CREDIT `ON

Credit IFN de nevoi personale 2019

Poti opta pentru un imprumut rapid de bani in 2019 de la Institutiile Financiare Nebancare

Indiferent de suma de bani pe care doresti sa o imprumuti, de acum poti gasi la IFN si sume mai mari. Este adevarat ca majoritatea creditelor nebancare se prezinta in cuantum redus, insa sunt si produse financiare oferite de IFN-uri cu calori mai ridicate.

Creditele nebancare de nevoi personale 2019 pot fi o solutie de a iesi dintr-un impas financiar, mai ales ca accesarea este usor de realizat, fara multe acte. De regula singurele solicitari pe care IFN-urile le au la acordarea unui credit sunt cele legate de buletinul de identitate si de extrasul de cont.

Imprumut pentru 48 de saptamani

[DETALII OFERTA]

Poti imprumuta intre 500 si 1.200 lei pentru 48 de saptamani. Trebuie sa ai peste 18 ani, vent minim 300 lei lunar. Aceasta este o noua promotie Provident valabila pana in 29 octombrie 2019.

 

Imprumut cu dobanda 0

[DETALII OFERTA]

Poti imprumuta pana la 2.000 de lei, iar in primele 30 de zile dobanda este 0. CreditPrime acorda credite online pentru o perioada fixa de 24 de luni

 

Accesarea se face online, simplu, pe interne, aproape toate IFN-urile detinand o platforma online unde poti simula un imprumut, poti completa formularele aferente accesarii, etc.

Evident exista oricand posibilitatea sa apelezi la un credit bancar, insa, daca te grabesti, n-ai alta varianta decat sa soliciti o suma de bani de la IFN. Doar aceste societati nebancare isi ofera imprumuturi rapide, facile, cu acte putine si fara multe conditionalitati.

Printre cele mai cunoscute IFN-uri ce acorda credite de nevoi personale nebancare 2019 se numara:

1. Cetelem, o societate nebancara ce ofera sume mai mari de bani. Este adevarat ca si conditiile nu sunt cele solicitate de IFN-urile ce acorda microcredite, insa, nici ca cele de la banci. Cu alte cuvinte, Cetelem ofera credite de nevoi personale intr-o varianta intermediara, intre IFN si banci. Dobanda practicata de acest IFN este una rezonabila, aflandu-se tot asa, intre cele doua practici: cea nebancara si cea bancara

2. Credius, un IFN unde poti sa soliciti si credite mai mari pe termen lung. Cei de la Credius au si o oferta unica in peisajul romanesc, anume, aceea ca poti imprumuta chiar si sume mai mari de bani, fara adeverinta de venit, insa, platind un cost suplimentar.

3. BRD Finance, parte a grupului financiar din care face parte si renumita banca, ofera produse financiare de tipul creditelor nebancare, sume mai mari de bani, in conditii mai permisive decat cele oferite de banca, dar si mai scumpe.

Daca dorim sume mai mici de bani, putem sa apelam la un credit de nevoi personale nebancare la celelalte IFN-uri. Multe dintre ele ofera credite de valori mici, adica sub 5.000 de lei. Dar exista si dintre cele la care puteti apela si la sume de bani de pana la 10.000 de lei, cum ar fi: Provident, Zaplo, Viva Personal, etc.

Pentru un credit nebancar de nevoi personale 2019 aveti la dispozitie o gama larga de produse, de la foarte multe IFN-uri. Plus ca, in ultima vreme, tot apar astfel de societati in piata. Multe dintre au in portofoliu doar credite rapide nebancare pe termen scurt, dar daca va informati, veti gasi si IFN-uri ce acorda sume mai mari de bani pe termen lung.

Asadar, avem solutii pentru a aplica pentru un credit de nevoi personale in 2019 pentru a ne rezolva problemele financiare. Trebuie doar sa-l gasim pe cel care se potriveste nevoilor noastra.

 

 

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL ONLINE]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale -doar cu buletinul - de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Cand cauti produse de tip rapid: Citeste
Credite nebancare urgente: Citeste
Accesari online: Citeste
Acte Provident: Citeste
Fara adeverinta de venit: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Optiuni de finantare doar cu buletinul: Citeste
Refinantare: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog