CREDIT `ON

Credite bancare pentru studenti

Ofertele de credite bancare pentru studenti


Daca pentru pensionarii cu un venit cert era foarte greu sa gasim o oferta decenta de creditare, ce sa mai discutam de creditele pentru studenti?!

Ei bine, ele exista, desi sunt destul de putine si greu de accesat.

Daca esti student, poti obtine totusi un credit bancar, in anumite conditii. In general, bancile acorda credite studentilor in conditiile in care acestia vin cu un co-debitor, in general rude de grad I, adica parintii. Fiind niste credite cu risc ridicat, bancile incearca pe cat posibil sa-si acopere investitia, solicitand o serie de acte si impunand multe conditii pentru partea ce garanteaza imprumutul in acest caz, adica parintii.

Nu cred ca bancile au totusi ceva impotriva studentilor, este vorba doar de o tendinta general legata de acordarea de credite catre populatie, la nivelul Romaniei.

Creditele pentru studenti n-au iesit din ele din cadrul general descris de bancile din Romania, anume, acela ca acorda greu credite, conditiile fiind de-a dreaptul draconice.

Credit de nevoi cu o luna vechime

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Se accepta si persoanele cu istoric negativ in BC.

 

Imprumut cu orice istoric de credit? YES!

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine banii rapid, de la 100 la 15.000 de lei. Credit YES acorda credite celor intre 18 si 70 de ani.

 

Facand un tur al bancilor din Romania, am constatat ca doar doua banci (cel putin atat am gasit noi - poate mai sunt si alte banci ce ofera credite studentilor, insa, nu le-am identificat noi) ofera credite studentilor.
Iata cele doua oferte de credite pentru studenti de la BRD si de la BCR.

BRD - Credite pentru studenti
YOUR MOBIAS - Prietenul Studentilor

Viitorul e in mainile tale!

Majoritatea produselor financiare de pe piata autohtona sunt fie inaccesibile studentilor, fie prea complicate in ceea ce priveste obtinerea si utilizarea lor. Mobiasbanca si-a stabilit ca obiectiv si a reusit sa creeze un pachet de produse mai accesibile si mai flexibile pentru studenti.

Daca esti student si ai nevoie de suport financiar Mobiasbanca devine partenerul tau oferindu-ti 3 tipuri de credite cu cele mai mici dobanzi pentru orice situatie!

Credit Study

Credit WORK&TRAVEL

Card de credit ATU

Informatii suplimentare la orice filiala sau reprezentanta a bancii.
Serviciul Contactell 256-456

BCR - Credite pentru studenti
Credite pentru studii de la BCR

Sustinem studentii ambitiosi cu pofta de invatatura!

Continua-ti studiile cu ACADEMIC BCR! Fie ca este vorba de studii postliceale, universitare sau postuniversitare, efectuate in tara sau in strainatate, iti asiguram usor si rapid resursele financiare pentru plata taxelor. Tot ce trebuie sa faci este sa te apuci de invatat.

Avantaje:

- avans 0
- ai acces la credit chiar si in situatia in care nu obtii venituri, deoarece poti aduce pana la 3 coplatitori care sa participe cu veniturile lor la credit (ex. parinti, sot/sotie, rude de gradul I sau al II-lea)
- creditul acopera inclusiv cheltuielile de cazare si masa pe perioada studiilor
- poti sa obtii sume suplimentare fata de creditul initial daca pe parcursul perioadei de studiu valoarea taxelor de studiu si/sau a cheltuielilor cu cazarea si masa depaseste suma initiala

Acestea sunt cele doua oferte de credite bancare pentru studenti puse la dispozitie de catre doua banci mari din Romania: BCR si BRD.

 

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL ONLINE]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale -doar cu buletinul - de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Credite urgente pentru nevoi personale: Citeste
Oferte online 2023: Citeste
Imprumut fara adeverinta de venit: Citeste
Acte necesare: Citeste
Credite nebancare pentru restantieri: Citeste
Piata online din Romania: Citeste
Refinantarea - o solutie pentru restantieri: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog