CREDIT `ON

Credite bancare pentru pensionari

Ofertele creditelor bancare pentru pensionari


Chiar daca firav, totusi, pe piata romaneasca exista si credite pentru pensionari, chiar si la banci.

Desi bancile au mers mai degraba in directia oferirii de programe de economisire pentru pensionari, si mai putin la credite, totusi, sunt si banci ce acorda credite acestei clase de populatie.

Fiind un segment important din populatie, pensionarii n-au fost uitati de banci, doar ca, acestea n-au mai acordat credite, nu doar pensionarilor, ci in general.

Considerati ca element strategic pe segmentul de depozite atrase de la populatie, avand in vedere numarul foarte mare al acestora, pensionarii n-au fost la fel de privilegiati cand vine vorba de credite, fiind inca vazuri ca niste clienti cu risc ridicat.

In aceasta idee, creditele bancare pentru pensionari sunt aproape inexistente.

Credit fara adeverinta de veniti si pentru restantieri

[ACCESEAZA ONLINE]

Alege un imprumut intre 600 si 30.000 lei, pe perioade de la o luna la 5 ani. trebuie sa ai minim 18 ani. Ai nevoie doar de buletin. Sunt acceptate si persoanele inscrise in Biroul de Credit.

 

Credit rapid online ExtraSimplu

[COMPLETEAZA FORMULAR]

Credit rapid acordat de cei de la ExtraCredit online, chiar si pentru persoanele inscrise in BC.

 

Iata cateva oferte de creditate pentru pensionari:

1. Credit nevoi personale in LEI pentru pensionari de la BRD

Ce suma pot imprumuta ? Prin acest credit de nevoi personale fara garantii, poti imprumuta minim 600 RON maxim 60.000 RON
Ce perioada de acordare are ? Acest credit fara garantii poate fi obtinut pe o perioada de minim 4 ani maxim 7 ani
Ce pot face cu acest credit fara garantii ? Poti folosi acest credit fara garantii pentru :
- nevoi personale pentru pensionari
- pensionarii trebuie sa primeasca pensia intr-un cont curent brd(gratuit) care are un card maestro atasat, la care au comision 0 pentru retragerile de numerar la bancomatele si pos-urile brd
Care este DAE la acest credit ? DAE (Dobanda anauala Efectiva) la acest credit este:
14.26 % pe an pentru 5.000 EURO pe 5 ani
Care sunt costurile creditului ? Dobanda aferenta acestui credit fara garantii este de 7.13 % pe an
Exista alte comisioane lunare/anuale ? DA, acest credit credit fara garantii mai are:
- comision de administrare lunar: 0.487% la sold
Care e rata lunara pentru un credit de 5.000 EURO pe 5 ani ? Vei plati o rata lunara de 123,32 RON

2. Pachet pentru Pensionari - COMOD BCR

Pachetul COMOD BCR pentru pensionari este o combinatie de produse si servicii care, la un pret avantajos, raspunde principalelor nevoi financiare ale acestora: încasarea pensiei într-un cont curent si fructificarea sumelor de bani economisite.
Cu Pachetul COMOD BCR aveti la dispozitie:
- un cont curent cu card de debit atasat: plata facturilor si a cumparaturilor este mult mai simpla si nu va costa nimic în plus. Iar la pensie aveti acces oricând: avem cea mai mare retea de bancomate. Special pentru dumneavoastra: comisioane zero la retragerile de numerar si pentru aflarea sumei disponibile pe card, la orice bancomat BCR
- depozite cu dobânda preferentiala. Special pentru dumneavoastra: bonus de dobânda de 0,30% fata de oferta standard/pentru depozitele la termen cu maturitate de pana la 12 luni, cu dobanda fixa descoperit de cont de 3 pensii nete: rezerva de bani pe care o puteti folosi atunci când aveti nevoie.
Veniti cu buletinul si talonul de pensie si solicitati virarea pensiei într-un cont la BCR, iar ulterior veti primi lunar banii în cont bancar.
Pachetul COMOD BCR pentru pensionari este o combinatie de produse si servicii care, la un pret avantajos, raspunde principalelor nevoi financiare ale dumneavoastra: încasarea pensiei într-un cont curent si fructificarea sumelor de bani economisite.

3. CEC Bank - creditele pentru pensionari

Persoanele care isi incaseaza pensia intr-un cont curent deschis la CEC Bank beneficiaza pana in septembrie de dobanzi preferentiale la descoperitul de cont Senior.
Pensionarii beneficiaza de un plafon lunar maxim de 70% din valoarea pensiei. Creditul se acorda in lei si poate fi utilizat in transe iar rambursarea se efectueaza automat, la incasarea pensiei in luna imediat urmatoare.
Pana la finalul lunii septembrie, dobanda la acest tip de credit se reduce de la 13,95% la 11% iar comisionul de analiza documentatie este eliminat.
Clientii pot beneficia de plafonul pus la dispozitie de banca pana la implinirea varstei de 70 de ani.

 

 

Toate articolele din categoria Banci.

Credite rapide bancare - Imprumuturi rapide nebancare IFN

Site-ul nostru va ofera informatii utile despre creditele bancare si cele nebancare. Daca aveti vreo propunere, idee, dorinta, intrebare, asteptam sa ne contactati.

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Anul 2017 a inceput printr-o usoara concurenta intre banci si IFN-uri in privinta timpilor de acordare ai creditelor de consum. Acest fapt nu poate decat sa ne bucure, tinand cont ca nimic nu este mai sanatos pentru o economie decat concurenta. Poate spram si la o ieftinire a creditelor bancare si nebancare in acest context.

Alege acum un credit rapid

Credit urgent la domiciliu

[VEZI DETALII]

Poti aplica pentru un credit la Provident si vei primi banii acasa, discret si comod.

Cele mai citite

Credite urgente pentru nevoi personale: Citeste
Oferte online de creditare in 2017: Citeste
Imprumut fara adeverinta de venit: Citeste
Acte necesare: Citeste
Credite rapide pentru restantieri 2017: Citeste
Piata online din Romania: Citeste
Refinantarea - o solutie pentru restantieri: Citeste