CREDIT `ON

Credit IFN de nevoi personale 2017

Poti opta pentru un imprumut rapid de bani in 2017 de la Institutiile Financiare Nebancare

Indiferent de suma de bani pe care doresti sa o imprumuti, de acum poti gasi la IFN si sume mai mari. Este adevarat ca majoritatea creditelor nebancare se prezinta in cuantum redus, insa sunt si produse financiare oferite de IFN-uri cu calori mai ridicate.

Creditele nebancare de nevoi personale 2017 pot fi o solutie de a iesi dintr-un impas financiar, mai ales ca accesarea este usor de realizat, fara multe acte. De regula singurele solicitari pe care IFN-urile le au la acordarea unui credit sunt cele legate de buletinul de identitate si de extrasul de cont.

Credit rapid fara adeverinta de venit

[ALEGE CREDITUL]

Solicita chiar acum un imprumut doar cu buletinul, daca ai peste 18 ani. Poti sa te imprumuti chiar daca esti inscris in Biroul de Credit ca restantier. Nu exista limita maxima de varsta.

 

Imprumut rapid - castiga de sarbatori

[ALEGE CREDITUL]

Accesand un imprumut de la MobiloCredit in aceasta perioada, poti castiga tichete cadou pe care sa le folosesti in supermarketuri si magazine partenere. Extrem de rapid, doar cu copie dupa buletin si dupa extrasul de cont.

 

 

Accesarea se face online, simplu, pe interne, aproape toate IFN-urile detinand o platforma online unde poti simula un imprumut, poti completa formularele aferente accesarii, etc.

Evident exista oricand posibilitatea sa apelezi la un credit bancar, insa, daca te grabesti, n-ai alta varianta decat sa soliciti o suma de bani de la IFN. Doar aceste societati nebancare isi ofera imprumuturi rapide, facile, cu acte putine si fara multe conditionalitati.

Printre cele mai cunoscute IFN-uri ce acorda credite de nevoi personale nebancare 2017 se numara:

1. Cetelem, o societate nebancara ce ofera sume mai mari de bani. Este adevarat ca si conditiile nu sunt cele solicitate de IFN-urile ce acorda microcredite, insa, nici ca cele de la banci. Cu alte cuvinte, Cetelem ofera credite de nevoi personale intr-o varianta intermediara, intre IFN si banci. Dobanda practicata de acest IFN este una rezonabila, aflandu-se tot asa, intre cele doua practici: cea nebancara si cea bancara

2. Credius, un IFN unde poti sa soliciti si credite mai mari pe termen lung. Cei de la Credius au si o oferta unica in peisajul romanesc, anume, aceea ca poti imprumuta chiar si sume mai mari de bani, fara adeverinta de venit, insa, platind un cost suplimentar.

3. BRD Finance, parte a grupului financiar din care face parte si renumita banca, ofera produse financiare de tipul creditelor nebancare, sume mai mari de bani, in conditii mai permisive decat cele oferite de banca, dar si mai scumpe.

Daca dorim sume mai mici de bani, putem sa apelam la un credit de nevoi personale nebancare la celelalte IFN-uri. Multe dintre ele ofera credite de valori mici, adica sub 5.000 de lei. Dar exista si dintre cele la care puteti apela si la sume de bani de pana la 10.000 de lei, cum ar fi: Provident, Zaplo, Viva Personal, etc.

Pentru un credit nebancar de nevoi personale 2017 aveti la dispozitie o gama larga de produse, de la foarte multe IFN-uri. Plus ca, in ultima vreme, tot apar astfel de societati in piata. Multe dintre au in portofoliu doar credite rapide nebancare pe termen scurt, dar daca va informati, veti gasi si IFN-uri ce acorda sume mai mari de bani pe termen lung.

Asadar, avem solutii pentru a aplica pentru un credit de nevoi personale in 2017 pentru a ne rezolva problemele financiare. Trebuie doar sa-l gasim pe cel care se potriveste nevoilor noastra.

 

 

Toate articolele din categoria Utile.

Credite rapide bancare - Imprumuturi rapide nebancare IFN

Site-ul nostru va ofera informatii utile despre creditele bancare si cele nebancare. Daca aveti vreo propunere, idee, dorinta, intrebare, asteptam sa ne contactati.

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Anul 2017 a inceput printr-o usoara concurenta intre banci si IFN-uri in privinta timpilor de acordare ai creditelor de consum. Acest fapt nu poate decat sa ne bucure, tinand cont ca nimic nu este mai sanatos pentru o economie decat concurenta. Poate spram si la o ieftinire a creditelor bancare si nebancare in acest context.

IEI ACUM, PLATESTI LA ANUL

[VEZI DETALII]

Pana pe 26 decembrie te poti imprumuta la Provident intre 3.000 si 5.000 de lei pentru 20 de luni si incepi sa platesti ratele de la anul.

Cele mai citite

Cand cauti credite rapide: Citeste
Credite nebancare urgente: Citeste
Credite rapide online: Citeste
Imprumuturi Provident: Citeste
Credite fara adeverinta de venit: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Optiuni de finantare doar cu buletinul: Citeste
Refinantare: Citeste