minimale, in speta reducandu-se doar la doua acte solicitate, adica, la actul de identitate si la o dovada a venitului (adeverinta de venit ori fluturas de salariu/cupon de pensie), precum si o varsta cuprinsa intre 18 si 69 de ani.

Pentru a obtine bani urgent, apeland la aceste credite rapide fara garantii trebuie sa aveti un venit minim permanent, care sa va determine un anumit grad de indatorare solicitat de legislatia actuala (grad de indatorare, in paranteza fiind spus, ce anuleaza efectiv prezenta creditelor doar cu buletinul), venit al carui nivel variaza de la IFN la IFN, insa, se invarte la un minim echivalent salariului minim pe economie.

Accesarea acestor credite rapide fara garantii fiind una facila, IFN-urile oferind mai multe variante, adaptate in general cerintelor pietei: fie online, fie telefonic, fie la domiciliu, etc.

Acordarea unui astfel de imprumut n-ar trebui sa dureze mai mult de 72 de ore, insa, sunt IFN-uri ce promit ca-n maxim 24 de ore poti primii banii in mana - asa cum e cazul celor de la Viva Credit, iCredit, FRFS, etc.

 

 

Toate articolele din categoria Imprumuturi rapide.

Credite rapide bancare - Imprumuturi rapide nebancare IFN

Site-ul nostru va ofera informatii utile despre creditele bancare si cele nebancare. Daca aveti vreo propunere, idee, dorinta, intrebare, asteptam sa ne contactati.

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Anul 2017 a inceput printr-o usoara concurenta intre banci si IFN-uri in privinta timpilor de acordare ai creditelor de consum. Acest fapt nu poate decat sa ne bucure, tinand cont ca nimic nu este mai sanatos pentru o economie decat concurenta. Poate spram si la o ieftinire a creditelor bancare si nebancare in acest context.

IEI ACUM, PLATESTI LA ANUL

[VEZI DETALII]

Pana pe 26 decembrie te poti imprumuta la Provident intre 3.000 si 5.000 de lei pentru 20 de luni si incepi sa platesti ratele de la anul.

Cele mai citite

Credite nebancare urgente: Citeste
Credite rapide: Citeste
Bani urgent de la IFN, simplu de accesat: Citeste
Creditul instant prin SMS: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Bani pana la salariu: Citeste
Solutii de finantare pentru studenti: Citeste