CREDIT `ON

Credite bancare Romania

Ofertele creditelor bancare - Romania


Credite bancare din Romania, in anul 2017 au suferit o scadere, pe fondul neincrederii populatiei si a lipsei de masuri economice din partea guvernului.

Despre creditele bancare din Romania, putem spune ca singurele care mai au o oarecare atractie pentru populatie sunt creditele de nevoi personale si cele auto, nici vorba de credite ipotecare. La creditele de nevoi personale bancile inca mai prezinta incredere in randul populatiei, desi, Institutiile Financiare Nebancare au capatat o amploare deosebita in acest domeniu.

Daca in ultimii ani depozitele catre populatie au avut o evolutie crescatoare usoara, creditele acordate de banci au suferit foarte mult, in speical pe latura creditelor de consum. Aproape obligati de situatie, romanii s-au orietentat catre imprumuturile nebancare, IFN-urile fiind foarte active in aceasta perioada si iesind pe piata cu o serie de oferte, adaptate nevoilor imeditate ale cetateanilor.

Credite online doar cu buletinul

[ALEGE CREDITUL]

Poti obtine un imprumut Credius doar cu buletinul, fara adeverinta de venit cu conditia sa ai peste 18 ani. Se accepta si restantierii - cei inscrisi in BC.

 

Imprumut rapid cu acte putine

[ALEGE CREDITUL]

Cerinte imprumut Mobilo Credit: minim 24 de ani, 700 de lei venit incasati in cont (se cere extras), o adresa de email valida.

 

 

Pentru creditele ipotecare, programul prima casa a fost o gura de oxigen, de altfel fiind probabil si singurele credite de tip imobiliar acordate de banci populatiei.

Pe segmentul creditelor de nevoi personale scaderile au fost mult mai mari, corelate, cum spuneam mai sus, cu lipsa efectiva a creditelor de consum, atat de prezente inainte de criza.

Singurele care au mai avut o oarecare constanta, desi si acestea au avut de suferit, au fost creditele auto. Piata auto a scazut, insa, la un moment dat, spre finalul lui 2012 a inceput sa se stabilizeze, e adevarat ca la un nivel destul de scazut, insa, cel putin nu a mai suferit scaderi spectaculoase.

Pentru prima data dupa criza, IFN-urile si-au anuntat o crestere a stocurilor, motiv serios de bucurie, pentru ca denota ca aceste institutii financiare chiar au inceput sa functioneze pe profit, semn al iesirii din criza.

Bancile "s-au jucat" cativa ani buni de-a creditarea, afisand reclame de credite de nevoi personale, doar de dragul de a le afisa, fara vreo intentie de a le acorda.

Parca inceputul lui 2017 a inceput sa fie mai promitator pentru banci, in sensul ca au aparut foarte multe oferte, unele foarte asemenatoare cu cele ale IFN-urilor, gen "credite rapide", bancile parand serios interesate de atragerea clientilor.

Sa speram ca 2017 va fi anul multasteptat de romani, acela in care bancile vor da in sfarsit drumul la credite, si economia va mai rasufla un pic. Sperante sunt, insa, depinde si de cele doua campanii de alegeri, ce vor agita din nou spiritele si vor crea neincredere pe pietele externe, insa, poate ca, intre timp ne-am mai maturizat si noi romanii, si vom reactiona cu mai mult tact si mai multa intelepciune si consideratie, fie chiar si fata de investitorii straini.

 

 

Toate articolele din categoria Banci.

Credite rapide bancare - Imprumuturi rapide nebancare IFN

Site-ul nostru va ofera informatii utile despre creditele bancare si cele nebancare. Daca aveti vreo propunere, idee, dorinta, intrebare, asteptam sa ne contactati.

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Anul 2017 a inceput printr-o usoara concurenta intre banci si IFN-uri in privinta timpilor de acordare ai creditelor de consum. Acest fapt nu poate decat sa ne bucure, tinand cont ca nimic nu este mai sanatos pentru o economie decat concurenta. Poate spram si la o ieftinire a creditelor bancare si nebancare in acest context.

Imprumut pe termen scurt

[VEZI DETALII]

Credit online Viva Credit in 2 ore, chiar si pentru restantieri.

Cele mai citite

Credite urgente pentru nevoi personale: Citeste
Oferte online de creditare in 2017: Citeste
Imprumut fara adeverinta de venit: Citeste
Acte necesare: Citeste
Credite rapide pentru restantieri 2017: Citeste
Piata online din Romania: Citeste
Refinantarea - o solutie pentru restantieri: Citeste