CREDIT `ON

Credite bancare restante

Cum procedez cand am restante la creditele bancare?


Cum procedez cand am acumulat restante la un credit bancar ipotecar? Cum poti evita executarea silita? Ce atitudine abordez in relatie cu banca la care am creditul?

Adancirea restantelor tot mai mari la creditele ipotecare a declansat dezbateri ample, autoritatile formuland o serie de recomandari pentru solutionarea cazurilor, iar institutiile de credit au creat mecanismele pentru aplicarea acestor recomandari. Restantele la creditele ipotecare par a avea un trend crescator, greu de oprit. Aceasta afirmatie este utopica in sensul in care creditele ipotecare vechi au devenit un fel de tichie de margaritar prinsa de coada pisicilor cu noua vieti, deghizate in bancile din Romania.

Imprumut rapid Viaconto

[APLICA ONLINE]

Poti obtine rapid suma de bani dorita, daca ai o varsta intre 20 si 65 de ani, un cont bancar, email si telefon. Primul credit e gratuit.

 

Credit doar cu buletinul

[ALEGE CREDITUL]

Obtii rapid suma de bani dorita, fara adeverinta de venit. Credius te imprumuta daca ai 18 ani si un venit lunat stabil. Se accepta si restantieri.

 

Pe zi ce trece numarul restantierilor la creditele ipotecare se inmultesc, multi romani aflandu-se in situatia de a nu-si mai putea plati ratele. Avand in vedere ca salariile in Romania aproape au stagnat, cursul valutar suferind major, odata cu cacealmaua din 2012, cand s-a hotarat ca, in loc de o taiere a salariilor, sa se treaca la o "eliberare" a cursului, dandu-i-se poporului ce dorea: PAINE SI CIRC.

In prezent, daca ai restante mai mari de 30 de zile la plata unei rate, banca te raporteaza la Birol de Credit, urmarea fiind ca foarte greu vei mai obtine un imprumut bancar ori nebancar.

Propunerea legislativa ce trebuia sa reduca la jumatate plata ratelor pentru aproape un milion de clienti, a cazut pe ultima suta de metri, lucru rau, in contextul economic actual.

Pe langa ideea ca parea scoasa ca un fel de recompensa electorala, acea propunerea aducea ceva mult mai important, anume, bancile puteau sa reesaloneze un credit, ale carui intarzieri erau cuprinse intre 30 si 90 de zile. Astazi, nici pomeneala de reesalonare, dupa 30 de zile, banca te raporteaza la Biroul de Credit, si te da pe mana executarii silite. Faptul ca se prelungea acel interval, de la 30 la 90 de zile, reprezenta o sansa pentru multi cetateni de a-si reesalona creditele, si o modalitate discreta pentru banci de a scapa de creditele neperformante, pentru ca, daca ramanea la latitudinea lor reeslaonarea pentru cei ce intarzie cu rata mai mult de 30 de zile, va imaginati ce conditii s-ar fi impus din partea bancii.

In fine, propunerea a cazur, noi mergem mai departe cu restantele bancare, iar singurele sanse ale celor ce intarziere cu plata unei rate de a se mai putea imprumuta, ramane varianta Institutiilor Financiare Nebancare sau a unui eventual credit de refinantare, asa cum este el prevazut in codul fiscal.

 

 

Toate articolele din categoria Utile.

Credite rapide bancare - Imprumuturi rapide nebancare IFN

Site-ul nostru va ofera informatii utile despre creditele bancare si cele nebancare. Daca aveti vreo propunere, idee, dorinta, intrebare, asteptam sa ne contactati.

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Anul 2018 a inceput printr-o usoara concurenta intre banci si IFN-uri in privinta timpilor de acordare ai creditelor de consum. Acest fapt nu poate decat sa ne bucure, tinand cont ca nimic nu este mai sanatos pentru o economie decat concurenta. Poate spram si la o ieftinire a creditelor bancare si nebancare in acest context.

Credit rapid online in 30 minute

[VEZI DETALII]

Poti obtine un imprumut la Mobilocredit daca ai peste 24 de ani, un venit minim de 700 ldei lunar, o adresa de email valabil si un telefon valabil.

Cele mai citite

Cand cauti credite rapide: Citeste
Credite nebancare urgente: Citeste
Credite rapide online: Citeste
Imprumuturi Provident: Citeste
Credite fara adeverinta de venit: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Optiuni de finantare doar cu buletinul: Citeste
Refinantare: Citeste