CREDIT `ON

Credite bancare Banca Transilvania

Ofertele creditelor bancare de la Banca Transilvania


Banca Transilvania (BT) este cunoscuta ca "Banca Oamenilor Intreprinzatori din Romania". Banca se claseaza pe pozitia a 3-a in topul bancilor din Romania, in functie de active, la finalul primului trimestru din 2024.

Banca Transilvania a pornit din Cluj-Napoca, in 1994, la initiativa unor oameni de afaceri. Ideea a fost aceea de a crea o banca locala, un brand de Cluj. Spiritul antreprenorial al fondatorilor a determinat consolidarea pozitiei Banca si-a orientat la inceput activitatea spre sectorul IMM si, datorita cererii pietei, in scurt timp aceasta a inceput sa se dedice si domeniului retail. In anul 1997, Banca Transilvania a devenit prima institutie bancara din Romania, care a fost cotata la Bursa de Valori Bucuresti.

Axi Card - aplici online

[DETALII OFERTA]

Poti accesa un imprumut de pana la 3000 de lei prin cardul Axi oferit de Axi Finance. Trebuie sa ai intre 18 si 70 ani, sa fii cetatean roman, sa ai venituri justificabile.

 

Credite de nevoi fara refuz

[DETALII OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.000 de lei de la Credius, fara limita de varsta, fara cont bancar. Aprobare in cateva minute. Se accepta si persoanele cu istoric negativ in BC.

 

 

Banca Transilvania (BT) iti pune la dispozitie o varietate mare de credite. Creditele se disting prin flexibilitate si dobanzi atractive, adresandu-se dorintelor unui numar din ce in ce mai mare de clienti.
Banca Transilvania incearca sa anticipeze nevoile tale si sa le vina in intampinare, cu produse de creditare care sa se muleze cat mai bine pe ceea ce iti doresti.

 

Iata ofertele de creditare de la BT:

 

A. CREDITE DE CONSUM

1. Credite de nevoi personale

Acest credit iti poate aduce un imprumut de bani de pana la 20.000 de euro, echivalent in lei, pe o perioada de maxim 5 ani.

Aici ai doua optiuni:

- dobanda variabila pe toata perioada de creditare:
8,790%* (ROBOR 6M + 7,75 pp), daca primesti veniturile intr-un cont BT sau daca refinantezi un alt credit
9,790%* (ROBOR 6M + 8,75 pp), daca NU primesti veniturile intr-un cont BT

- dobanda fixa pe toata perioada de creditare:
9,9%, daca primesti veniturile intr-un cont BT sau daca refinantezi un alt credit
10,9%, daca NU primesti veniturile intr-un cont BT

Pentru a accesa acest credit, trebuie sa:

- ai venituri permanente
- sa nu ai restante la alte credite
- sa fii cetatean roman
- sa nu fi impliniti 70 de ani la finalul perioadei de imprumut.

Acte necesare: act de identitate si acord ANAF.

2. Credit de nevoi personale cu asigurare de viata si somaj

Acest credit iti poate aduce o suma maxima de 20.000 de euro, echivalent in lei, pe o perioada de maxim 5 ani.

Pentru acest credit ai dobanda fixa pe toata perioada de creditare, dobanda ce are o valoare de:

9,5%, daca primesti veniturile intr-un cont BT sau daca refinantezi un alt credit
10,5%, daca NU primesti veniturile intr-un cont BT

Accesarea se face respectand aceleasi conditii si cu acte similare cu produsuld e creditare descris anterior.

3. Solutia BT (nevoi personale cu ipoteca).

Aeste este un credit cu dobanda variabila pe perioada de creditare care este de maxim 5 ani. Suma minima ce poate fi accesata este de 5.000 euri, iar maxima este de 25.000 euro. Daca este vorba de o refinantare a unui credit contractat anterior datei de 31.10.2011, atunci perioada de creditare urca la 30 de ani.

Cat este dobanda?

- pentru un credit in lei daca primesti veniturile intr-un cont BT, dobanda este de 5,040%* (ROBOR6M + 4,00 pp), fata de dobanda 5,540%* (ROBOR6M + 4,50 pp) standard
- pentru un credit in euro daca primesti veniturile intr-un cont BT, dobanda este de 5,118%* (EURIBOR6M + 5,25 pp), fata de dobanda 5,368%* (EURIBOR6M + 5,50 pp) standard

Ca sa-l obtii trebuie sa ai venituri permanente, sa nu ai restante la alte credite, sa ai o varsta de maxim 70 de ani la finalul perioadei de creditare si sa fi ceatean roman. De asemenea, contractarea creditului de nevoi personale cu ipoteca prespune exista unor documente: actul de identitate, acordul ANAF, actele de proprietate ale imobilului.

4. Credit de nevoi curente cu destinatie imobiliara.

Acest credit este destinat achizitionarii, construirii, finalizarii, extinderii, mnodernizarii unui imobil, ori pentru viabilizarea unui teren. Valoarea lui poate urca pana la 20.000 de euro echivalent in lei, fara a fi necesara o ipoteca imobiliara, iar perioada de creditare poate merge pana la 10 ani.

Daca detii un minim 40% capital, din valoarea investitiei, atunci nu mai este nevoie sa-ti aduci imobilul drept garantie.

Dobanda:

- dobanda pentru clientii cu virarea veniturilor in cont BT: 6,790% (ROBOR6M + 5,75 pp)
- dobanda variabila pe intreaga perioada de creditare: 7,790% (ROBOR6M + 6,75 pp)

Pentru a obtine acest imprumut, aveti nevoie de un act de identitate si de un acord ANAF. De asemenea, veti avea nevoie si de documente din care sa reiasa contributia (avansul) dumneavoastra la valoarea creditului, in functie de destinatia ulterioara a banilor.


B. CREDITE PENTRU INVESTITII IMOBILIARE

1. Credite imobiliare-ipotecare. Aceasta este o solutie financiara utila pentru achizitionarea unui imobil sau pentru constructia unuia noua sau a adaugarii unei anexe la locuinta actuala. Suma ce poate fi imprumuta poate acoperi 100% valoarea imobilului, fara a depasi 85% din valoarea garantiei. Perioada pe care poti sa te imprumuti este de 30 de ani.

Cat te costa?

- pentru un credit in lei daca primesti veniturile intr-un cont BT, dobanda este de 4,290%* (ROBOR6M + 3,25 pp), fata de dobanda 4,790%* (ROBOR6M + 3,75 pp) standard
- pentru un credit in euro daca primesti veniturile intr-un cont BT, dobanda este de 4,618%* (EURIBOR6M + 4,75 pp), fata de dobanda 4,868%* (EURIBOR6M + 5,00 pp) standard

Cum il obtii

Conditiile de acordare a creditului imobiliar-ipotecar de la BT:

sa ai venituri permanente
sa nu ai restante la alte credite
sa ai maxim 70 de ani la sfarsitul perioadei de creditare
sa ai cetatenie romana

Care sunt actele necesare pentru un credit imobiliar-ipotecar?

act de identitate
acord ANAF (se primeste si se semneaza la sediul nostru)
certificat de casatorie (daca e cazul)
documente care sa ateste existenta avansului (daca e cazul)
documente din care sa rezulte valoarea bunului pentru care se solicita creditul (difera in functie de destinatia creditului)
documentele de proprietate ale imobilului luat in garantie

In anuminte situatii se pot solicita documente suplimentare.

Daca iei un credit mai mic de 35.000 euro pentru modernizarea, reabilitarea, consolidarea sau extinderea unei constructii, iti vom solicita doar declaratie pe proprie raspundere pentru sumele utilizate din credit.

2. Credite Prima Casa. Aceste credite sunt accesabile doar prin intermediul programului Prima Casa.

Pentru constructiile autorizate inainte de 22.02.2010, suma maxima a creditului poate ajune la 57.000 euro echivalent in lei, iar pentru cele autorizate dupa aceasta data, creditul maxim pe care-l poti obtine urca la 66.500 euro. Daca vrei sa-ti construiesti o casa, suma maxima ajunge la 71.250 eur0.

Cat te costa?

in primul rand dobanda*, iar aceasta e de 2,780%* (ROBOR3M + 2,00 pp), pentru creditul in lei
avans de minim 5% din valoarea achizitiei, pentru creditele in lei
evaluare imobil: 450 lei pentru apartament/ 700 lei pentru casa, vila, teren si constructii
e nevoie de un depozit colateral pentru garantarea dobanzii, care cumuleaza 3 rate de dobanda
taxa de gestiune lunara a contului tau: 0 lei
comision de rambursare anticipata: 0 lei
comision de gestiune: 0,49% pe an, pentru Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii, pe care il percepem la jumatate din soldul creditului (despre asta afli mai multe din contractul de garantare pe care il inchei si din contractul de credit)
asigurarea locuintei pe care o poti achizitiona impotriva tuturor riscurilor (Drepturile de despagubiri vor fi cesionate in favoarea Statului Roman, reprezentat de Ministerul Finantelor Publice si a Bancii Transilvania)

Documente necesare accesarii un credit Prima Casa:

- declaratia pe propria raspundere, in forma autentica, prin care sa rezulte ca indeplinesti conditia prevazuta la art. 1 alin. (2) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 60/2009, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 368/2009, cu modificarile si completarile ulterioare (exemplar original)
- cererea de credit – formular tipizat eliberat de banca
- act de identitate
- acord ANAF (se primeste si se semneaza la sediul nostru)
- copia actului de proprietate a vanzatorului asupra imobilului ce face obiectul vanzarii
- extrasul de Carte Funciara in original
- declaratie in original pe proprie raspundere a vanzatorului prin care precizeaza ca imobilul nu este revendicat conform Legii 10/2001 privind regimul juridic al unor imobile preluate in mod abuziv in perioada 6 martie 1945-22 decembrie 1989 si nu exista alte litigii in desfasurare in legatura cu acesta
- copie certificata dupa antecontractul de vanzare-cumparare a locuintei sau contractul de constructie incheiat cu o societate de constructii (dupa caz)
- contractul de vanzare cumparare autentificat, incheiat cu persoana fizica sau juridica care vinde locuinta, in care se precizeaza valoarea la care s-a efectuat vanzarea, adresa si amplasarea acesteia, modalitatea de plata si valoarea achitata ca avans (original) – document necesar la momentul punerii pe cont a creditului sau documentele specifice procesului de licitatie in cazul achizitionarii de locuinte in cadrul procedurilor de executare silita

In anuminte situatii se pot solicita documente suplimentare.

 

C. ALTE TIPURI DE CREDITE

1. Gaudeamus pentru studii. Acesta este un credit destinat elevilor si studentilor romani din Romania dar si celor care invata in strinatate, pentru studii preunivesitare, universitare ori postuniversitare. Valarea maxima ce poate fi accesata este de 150.000 de euro sau echivalentul in lei, pe o perioada de 10 sau 20 de ani cu garantie ipotecara imobiliara. Dobanda depinde de perioada de creditare, informatii detaliate gasiti pe platforma online a bancii. Daca este un credit cu ipoteca mobiliara, poti primi pana la 20.000 de euro sau echivalent in lei, iar daca este un credit cu garantie ipotecara imobiliara, poti primi pana la 150.000 de euro sau echivalent in lei.

2. Creditul pacient. Acesta este un produs financiar ce se adreseaza celor ce pun sanatatea pe primul loc, deci, celor care au grija de sanatatea lor. Este vorba despre un credit destinat exclusiv ingrijirilor medicale aici incluzand si tratamente cu medicamente pentru persoana care solicita creditul dar si pentru rudele de gradul I si II. Suma ce poate fi accesata este de pana in 220.000 lei, iar garantarea creditului se face cu o ipoteca imobiliara. Pentru a vedea care sunt costurile acestui imprumut, va invitam sa vizualizati platforma online a bancii, pentru ca exista mai multe variante de finantare, fiecare avand costul propriu.


Aceasta este oferta creditelor bancare de la BT. Pentru detalii, vizitati portalul Banca Transilvania.

 

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL ONLINE]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale -doar cu buletinul - de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Cand cauti produse de tip rapid: Citeste
Credite nebancare urgente: Citeste
Accesari online: Citeste
Acte Provident: Citeste
Fara adeverinta de venit: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Optiuni de finantare doar cu buletinul: Citeste
Refinantare: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog