CREDIT `ON

Credite bancare pe termen scurt

Cum poti accesa un credit bancar pe termen scurt?


Creditul bancar pe termen scurt are menirea de a elimina dezechilibrele temporare ce pot aparea in cadrul unei entitati juridice, echilibrând bugetul acesteia. Imprumuturile pentru nevoi personale pot fi o solutie in cazul in care ai nevoie de sume mai mari de bani, scadenta ajungand chiar si la 5 ani, in acest caz.

Costul total al unui imprumut bancar pe termen scurt se formeaza din mai multe parti, printre care: dobanda variabila sau fixa, comisioanele bancii, asigurari, coeficienti temporali legati de perioada de creditare si coeficienti generati de existenta unei garantii sau lipsa acesteia.

 

Daca te-ai hotarat asupra formei de imprumut, banca iti cere sa semnezi o cerere de creditare. In functie de raspunsurile tale si de analiza bancii, vei primi un scor de credit. Dobanda imprumutului va fi calculata lunar si se va regasi in rata lunara pe care o vei plati. Rata dobaznii variaza in functie de tipul de imprumut.

Credite online doar cu buletinul

[ALEGE CREDITUL]

Poti obtine un imprumut Credius doar cu buletinul, fara adeverinta de venit cu conditia sa ai peste 18 ani. Se accepta si restantierii - cei inscrisi in BC.

 

Imprumut rapid cu acte putine

[ALEGE CREDITUL]

Cerinte imprumut Mobilo Credit: minim 24 de ani, 700 de lei venit incasati in cont (se cere extras), o adresa de email valida.

 

 

Dobanda anuala efectiva reprezinta un factor sigur in stabilirea unui imprumut avantajos ori dezavantajos pentru un client, insa, nu uitati ca uneori pot aparea, pe langa DAE (dobanda anuala efectiva) si alte comisioane. In devinitiv, bancile nu sunt obligate sa afiseze dobanda anuala efectiva pentru toate tipurile de credite.

Cunoscand DAE-ul poti sa-ti faci o idee despre costul total real al imprumutului, ea fiind intotdeauna mai mare (uneori mult mai mare) decat dobanda afisata si promovata de institutiile financiare.

Deci, atunci cand doriti sa comparati doua produse financiare, comparati dobanda anuala efectiva, nu dobanda afisata prin reclame. Aceasta comparatie este foarte importanta in conditiile actuale, cand desi au disparut o serie de comisioane din costul unui credit, au aparut in schimb o serie de asigurari, in mare parte oferite de catre auxliare ale bancilor. Bancile, mai nou si-au deschis o serie de societati ce ofera direct ori ca si brokeri, asigurari ce sunt incluse in costul total al unui credit.

Daca analizam produsele financiare ale bancilor din Romania, veti observa ca mai toate va "imbie" cu asigurari de viata, de imobil, auto, de moarte, de botez, de dragoste ori de ura. Chiar daca ultima parte a deviat spre gluma, este important sa aveti in vedere aceste forme de asigurari pe care le intalniti in costul total al unui credit bancar, pentru ca, ele pot duce la niste costuri enorme ale creditului initial, asa cum a fost el cunoscut de catre dumneavoastra prin intermediul unor reclame.

Stim cu totii ca de ceva ani buni bancile nu mai crediteaza, in ciuda unor reclame, in special la bancile comerciale mari in care suntem imbiati cu tot felul de produse financiare, care mai de care mai ofertante. Ei bine, acele reclame sunt mai mult de fatada, conditiile impuse de banci, si nu cele afisate in reclame, reprezentand un obstacol major in aprobarea creditelor. Motivul? Bancile nu vor sa imprumute populatia. De ce? N-au nevoie in prezent de batai de cap, avand in vedere conditiile actuale. Multe dintre ele s-au restructurat, foarte multe fiind inca intr-o incerta situatie; multe au fost preluate de alte banci mai mari. De asemenea, s-au inchis o serie de sucursale, s-a schimbat personalul la nivel dramatic, au fost dati afara multi oameni din domeniul bancar.

Nu va doresc sa aveti de-a face cu vreo banca in zilele noastre, in special cu acele banci ce se mandresc cu operatiunile curente de la multinationale si de la instituriile mari bugetare, nepasandu-le de Banca Nationala si de dobanda sa de referinta decat prin prisma ieftinirii dobanzii la depozitele atrase de la populatie.

 

 

Toate articolele din categoria Banci.

Credite rapide bancare - Imprumuturi rapide nebancare IFN

Site-ul nostru va ofera informatii utile despre creditele bancare si cele nebancare. Daca aveti vreo propunere, idee, dorinta, intrebare, asteptam sa ne contactati.

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Anul 2017 a inceput printr-o usoara concurenta intre banci si IFN-uri in privinta timpilor de acordare ai creditelor de consum. Acest fapt nu poate decat sa ne bucure, tinand cont ca nimic nu este mai sanatos pentru o economie decat concurenta. Poate spram si la o ieftinire a creditelor bancare si nebancare in acest context.

Imprumut pe termen scurt

[VEZI DETALII]

Credit online Viva Credit in 2 ore, chiar si pentru restantieri.

Cele mai citite

Credite urgente pentru nevoi personale: Citeste
Oferte online de creditare in 2017: Citeste
Imprumut fara adeverinta de venit: Citeste
Acte necesare: Citeste
Credite rapide pentru restantieri 2017: Citeste
Piata online din Romania: Citeste
Refinantarea - o solutie pentru restantieri: Citeste