CREDIT `ON

Credite de la IFN online

Creditele nebancare online de la IFN-uri


Ce este important de stiut despre aceste credite online este faptul ca, ele nu sunt un produs un sine, ele reprezinta doar un serviciu oferit de institutia financiara, serviciu ce nu determina un cost suplimentar al imprumutului, ba dimpotriva, cumuland costurile, poate fi mult mai redus decat in cazul altor forme de accesare.

Sunt multe tipuri de accesare online, de la cea 100% online pe care o intalnim la creditele pana la salariu de la Viva Credit, la vorba partiala intalnita la Cetelem, unde poti completa formularele online, urmand ca mai apoi sa le printrezi si sa le transmiti respectivei societati, si ajungand la cea de la Provident, unde, in urma completari unei cereri de credit online, un colaborator al respectivei institutii se deplaseaza la tina acasa -pentru a stabili impreuna detaliile contractului de credit.

Deci, in definitiv, creditarea online reprezinta o forma de accesare comoda si mai ales discreta, ce necesia un grad sporit de atentie din partea solicitantului imprumutului.

Trebuie sa stiti ca, daca cu cativa ani in urma creditele nebancare online erau destul de riscante, IFN-urile ascunzand destul de multe informatii, noile reglementari BNR au redus aceste dezavantaje si au facut din creditele online o forma chiar sigura de accesare.

Iei un credit si castigi premii!

[DETALII OFERTA]

In perioada 6 februarie - 12 martie 2019, daca iei un imprumut Provident, poti sa castigi un premiu. Sunt puse la bataie 10 combine frigorifice, 20 de smart tv-uri si marele premiu in valoare de 20.000 de lei.

 

Credit de pana la 40.000 de lei

[APLICA ONLINE]

Online ai acces la sume mari de bani pentru maxim 5 ani de la Credius. Se accepta si restantieri.

 

Concurenta dintre Institutiile Financiare Nebancare cand vine vorba de creditele rapide este un foarte mare, iar incepand din acest ani, li s-au alaturat si bancile, e adevarat ca la un nivel destul de scazut, insa, promitator.

Urmarea acestei concurente dintre IFN-uri, in special, au inceput sa apara pe piata tot felul de produse adaptate nevoilor imediate ale clientilor, unele purtand marca proprie a institutiei ce le ofera, cum este cazul creditelor pana la salariu, marca inregistrata Viva Credit, ori a creditelor la domiciliu, promovate pentru pria data in Romania de Provident.

Concurenta va general probabil in timp si o ieftinire a creditelor rapide, pentru ca la nivel de conditii de eligibilitate, acestea sunt reduse la un prag maxim, de unde, cu greu vor mai scadea, poate doar ajutate de o alta legislatie.

Dintre cele mai avantajoase credite online (in raportul de dobanzi si conditii de eligibilitate) se numara: creditele online de nevoi personale de la Cetelem (CNP-ul), cele de la TBI Credit, Easy Credit, iCredit, Simplu Credit, Provident.

Creditele pana la salariu sunt pe ultimul loc din cauza dobanzilor foarte mari, dobanzi ce depasesc chiar si 4000% (este vorba de dobanda anuala efectiva).

Pentru a apela la aceste credite rapide accesate online, trebuie sa alegeti in primul rand o institutie financiara, (in functie de raportul dobanda versus conditii de eligibilitate), sa completati formularele solicitate si sa urmati procedura impusa de respectiva institutie.

Chiar daca sunteti intr-o situatie dificila si aveti nevoie urgenta de bani, este bine sa va informati inainte, sa apelati la o institutie financiara cunoscuta, sa nu alegeti IFN-uri obscure cu sediul in mansarda vreunui bloc.

 

 

Toate articolele din categoria Credite online.

Credite rapide bancare - Imprumuturi rapide nebancare IFN

Site-ul nostru va ofera informatii utile despre creditele bancare si cele nebancare. Daca aveti vreo propunere, idee, dorinta, intrebare, asteptam sa ne contactati.

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Anul 2019 a inceput printr-o usoara concurenta intre banci si IFN-uri in privinta timpilor de acordare ai creditelor de consum. Acest fapt nu poate decat sa ne bucure, tinand cont ca nimic nu este mai sanatos pentru o economie decat concurenta. Poate spram si la o ieftinire a creditelor bancare si nebancare in acest context.

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale - imprumuturi rapide doar cu buletinul - credite de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Surse de credite IFN online: Citeste
Credite rapide online 2019: Citeste
Imprumut fara adeverinta de venit si bani urgent: Citeste
Imprumut rapid online: Citeste
Credite rapide pentru restantieri in 2019: Citeste
Oferte prin telefon de la Cetelem: Citeste
Credite nebancare online: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog