CREDIT `ON

Credite nebancare fara garantii. Bani urgent.

Cine ofera credite nebancare fara garantii? De un poti face rost de un imprumut rapid de bani?


Incepand din perioada interbelica, in Romania au inceput sa se infiripe o retea importanta de Case de Amanet. Evident, odata cu perioada comunista, Casele de Amanet au cazut in dizgratie, pentru ca in prezent, ele sa-si inceapa o noua ascensiune in piata romaneasca. Clientii Caselor de Amanet se inmultesc pe timp de criza si in perioade dificile economic. Oamenii vor sa faca rost de bani rapid, in general fara garantii, fara giranti, de aceea cea mai rapida metoda de a face rost de bani o reprezinta Casa de Amanet. Totusi, la Casa de Amanet trebuie sa lasi un bun gaj, pentru a obtine o suma de bani; un bun de o anumita valoare, cel mult 40% din banii de care ai avea nevoie, pentru ca acesta este procentul pe care-l ofera in general aceste societati. Daca nu dispui de asemenea obiecte, poti apela la un imprumut nebancar fara garantii. Principalele forme ale imprumuturilor nebancare fara garantii o reprezinta credite rapide. Sunt cele mai facile credite din piata, acordate fara multe acte, fara birocratie, intr-un timp scurt, cel mai scurt pe care-l poti obtine accesand un imprumut.

Imprumut pentru 48 de saptamani

[DETALII OFERTA]

Poti imprumuta intre 500 si 1.200 lei pentru 48 de saptamani. Trebuie sa ai peste 18 ani, vent minim 300 lei lunar. Aceasta este o noua promotie Provident valabila pana in 29 octombrie 2019.

 

Imprumut cu dobanda 0

[DETALII OFERTA]

Poti imprumuta pana la 2.000 de lei, iar in primele 30 de zile dobanda este 0. CreditPrime acorda credite online pentru o perioada fixa de 24 de luni

 

Cum poti obtine credite nebancare fara garantii ? Cine ofera astfel de imprumuturi rapide?

Institutiile Financiare Nebancare - acesta este raspunsul. Aceste societati ofera credite nebancare fara garantii, in conditiile unor dobanzi destul de ridicate, comparativ cu cele practicate de bancile comerciale.

De ce-ar apela romanii la astfel de credite scumpe? Pentru ca aceste forme de imprumuturi fara garantii nu necesita conditii de eligibilitate complicate, fiind cele mai lejere produse din piata, de altfel.

Lejeritatea cu care se pot accesa aceste credite rapide deriva din faptul ca riscurile asociate sunt acoperite exclusiv din dobanzi, caz in care cerintele sunt minimale, in speta reducandu-se doar la doua acte solicitate, adica, la actul de identitate si la o dovada a venitului (adeverinta de venit ori fluturas de salariu/cupon de pensie), precum si o varsta cuprinsa intre 18 si 69 de ani.

Pentru a obtine bani urgent, apeland la aceste credite rapide fara garantii trebuie sa aveti un venit minim permanent, care sa va determine un anumit grad de indatorare solicitat de legislatia actuala (grad de indatorare, in paranteza fiind spus, ce anuleaza efectiv prezenta creditelor doar cu buletinul), venit al carui nivel variaza de la IFN la IFN, insa, se invarte la un minim echivalent salariului minim pe economie.

Accesarea acestor credite rapide fara garantii fiind una facila, IFN-urile oferind mai multe variante, adaptate in general cerintelor pietei: fie online, fie telefonic, fie la domiciliu, etc.

Acordarea unui astfel de imprumut n-ar trebui sa dureze mai mult de 72 de ore, insa, sunt IFN-uri ce promit ca-n maxim 24 de ore poti primii banii in mana - asa cum e cazul celor de la Viva Credit, iCredit, FRFS, etc.

 

 

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL ONLINE]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale -doar cu buletinul - de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Imprumuturi urgente: Citeste
Produse rapide: Citeste
Bani urgent de la IFN, simplu de accesat: Citeste
Accesare prin SMS: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Bani pe termen scurt: Citeste
Solutii de finantare pentru studenti: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog