CREDIT `ON

Credit nebancar in conditii lejere

Acordarea unui credit nebancar in conditii cat se poate de lejere a devenit astazi aproape o formalitate


Printre cele mai lejere imprumuturi, printre cele mai usoare forme de creditare din piata sunt microcreditele - produsele facile ale unor Institutii Financiare Nebancare.

In ultima vreme (in ultimii doi ani mai exact), s-au inmultit vizibil IFN-urile ce acorda microcredite - credite nebancare in conditii lejere, cu putine acte si fara mari cerinte, cu numar minim de acte.

Aceste societati nebancare ce furnizeaza clientilor produse financiare facile isi acopera riscurile (de neplata de regula) prin dobanzile mari practicate. Deci, da, poti sa iei un credit in conditii foarte usoare, simple, rapide, fara batai de cap. Dar, trebuie sa faci faza costurilor mari practicate de societatile nebancare pentru aceste imprumuturi rapide lejere.

Imprumut pentru 48 de saptamani

[DETALII OFERTA]

Poti imprumuta intre 500 si 1.200 lei pentru 48 de saptamani. Trebuie sa ai peste 18 ani, vent minim 300 lei lunar. Aceasta este o noua promotie Provident valabila pana in 29 octombrie 2019.

 

Imprumut cu dobanda 0

[DETALII OFERTA]

Poti imprumuta pana la 2.000 de lei, iar in primele 30 de zile dobanda este 0. CreditPrime acorda credite online pentru o perioada fixa de 24 de luni

 

Care sunt conditiile de accesare pentru un credit rapide nebancar?

In general conditiile sunt legate de varsta (intre 18 si 65, uneori poate sa varieze si intre 24 si 75 de ani) si de venituri minime.
Actele solicitate sunt in general niste copii scanate dupa buletin si dupa extrasul de cont.

Costurile aferente unui astfel de credit nebancar lejer sunt destul de asemenatoare de la IFN la IFN. Majoritatea societatilor nebancare ce acorda microcredite, practica o dobanda de 1,2% pe zi, fapt ce te impinge sa gasesti si alte avantaje pentru a apela la una ori la alta dintre aceste societati. Spre exemplu, unele IFN-uri au intervalul foarte scurt de acordare. Altele iti ofera posibilitatea sa-ti reesalonezi imprumutul cu aceleasi costuri. Alte societati ofera credite si restantierilor. etc.

Accesarea unui credit nebancar lejer se face in conditii optime in mediul online. Completarea formularelor online puse la dispozitie de IFN-uri pe platformele online proprii reprezinta aproape o formalitate. Spre exemplu, creditul fulger aprobat online de la CredtiFix se acceseaza in doua ore.

Pentru ca, de regula, pentru acordarea unui credit nebancar lejer, IFN-urile nu verifica istoricul clientului la Biroul de Credite, tot procesul de creditare dureaza foarte putin. La unele IFN-uri s-a ajuns la niste intervale foarte scurte de acordare, chiar si de cate ore de la accesare.

Un astfel de imprumut rapid presupune totusi sa ai o bonitate care sa-ti permita sa-ti acoperi suma pe care ai imprumutat-o. Daca mizezi pe clementa IFN-ului, va spunem de la inceput ca nu este un lucru bun. Nu veti face altceva decat sa acumulati datorii, iar cu dobanzile practicate pentru microcredite, orice minut conteaza. Practic, daca intarziati cu rambursarea un interval mai lung de timp, veti ajunge sa datorati sume astronomice, compartativ cu cele imprumutate initial.

De regula, aceste credite nebancare lejere se acorda pe perioade mici de timp, in majoritatea cazurilor mergand pana la 30 de zile. Exista si exceptii de societati care merg pe 45 de zile ori pe 60 de zile.

Evident, astfel de produse financiare nu pot fi accesare in orice situatie. Tineti cont ca au dobanzi mari si va pot distruge echilibrul financiar pe termen mediu si lung. Este indicat sa folositi aceasta varianta de imprumut doar in cazuri cu adevarat urgente, cand aveti realemente nevoie de o suma de bani.

Este important de retinut ca majoritatea IFN-urilor ce acorda credite rapide facile, au toate informatiile la vedere, nu trebuie decat sa le cititi cu atentie si sa incercati sa le intelegeti. De asemenea, costurile sunt accesibile, majoritatea societatilor nebancare detinand pe platforma online proprie simulatoare de credite care va pot indica cat veti avea de plata lunar si la sfarsitul perioadei de creditare. Noi nu stiu sa mai exista informatii ascunse in acest domeniu al creditelor nebancare. Evident, exista posibilitatea ca unele informatii sa va scape, de aceea va si indicam sa cititi cu atentie toate datele oferite de IFN-uri pe platformele lor, in special sectiunile cu intrebari si raspunsuri ori conditiile de creditare.

 

 

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL ONLINE]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale -doar cu buletinul - de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Surse de finantare IFN online: Citeste
Credite rapide online 2019: Citeste
Fara adeverinta de venit: Citeste
Accesare rapida: Citeste
Rau platnici 2019: Citeste
Oferte prin telefon de la Cetelem: Citeste
Nebancare facile: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog