CREDIT `ON

Credite bancare avantajoase

Care sunt cele mai avantajoase credite din piata?


Un credit avantajos inseamna de obicei pentru cel ce-l contracteaza un credit ieftin. Exista totusi si un segment destul de insemnat din populatie pentru care un credit avantajos reprezinta o forma de imprumut acordat in conditii de eligibilitate lejere; acest segment este alcatuit indeosebi din restantierii bancilor, din cetateni cu venituri reduse, in general din clienti ce nu s-ar califica in mod obisnuit pentru un imprumut la o banca, ci doar la IFN-uri

Pentru unii clienti, creditul cel mai avantajos este cel ce ofera posibilitatea rambursarii intr-un timp scurt, cum este cazul creditelor pana la salariu, de exemplu.

Alte informatii de care trebuie sa tinem cont, atunci cand dorim sa stabilim un termen cat mai avantajos pentru alegerea pe care o facem sunt urmatoarele: tipul valutei in care solicitam imprumutul, care este fluctuatia schimbului pe aceasta valuta, daca acest tip de valuta este acelasi cu cea in care primim salariul ori obtinem alte tipuri de venituri luate in calcul la acordarea creditului.

Imprumut pentru 48 de saptamani

[DETALII OFERTA]

Poti imprumuta intre 500 si 1.200 lei pentru 48 de saptamani. Trebuie sa ai peste 18 ani, vent minim 300 lei lunar. Aceasta este o noua promotie Provident valabila pana in 29 octombrie 2019.

 

Imprumut cu dobanda 0

[DETALII OFERTA]

Poti imprumuta pana la 2.000 de lei, iar in primele 30 de zile dobanda este 0. CreditPrime acorda credite online pentru o perioada fixa de 24 de luni

 

Un aspect de care trebuie sa tinem cont intotdeana atunci cand dorim sa definim un credit avantajos este acela al alegerii intre o dobanda variabila si una fixa, corelat cu nivelul coeficientilor aferenti: eurobor, robor, etc. Daca esti coeficienti se situeaza la valori mici, atunci merita sa ne imprumuta la o dobanda variabila pentru ca banca impune o dobanda fixa la care se adauga acei coeficienti, deci, produsul finit este in favoarea noastra. Daca nivelul acelor coeficient este unul ridicat si in tendinta de crestere, este bine sa alegem o dobanda fixa, pentru a nu avea surpriza peste ceva timp cand acei coeficienti pot determina o crestere spectaculoasa a dobanzii efective anuala ce include costurile totale ale creditului solicitat.

Dobanzile isi calculeaza destul de atent dobanda fixa, folosind in calcul mediile multianuale, insa, intotdeauna vor lasa un prag de "jonglare", astfel incat sa nu iasa in pierdere, indiferent de forma de dobanda aleasa de client (fixa sau veriabila).

Evident, pentru stabilirea unui credit avantajos pentru un client, acesta ia in calcul veniturile personale pe intervalul derularii contractului de imprumut, insa, nimeni nu este prezicator sa stie ce se va intampla peste cativa ani de zile, de aceea, ori alegere poate fi o loterie.

Din punctul nostru de vedere, daca discutam de imprumuturi mici pe termen mediu si scurt, dobanda variabila poate fi solutia, in cauzl in care coeficientii valutari sunt la un nivel scazut; daca, insa, discutam de creditele ipotecare contractate pe zeci de ani, atunci dobanda fixa reprezinta cea mai buna alegere, ea oferind siguranta si lipsindu-l pe client de surprize.

Ca in orice alegere exista riscuri asumate, insa, este bine sa va estimati macar partial aceste riscuri, indiferent de natura alegerii facute.

Primul pas pe care puteti sa-l faceti in gasirea celui mai avantajos credit, mai ales cand este vorba de credite bancare pe termen lung, este acela de a va informa corespunzator, avand in vedere ca va inhamati la o colaborare cu banca pentru o lunga perioada de timp, deci,trebuie sa fiti pregatiti pentru orice eventualitate, si sa va asigurati riscurile, pentru ca banca asta va face in parteneriatul cu dumneavoastra - isi va asigura sau acoperi riscurile prin diverse mijloace.

 

 

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL ONLINE]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale -doar cu buletinul - de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Credite urgente pentru nevoi personale: Citeste
Oferte online 2019: Citeste
Imprumut fara adeverinta de venit: Citeste
Acte necesare: Citeste
Credite nebancare pentru restantieri: Citeste
Piata online din Romania: Citeste
Refinantarea - o solutie pentru restantieri: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog