CREDIT `ON

Credite bancare de refinantare

Ofertele de refinantare la creditele bancare


Cat costa sa refinantati un credit? Care este avantajul refinantarii unui credit? Pot sa scap de executarea silita printr-o refinantare a creditulu ipotecar pe care-l am?

Refinantarea unui credit reprezinta preluarea de catre o institutie financiara, fie cea la care ai creditul de baza, fie o alta institutie financiara, in conditii mai avantajoase, fata de conditiile creditului initial pe care doresti sa-l refinantezi. Refinantarea poate implica o restrangere sau o extindere a unuia sau mai multor credite.

Refinantarea are la baza nevoia oamenilor de diminuare a dobanzilor vechilor credite, contractate in perioada de maxim economic, 2006-2008.

Credit de nevoi cu o luna vechime

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Se accepta si persoanele cu istoric negativ in BC.

 

Credit in rate sau linie de credit

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine banii rapid, de la 200 la 15.000 de lei. Imprumut acordat de Mai Mai Credit celor peste 20 de ani, cu venituri de minim 1000 lei lunar.

 

Refinantarea in sine, ca si in cazul unui credit obisnuit, trebuie sa tina cont de gradul de indatorare, grad ce se stabileste in functie de venitul lunar net al solicitantului. Solicitand acte de confirmare ale acestui venit total net, bancile isi asigura practic investia, inclusiv cand vine vorba de refinantare.

Ca la orice alta forma de imprumut, si in cazul obtinerii unei refinantari, cresc sanse, daca solicitantul nu are restante, daca nu este inscris pe lista neagra a Biroului de Credit ca rau-platnic.

In cazul creditelor de refinantare, se inmultesc comisioanele solicitate si asigurarile, crescand foarte mult costul total al creditului, motiv pentru care refinantarea se recomanda doar in conditii speciale, cand efectiv nu mai exista variante de mijloc, ori cale de intelegere cu sursa initiala de credit.

Refinantarea a ramas totusi printre putinele produse financiare oferite clientilor de bancile din Romania, in contextul in care celelalte tipuri de credite au fost acordate cu foarte mare greutate, ori deloc.

Prin definitie, refinantarea ar trebui sa ofera clientului niste avantaje financiare, altfel, operatia in sine n-ar mai avea un scop, o finalitate. Si totusi, in Romania, refinantarea inseamna mai mult decat reducerea unor costuri, inseamna o forma de a mai putea imprumuta, in conditiile in care esti dator unei institutii financiare, obiectul creditului de refinantare fiind tocmai sustinerea imprumutului initial, la care se mai adauga sa nu, dupa caz, inca o suma suplimentara de bani.

Bancile din Romania ofera credite de refinantare in euro si in lei, iar cele mai multe dintre aceste credite sunt de tip ipotecar, bancile atragandu-si clientii una alteia, prin diverse mijloace si oferind o serie de facilitati.

Refinantarea vine insa si cu niste avantaje, printre care: scaderea ratei lunare, o eventuala schimbare a monedei in care s-a eliberat imprumutul si posibilitatea de a schimba institutia financiara cu alta.

Actele solicitate de banci pentru o refinantare sunt in general aceleasi ca pentru orice tip de credit: actul de identitate, documente care sa ateste venitul, actul de proprietate (daca e vorba de un credit imobiliar), cererea de credit, etc.

Printre bancile din Romania care acorda credite de refinantare se numara BCR, Alpha Bank, Piraeus Bank, CEC Bank, ING Bank si UniCredit Tiriac Bank.

De asemenea, nu uitati ca pentru un credit de refinantare puteti apela si la IFN-uri.

 

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL ONLINE]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale -doar cu buletinul - de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Cand cauti produse de tip rapid: Citeste
Credite nebancare urgente: Citeste
Accesari online: Citeste
Acte Provident: Citeste
Fara adeverinta de venit: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Optiuni de finantare doar cu buletinul: Citeste
Refinantare: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog