CREDIT `ON

Credite de nevoi de la FRFS

Forza Rossa Financial Services si-a imbogatit portofoliul de credite acordate

FRFS are "in dotare" o noua colectie de credite de nevoi personale, auto si imobiliare, ba chiar si Prima Casa.

FRFS sau Forza Rossa Financial Services este un broker de credite, partener oficial al BRD Finance, care de curand si-a imbogatit portofoliul de credite, aducand in preajma o serie de parteneri bancari si nebancari: Cetelem, Banca Transilvania, TBI Credit si UniCredit Leasing.

Si acum, haideti sa vedem impreuna care sunt noile produse financiare oferite de FRFS:

Imprumut pentru 48 de saptamani

[DETALII OFERTA]

Poti imprumuta intre 500 si 1.200 lei pentru 48 de saptamani. Trebuie sa ai peste 18 ani, vent minim 300 lei lunar. Aceasta este o noua promotie Provident valabila pana in 29 octombrie 2019.

 

Imprumut cu dobanda 0

[DETALII OFERTA]

Poti imprumuta pana la 2.000 de lei, iar in primele 30 de zile dobanda este 0. CreditPrime acorda credite online pentru o perioada fixa de 24 de luni

 

1. credite de nevoi personale uzuale - cu o preaprobare de 24 de ore si o dobanda fixa ori variabila, costuri reduse. Perioada de acordare este de maxim 5 ani si sumele ce pot fi obtinut urca pana la 20.000 de euro echivalent in RON. Sunt accepetate o gama larga de venituri. Pentru acest credit se solicita: cerere de credite, copie dupa buletin, adeverinta de venit. Pentru aceste credite trebuie sa: ai un venit lunar de 400 lei, o varsta cuprinsa intre 18 si 75 de ani, sa nu ai intarzieri mai mari de 59 de zile la alte credite.

2. credite de nevoi personale ipoteca - o forma de creditare prin care se pot obtine bani pentru un proiect major pe care l-ati avea in plan. Astfel de credite va asigura sumele dorite la o dobanda mica. Preaprobarea se face in 24 de ore, nu este nevoie de avans, costurile sunt reduse, iar sumele obtinute sunt in functie de valoarea imobilului adus drept garantie, cumulate cu cuantumul veniturilor tale lunare obtinute. Documente necesare: cerere de credit, copie dupa buletin, adeverinta de venit, actul de proprietate asupra imobilului. Alte conditii: sa ai venituri stabile, sa nu ai restante la alte imprumuturi, sa ai o varsta cuprinsa intre 18 si 70 de ani, sa ai cetatenia romana.

3. credite de nevoi personale imobiliare - este vorba de un credit prin care poti sa cumperi, construiesti, extinzi, modernizezi ori amenajezi un imobil sau sa imbunatatesti un tere. Pentru acest lucru obtineti un minim de 40% din valoarea investitiei, si nu ese nevoie sa pui imobilul drept garantie. Sumele maxime ce pot fi obtinute sunt 20.000 de euro sau echivalentul acestei sume in lei. Documentele necesare: cerere de venit, copie dupa buletin, actul de proprietate al imobilului, adeverinta de venit. Alte conditii: sa ai venituri permanente in tara, sa ai domiciliul stabil in omania, sa fi cetatean roman, sa nu ai restante la alte credite, sa ai o varsta intre 18 si 70 de ani.

4. credite auto generale - credite cu aprobare rapida, documentatie simpla si conditii transparente. Rambursarea creditului se face in maxim 5 ani, iar suma maxima ce poate fi obtinuta fara garantie imobiliara este de 20.000 de euro. Daca vrei mai mult, ai nevoie de garantie imobiliara. Documentele necesare: cerere de credit, copie dupa buletin si adeverinta de venit. De asemenea, trebuie sa: ai venituri, o varsta cuprinsa intre 18 si 70 de ani, sa nu ai restante la alte credite, sa fi cetatean roman, sa ai un avans de 15%.

5. credite auto prima masina - sunt credite acordate in conditii foarte avantajoase, cu aprobare rapida si documentatie simplificata. Creditul se acorda in lei, pe o perioada de maxim 5 ani. Sunt acceptate o gama larga de venituri, iar garantia este chiar masina. Documentele necesare sunt: cerere de credit, copie dupa buletin, adeverinta de venit. De asemenea, trebuie sa mai indepliniti urmatoarele conditii: pretul automobilului sa fie de maxim 50.000 lei fara TVA, sa fie prima achizitie auto, sa ai venituri permanente, sa ai o varsta cuprinsa intre 18 si 70 de ani, sa nu ai restante la alte credite, sa fi cetatean roman, sa ai un aport propriu de 5%.

6. Leasing auto - o forma de creditare cu aprobare rapida, documentatie simpla si finantare transparenta. Poti sa imprumuturi in euro sau lei, la dobanzi mici. Ai nevoie de un avans de minim 15%. Sunt acceptate o gama larga de venitui, iar valoarea reziduala este de maxim 20%. Documente necesare: cerere de credit, copie CI, adeverinta de venit, copie act de spatiu sau factura de utilitati. Alte conditii: persoane fizice cetatenie romana ce-si desfasoara activitatea in Romania, persoane fizice angajate cu contract de munca ce realizeaza venituri justificate cu documente, varsta cuprinsa intre 18 si 70 de ani, iar vechimea in munca de minim 3 luni, dupa expirarea perioadei de proba.

7. credite imobiliare/ipotecare generale - sunt creditele aprobate rapid cu documentatie simpla si un proces de acordare transparent. Creditul de acorda fie in lei, fie in euro, cu o dobanda redusa. Perioada de rambursare este de maxim 30 de ani, sunt acceptate o gama larga de venituri. Documentele necesare: buletinul de identitate, cerere de credit, adeverinta de venit pe ultimele 3 luni, adeverinta de venit pe anul anterior, act individual de munca si extras Revisal, contract v/c imobil sau act de proprietate imobil, dovada achitare avans. Alte conditii: venituri permanente, varsta cuprinsa intre 18 si 70 de ani, sa nu ai restante la alte credite, sa fi cetatean roman, sa ai un aport de minim 15% pentru creditele in lei, ori de minim 20% pentru cele in euro.

8. Credite Prima Casa - credite acordate in conditii avantajoase de dobanda. Poti obtine sume de maxim 66.500 euro pentru cumpararea unei locuinte, ori de maxim 71.250 euro pentru construirea uneia. Avansul solicitat este de minim 5%, perioada de rambursare de maxim 30 de ani. Documente necesare: buletinul, cerere de credit, adeverinta de venit pe ultimele 3 luni, adeverinta de venit pe anul anterior, act individual de munca si extras Ravisa, contract v/c imobil sau act de proprietate imobil, dovada achitare avans, declaratie pe propria raspundete specifica "Prima casa".

Daca nu v-am lamurit indeajuns despre creditele oferite de Forza Rossa Financial Services, va invitam sa studiati chiar voi oferta, pe platforma online a FRFS.

 

 

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL ONLINE]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale -doar cu buletinul - de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Cand cauti produse de tip rapid: Citeste
Credite nebancare urgente: Citeste
Accesari online: Citeste
Acte Provident: Citeste
Fara adeverinta de venit: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Optiuni de finantare doar cu buletinul: Citeste
Refinantare: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog