CREDIT `ON

Credite bancare rapide

Cum accesez un credit bancar rapid?


In ultima vreme, bancile au inceput sa faca concurenta Institutiilor Financiare Nebancare in privinta rapiditatii de acordare a creditelor. Datorita dobanzilor mari practicate de banci la creditele de consum, in special la cele in lei, si neincrederii tot mai mari pe care o au romanii in bani, creditarea bancara a suferit o scadere majora pe piata romaneasca, singura activitate a bancilor reprezentand-o imprumuturile catre stat.

In acest conditii actuale, bancile au inceput sa-si orietenteze creditele si ofertele de creditare in directia nevoilor populatie. Avand un ritm alert in piata, imprumuturile nebancare rapide au inceput sa fie "dorite" si de banci, astfel ca, acestea au iesit pe piata cu oferte de credite bancare rapide.

Axi Card - card credit online

[DETALII OFERTA]

Poti aplica simplu online pentru un card de credit Axi. Valabil si pentru cei cu istoric negativ. Limita maxima de credit este de 6.000 lei.

 

Imprumut rapid fara garantii

[DETALII OFERTA]

Poti imprumuta de la Provident sume intre 500 si 15.000 de lei, cu rambursare saptamanala ori lunara. Venit minim 300 de lei.

 

Credite bancare rapide. Cum obtii credite bancare rapide?

Pentru a obtine un credit bancar rapid trebuie sa indeplinesti anumite obligatii.

De cele mai multe ori, aceasta nu este o problema in sine. Indeplinirea obligatiilor pentru obtinerea unui credit rapid este o problema de abordare teoretica, avand in vedere ca oamenii nu se duc la banca sa ceara un credit rapid, presupunand ca nu-l va putea restitui.

Principala probleme in contractarea unui credit bancar rapid o reprezinta contractul incheiat intre cele doua parti. Este cunoscut faptul ca Romania nu se afla la un nivel de cunoastere ori daca vreti cultura financiara, care sa permita cetatenilor acestei tari contractarea unor credite intr-o maniera, sa-i zicem transparenta.

Daca s-ar face un studiu de piata, in care intrebarea principala ar fi "cunoasteti tot ce este prevazut in contractul dumneavoastra de credit?", raspunsul este clar nu. Iar acest fapt este valabil nu numai pentru ctateanul de rand care contracteaza un credit; acest lucru este valabil chiar si pentru angajatii bancilor. Stiu ca pare surprinzator, insa, nu este vorba de o necunoastere a legilor sau normelor de aplicare, nici macar de necunoastere a politicilor bancilor, este vorba doar de un grad de incertitudine folosit de catre banca propriu-zisa, uneori doar de catre banca mama. Mare parte din angajatii bancilor lucreaza pe standarde, standarde ce determina o adevarata concurenta, intre colegi, de cele mai multe ori neloiala.

Nu exista flexibilitate cand vine vorba de politica bancii. Avand in vedere aceste informatii, cel mai bine pentru consumator de rand este sa cunoasca legile acestei tari. Stiu ca nu inseamna totul la un moment dat, si chiar poti sa ai surprize cand vine vorba de aplicarea lor, insa daca nici nu cunosti, te gasesti intr-o postura mai mult decat dificila.

Sfatul meu este, daca doriti sa obtineti un credit bancar rapid, cumparati-va din timp noul Cod Civil, cautati in sectiunea de contracte tot ce va intereseaza, daca aveti bani luati-va un avocat dupa dumneavoastra si apoi mergeti la banca. Nu este un sfat malitios, nici macar nu este un indemn impotriva bancilor. NU. Este doar un pas important pe care orice om din aceasta tara ar trebui sa-l aiba in vedere atunci cand intreprinde ceva: CUNOASTEREA LEGILOR.

 

 

Toate articolele din categoria Banci.

Credite rapide bancare - Imprumuturi rapide nebancare IFN

Site-ul nostru va ofera informatii utile despre creditele bancare si cele nebancare. Daca aveti vreo propunere, idee, dorinta, intrebare, asteptam sa ne contactati.

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Anul 2019 a inceput printr-o usoara concurenta intre banci si IFN-uri in privinta timpilor de acordare ai creditelor de consum. Acest fapt nu poate decat sa ne bucure, tinand cont ca nimic nu este mai sanatos pentru o economie decat concurenta. Poate spram si la o ieftinire a creditelor bancare si nebancare in acest context.

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale - imprumuturi rapide doar cu buletinul - credite de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Credite urgente pentru nevoi personale: Citeste
Oferte online de creditare in 2019: Citeste
Imprumut fara adeverinta de venit: Citeste
Acte necesare: Citeste
Credite rapide pentru restantieri 2019: Citeste
Piata online din Romania: Citeste
Refinantarea - o solutie pentru restantieri: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog