CREDIT `ON

Credit rapid bancar 2018

Prima noutate din 2018 vine de la Idea Bank: creditul rapid de nevoi personale Idea::fast credit


Despre Idea Bank am tot discutat in anul 2015, fiind banca cu cea mai rapida ascensiune din piata, cel putin din punctul de vedere al popularitati.

Iata ca discutam la inceput de an 2018 din nou despre Idea Bank, cu prilejul lansarii noului credit rapid Idea::fast credit.

Accesibil rapid, dupa cum ii spune si numele, acest credit poate fi solicitat doar cu buletinul - deci cu un singur act, fara sa ti se ceara adeverinta de venit ori de salariu.

Imprumut rapid direct pe card

[VEZI DETALII OFERTA]

Poti aplica online pentru un imprumut la OceanCredit daca ai peste 18 ani, un venit de minim 1065 lei lunar si un card valid unde iti incasezi veniturile.

 

Credit de nevoi personale

[COMPLETEAZA FORMULAR ONLINE]

Poti imprumuta de la Credius intre 1000 si 40.000 de lei, pentru maxim 60 de luni. Ai nevoie de buletin. Sunt acceptati si restantieri, pensionari ori din diaspora..

 

Prin intermediul acestui nou produs financiar, poti solicita pana la 10.000 de lei imprumut, fara comisioane de administrare ori de rambursare.

Iata care este algoritmul accesarii creditul Idea::fast:

- accesezi online de pe platforma bancii
- astepti sa fi contactat de un reprezentant Idea Bank
- mergi la banca cu buletinul, fara adeverinta de venit
- servesti o cafea (daca esti consumator) si pleci acasa cu banii necesari.

Ofera Idea::fast credit este accesibila doar clientilor care au veniturile inregistrate la ANAF si nu se aplica creditelor de refinantare.

Poti imprumuta astf4el sume cuprinse intre 1.500 si 10.000 de lei, pe perioade de la 6 luni la 3 ani.

Casa accesezi acest credit rapid bancar, trebuie sa ai o varsta minima de 18 ani si una maxima de 70 de ani si sa ai un venit cuprins intre 800 si 1000 de lei/persoana sau de 1600-2000 de lei pentru o familie.

Asa cum spuneam mai sus, pentru aplicare ai nevoie doar de un buletin valid.

Pentru accesare poti apela la formularul online de pe platforma bancii, poti trimite SMS la 1710 cu cuvantul fast si vei fi sunat de un reprezentant al bancii, sau te poti deplasa pur si simplu intr-o unitatea Idea::Bank.

 

 

Toate articolele din categoria Banci.

Credite rapide bancare - Imprumuturi rapide nebancare IFN

Site-ul nostru va ofera informatii utile despre creditele bancare si cele nebancare. Daca aveti vreo propunere, idee, dorinta, intrebare, asteptam sa ne contactati.

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Anul 2018 a inceput printr-o usoara concurenta intre banci si IFN-uri in privinta timpilor de acordare ai creditelor de consum. Acest fapt nu poate decat sa ne bucure, tinand cont ca nimic nu este mai sanatos pentru o economie decat concurenta. Poate spram si la o ieftinire a creditelor bancare si nebancare in acest context.

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale - imprumuturi rapide doar cu buletinul - credite de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Credite urgente pentru nevoi personale: Citeste
Oferte online de creditare in 2018: Citeste
Imprumut fara adeverinta de venit: Citeste
Acte necesare: Citeste
Credite rapide pentru restantieri 2018: Citeste
Piata online din Romania: Citeste
Refinantarea - o solutie pentru restantieri: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog