CREDIT `ON

Credit fulger aprobat online - Oferte noi

Daca vrei sa accesezi un credit de nevoi personale cu rate fixe, poti sa o faci online si ai aprobarea in 2 ore


Credit fulger aprobat online - in 2 ore de la accesare este o oferta venita din partea IFN-ului CreditFix.

Daca nevoia te indeamna sa accesezi un imprumut nebancar si graba te face sa vrei o aprobare super rapida, o solutie existenta in piata este produsul celor de la CreditFix - creditul fulger aprobat online in 2 ore.

Vestea cu adevarat buna este ca poti sa accesezi acest imprumut si sambata intre 9 si 17. In restul saptamanii, poti sa accesezi intre orele 9 si 18. In fapt, fiind o oferta online, poti accesa oricand vrei, ziua ori noaptea, de luni pana duminica, insa, evaluarea si aprobarea se va face in programul amintit.

Imprumut pentru 48 de saptamani

[DETALII OFERTA]

Poti imprumuta intre 500 si 1.200 lei pentru 48 de saptamani. Trebuie sa ai peste 18 ani, vent minim 300 lei lunar. Aceasta este o noua promotie Provident valabila pana in 29 octombrie 2019.

 

Imprumut cu dobanda 0

[DETALII OFERTA]

Poti imprumuta pana la 2.000 de lei, iar in primele 30 de zile dobanda este 0. CreditPrime acorda credite online pentru o perioada fixa de 24 de luni

 

Pentru a aplica la acest credit online fulger, ai nevoie sa completezi cererea de pe platforma online a celor de la CreditFix (creditfix.ro).

Dupa ce termini de completat cererea vei fi contactat pentru pasii urmatori de un consultant al IFN-ului. S-ar putea sa ti se solicite si alte documente, ori alte informatii.

Daca ai contractat deja un credit la CreditFix, nu mai este nevoie de inregistrari, poti sa intri in contul tau si sa soliciti un credit nou, ori poti sa telefonezi la numarul 0374 475000, ori sa trimiti un email pe adresa contact@creditfix.ro.

Daca nu pricepi ceva, ori vrei mai multe informatii, poti sa suni la numarul de telefon 0374 475 000 in ttimpul programului de lucru amintit anterior.

Documentele necesare pentru accesarea unui credit online fulger CreditFix:
- copie dupa buletin
- copie dupa extras de cont unde iti incasezi veniturile, pe luna precedenta

Conditii de eligibilitate:
- sa incasezi venitul intr-un cont bancar
- sa ai minim 1.000 de lei net lunar
- sa ai minim 18 ani
- sa ai o adresa de email si un telefon mobil personal.

Creditul online fulger se ramburseaza in rate lunare egale. Dobanda practicata de CreditFix este fixa, rata dobanzii fiind de 216% pe an din suma solicitata.

Poti imprumuta sume de bani de pana la 10.000 de lei.

Pe langa costurile generate de dobanda, mai aveti de plata si un comision de analiza de 250 de lei platibil la aprobarea creditului ce poate fi luat din valoarea acestuia. Se se solicita comisioane de adminsitrare ori de rambursare anticipata.

Daca intarzii cu plata retei vei plati o penalizare de 0,6% pe zi.

Daca ai aplica pentru un credit online fulger si ti s-a aprobat, vei primii banii prin transfer bancar. In momentul in care s-a facut transferul, vei fi anuntat prin SMS ori prin telefon.

 

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL ONLINE]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale -doar cu buletinul - de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Surse de finantare IFN online: Citeste
Credite rapide online 2019: Citeste
Fara adeverinta de venit: Citeste
Accesare rapida: Citeste
Rau platnici 2019: Citeste
Oferte prin telefon de la Cetelem: Citeste
Nebancare facile: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog