CREDIT `ON

Credit rapid cu buletinul 2018

In 2018 poti accesa un credit rapid doar cu buletinul, atat de la IFN-uri cat si de la banci.

Da, da, ati auzit bine, nu doar de la IFN-uri puteti accesa un credit doar cu buletinul, ci si de la banci.

In urma acordului pe care un numar mare de banci l-au incheiat cu cei de la ANAF, exista de acum posibilitatea de a merge la o banca doar cu buletinul si de a pleca de acolo cu suma de bani dorita.

Credit online cu dobanda mica

[COMPLETEAZA FORMULAR ONLINE]

Poti accesa rapid un imprumut de la Smile Credit. Conditii: varsta intre 18 si 75 de ani, venituri minime de 650 de lei. Sunt acceptati si cei inscrisi in Biroul de Credit.

 

Credit de nevoi pe termen lung

[COMPLETEAZA FORMULAR ONLINE]

Poti imprumuta de la Credius intre 1000 si 40.000 de lei, pentru maxim 60 de luni. Ai nevoie de buletin. Sunt acceptati si restantieri, pensionari ori din diaspora.

 

 

Acest proces nu mai implica prezentarea adeverintei de venit, nici alte acte doveditoare, cu conditia ca tot ce castigi tu sa fie fiscalizat, adica luat in evidenta de cei de la Fisc.

Exista IFN-uri la care poti sa obtii banii chiar si in 2 ore de la accesarea unui credit. Evident, costurile pentru aceste imprumuturi instante sunt destul de mari, insa, pe termen scurt si fara reesalonari, merita.

 

vivacredit.ro

 

O dobanda convenabila veti gasi la acele IFN-uri ce acorda un credit in minim 24 de ore de la accesare, timp in care, vi se verifica si veniturile obtine, chiar daca acest lucru se face dupa un extras de cont. Majoritatea IFN-urilor ce acorda credite online, solicita doua acte: buletinul si extrasul de cont. Ei bine, extrasul de cont este in masura sa exprime potentialul tau financiar din ultima vreme. Unele societati nebancare solicita extrasul bancar pe ultima luna, altele pe ultimele sase luni, iar altele chiar pe ultimul an. in functie de cerinte, sunt asociate si costuri diferite. Cu cat sunt mai superficiale cerintele si mai usor de indeplinit, cu atat sunt mai mari costurile. De aceea, trebuie sa faceti un minim efort pentru a va informa care este cel mai avantajos credit pentru care va incadrati, si abia apoi sa comparati ofertele.

Un IFN functioneaza aproape la fel ca o banca, doar ca isi asuma riscuri mai mari, riscurile pe care si le acopera prin costuri mai mari. Exista foarte multe IFN-uri in piata, deci aveti de unde alege. Penru solicitarea unei sume de bani, oricat de mica ar fi, merita sa faceti un minim de investigatie, pentru a gasi oferta cea mai avantajoase. Oferta de creditare cea mai avantajoasa este cea care asigura un echilibru intre eligibilitate si costuri. Cu alte cuvinte, trebuie sa fiti la limita interioara a eligibilitatii, dar si la costurile cele mai mici.

De regula, diferentele intre IFN-uri se fac pe conditiile de eligibilitate. Una din cele mai drastice este cea a prezentei sau absentei din Biroul de Credit. Multe IFN-uri nu acorda credite restantierilor. Insa, restantierii se pot imprumuta lejer. Ei au la dispozitie imprumuturile rapide nebancare, cele ce pot fi usor accesate online, prin care pot face rost de sume mici de bani pe termen scurt, insa, cu dobanzi mari. Acestea sunt microcreditele, cele care au dobanzi efective de ordinul 1,2% pe zi.

Oricum, ca sa accesezi un credit in 24 de ore doar cu buletinul si un extras de cont, de acum este foarte simplu chiar si pentru restantieri. Fie ca figurezi in Biroul de Credit si in Centrala Riscurilor Bancare, poti sa soliciti un microcredit la unul din IFN-urile din piata. Iata si cateva dintre IFN-urile ce acorda credite chiar si celor inscrisi in BC si CRB: Viva Credit, Extra Simplu, Credius, Telecredit, etc.

Credit ultrarapid cu buletinul in 2018 poti sa soliciti si daca nu esti restantier si doresti o dobanda mai mica. Spre exemplu, cei de la Credius au oferte destul de avantajoase, daca prezinti o adeverinta de venit. Practic la Credius, diferenta de la un credit fara adeverinta la un credit cu adeverinta este de zece puncte procentuale.

Accesarea unui credit rapid doar cu buletinul in 2018 este posibila si de la banci. Cum spuneam mai sus, in urma acordului semnat de mai multe banci cu cei de la fisc, de acum este foarte simplu sa-ti verifice (la cerere) veniturile in baza de date ANAF, fara sa ti se mai solicite adeverinta de salariu ori de venit. Printre bancile care acorda credite doar cu buletinul (unele chiar pe loc cum sunt cei de la ING), amintim: ING Bank, Banca Transilvania, Ideea::Bank, Banca Rmaneasca, Raiffeisen Bank, CEC Bank, etc.

Dupa cum observati, exista solutii pentru accesarea unor credite doar cu buletinul pentru perioade mai scurte (de la IFN) ori mai lungi de timp (de la IFN si de la banci). Daca esti restantier, aceasta posibilitate de a contracta un credit doar cu buletinul ti se limiteaza doar la unele IFN-uri, mai precis la cele ce specifica explicit in conditii ca acorda imprumuturi si persoanelor rau platnice.

 

provident.ro%20

 

Toate articolele din categoria Utile.

Credite rapide bancare - Imprumuturi rapide nebancare IFN

Site-ul nostru va ofera informatii utile despre creditele bancare si cele nebancare. Daca aveti vreo propunere, idee, dorinta, intrebare, asteptam sa ne contactati.

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Anul 2018 a inceput printr-o usoara concurenta intre banci si IFN-uri in privinta timpilor de acordare ai creditelor de consum. Acest fapt nu poate decat sa ne bucure, tinand cont ca nimic nu este mai sanatos pentru o economie decat concurenta. Poate spram si la o ieftinire a creditelor bancare si nebancare in acest context.

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale - imprumuturi rapide doar cu buletinul - credite de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Cand cauti credite rapide: Citeste
Credite nebancare urgente: Citeste
Credite rapide online: Citeste
Imprumuturi Provident: Citeste
Credite fara adeverinta de venit: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Optiuni de finantare doar cu buletinul: Citeste
Refinantare: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog