CREDIT `ON

Credite bancare de refinantare

Ofertele de refinantare la creditele bancare


Cat costa sa refinantati un credit? Care este avantajul refinantarii unui credit? Pot sa scap de executarea silita printr-o refinantare a creditulu ipotecar pe care-l am?

Refinantarea unui credit reprezinta preluarea de catre o institutie financiara, fie cea la care ai creditul de baza, fie o alta institutie financiara, in conditii mai avantajoase, fata de conditiile creditului initial pe care doresti sa-l refinantezi. Refinantarea poate implica o restrangere sau o extindere a unuia sau mai multor credite.

Refinantarea are la baza nevoia oamenilor de diminuare a dobanzilor vechilor credite, contractate in perioada de maxim economic, 2006-2008.

Credit online cu dobanda mica

[COMPLETEAZA FORMULAR ONLINE]

Poti accesa rapid un imprumut de la Smile Credit. Conditii: varsta intre 18 si 75 de ani, venituri minime de 650 de lei. Sunt acceptati si cei inscrisi in Biroul de Credit.

 

Credit de nevoi pe termen lung

[COMPLETEAZA FORMULAR ONLINE]

Poti imprumuta de la Credius intre 1000 si 40.000 de lei, pentru maxim 60 de luni. Ai nevoie de buletin. Sunt acceptati si restantieri, pensionari ori din diaspora.

 

 

Refinantarea in sine, ca si in cazul unui credit obisnuit, trebuie sa tina cont de gradul de indatorare, grad ce se stabileste in functie de venitul lunar net al solicitantului. Solicitand acte de confirmare ale acestui venit total net, bancile isi asigura practic investia, inclusiv cand vine vorba de refinantare.

Ca la orice alta forma de imprumut, si in cazul obtinerii unei refinantari, cresc sanse, daca solicitantul nu are restante, daca nu este inscris pe lista neagra a Biroului de Credit ca rau-platnic.

In cazul creditelor de refinantare, se inmultesc comisioanele solicitate si asigurarile, crescand foarte mult costul total al creditului, motiv pentru care refinantarea se recomanda doar in conditii speciale, cand efectiv nu mai exista variante de mijloc, ori cale de intelegere cu sursa initiala de credit.

Refinantarea a ramas totusi printre putinele produse financiare oferite clientilor de bancile din Romania, in contextul in care celelalte tipuri de credite au fost acordate cu foarte mare greutate, ori deloc.

Prin definitie, refinantarea ar trebui sa ofera clientului niste avantaje financiare, altfel, operatia in sine n-ar mai avea un scop, o finalitate. Si totusi, in Romania, refinantarea inseamna mai mult decat reducerea unor costuri, inseamna o forma de a mai putea imprumuta, in conditiile in care esti dator unei institutii financiare, obiectul creditului de refinantare fiind tocmai sustinerea imprumutului initial, la care se mai adauga sa nu, dupa caz, inca o suma suplimentara de bani.

Bancile din Romania ofera credite de refinantare in euro si in lei, iar cele mai multe dintre aceste credite sunt de tip ipotecar, bancile atragandu-si clientii una alteia, prin diverse mijloace si oferind o serie de facilitati.

Refinantarea vine insa si cu niste avantaje, printre care: scaderea ratei lunare, o eventuala schimbare a monedei in care s-a eliberat imprumutul si posibilitatea de a schimba institutia financiara cu alta.

Actele solicitate de banci pentru o refinantare sunt in general aceleasi ca pentru orice tip de credit: actul de identitate, documente care sa ateste venitul, actul de proprietate (daca e vorba de un credit imobiliar), cererea de credit, etc.

Printre bancile din Romania care acorda credite de refinantare se numara BCR, Alpha Bank, Piraeus Bank, CEC Bank, ING Bank si UniCredit Tiriac Bank.

De asemenea, nu uitati ca pentru un credit de refinantare puteti apela si la IFN-uri.

 

provident.ro%20

 

Toate articolele din categoria Utile.

Credite rapide bancare - Imprumuturi rapide nebancare IFN

Site-ul nostru va ofera informatii utile despre creditele bancare si cele nebancare. Daca aveti vreo propunere, idee, dorinta, intrebare, asteptam sa ne contactati.

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Anul 2018 a inceput printr-o usoara concurenta intre banci si IFN-uri in privinta timpilor de acordare ai creditelor de consum. Acest fapt nu poate decat sa ne bucure, tinand cont ca nimic nu este mai sanatos pentru o economie decat concurenta. Poate spram si la o ieftinire a creditelor bancare si nebancare in acest context.

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale - imprumuturi rapide doar cu buletinul - credite de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Cand cauti credite rapide: Citeste
Credite nebancare urgente: Citeste
Credite rapide online: Citeste
Imprumuturi Provident: Citeste
Credite fara adeverinta de venit: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Optiuni de finantare doar cu buletinul: Citeste
Refinantare: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog