CREDIT `ON

Credit ING Personal pe loc online

Chiar daca pare de necrezut, nu este deloc asa. De acum chiar poti accesa un credit ING personale 100% online


Cine si-ar fi imaginat acum cativa ani in urma ca vei merge la o banca si, fara acte, vei solicita si primi un imprumut in cateva ore, fara bataie de cap? Va spune eu: nimeni!

Creditul ING personale online permite accesarea pentru clientii existenti ai bancii doar din aplicatia Home'Bank, fara deplasari la banca.

Este adevarat ca astfel de credite bancare pe loc, fara alte acte, exista deja in ofertele mai multor banci. Insa, prima care a venit cu aceasta idee (din cate stim noi) este ING Bank.

Credite de nevoi fara refuz

[DETALII OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, fara limita de varsta, fara cont bancar. Aprobare in cateva minute. Se accepta si persoanele cu istoric negativ in BC.

 

Imprumut promotie iulie

[DETALII OFERTA]

Pana pe 25 iulie 2022, poti obtine un credit intre 1.000 si 5.000 de lei de la Provident pe perioade de 62 ori 84 saptamani in functie de suma si cu dobanda redusa (18,5% cu venituri ANAF ori pensionari) si 33,5% (restul clientilor).

 

 

Aceasta banca a realizat un acord cu ANAF, prin care poate verifica bonitatea clientilor intr-un mod foarte simplu si rapid, fara sa mai fie nevoie sa le solicite acestora adeverinta de venit, ori alte acte inutile. Practic, printr-un simplu act prin care este de acord cu verificarea bazei de date ANAF in ceea ce te priveste, poti sa soliciti un credit bancar in doi timpi si trei miscari.

ING Personal, creditul bancar ce poate fi accesat in conditiile enuntate mai sus, iti poate aduce sume de bani de pana la 125.000 de lei, fara avans, fara deverinta de venit.

Creditul de nevoi personale ING Personal vine si cu o dobanda fixa foarte avantajoasa de 7,99% pe an. Perioada de creditare poate varia intre 1 si 5 ani, iar pentru a obtine creditul trebuie sa ai un venit minim lunar de 1.000 de lei.

Alte conditii de eligibilitate: varsta minima de 18 ani si maxima de 65 ani barbati ori 63 de ani la femei, o vechime de minim 1 an in munca cu cel putin 6 luni la ultimul angajator, fara intreruperi mai mari de 30 de zile in ultimul an.

Acest credit bancar este util si pentru refinantarea altor credite. Daca vrei sa faci rost de bani, dar ai un alt credit in derular,e poti solicita creditul ING personal care sa-ti stinga datoria vechiului imprumut si sa pastrezi diferentele de bani. De asemenea, prin refinantare cu ING personal poti sa-ti strangi la un loc mai multe credite, ori pur si simplu poti obtine o dobanda mai avantajoasa.

Creditul bancar ING Personal poate fi accesat online, daca esti deja client al bancii. Pentru a solicita online trebuie sa intri in contul tau de pe platforma bancii. Pentru clientii noi, pot face o accesare preliminare online, dar finalizarea accesarii se face la o agentie ING, unde vei semna si contractul.

Daca ai veniturile raportate la ANAF, nu mai ai nevoie de adeverinta de venit, nici de cupon de pensie, ci doar de a-ti da acordul pentru verificarea veniturilor in baza de date ANAF.

Odata ce ai semnat contractul de credit, vei primi banii in contul tau ING. daca n-ai unul, poti sa-l deschizi in prealabil.

Cum aplic online la ING Personal?

Daca esti client ING, poti aplica online, intrand in Home'Bank. Completezi detaliile solicitate despre creditul dorit si semnezi contractul electronic, prin digipass ori parola cu SMS.

Acest credit de nevoi personale poate fi acordat pe loc, fara adeverinta de venit ori alte documete daca ai venituri inregistrate la ANAF si daca indeplinesti si celelalte conditii de eligibilitate.

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL ONLINE]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale -doar cu buletinul - de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Credite urgente pentru nevoi personale: Citeste
Oferte online 2022: Citeste
Imprumut fara adeverinta de venit: Citeste
Acte necesare: Citeste
Credite nebancare pentru restantieri: Citeste
Piata online din Romania: Citeste
Refinantarea - o solutie pentru restantieri: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog