CREDIT `ON

Credit fulger aprobat online - Oferte noi

Daca vrei sa accesezi un credit de nevoi personale cu rate fixe, poti sa o faci online si ai aprobarea in 2 ore


Credit fulger aprobat online - in 2 ore de la accesare este o oferta venita din partea IFN-ului CreditFix.

Daca nevoia te indeamna sa accesezi un imprumut nebancar si graba te face sa vrei o aprobare super rapida, o solutie existenta in piata este produsul celor de la CreditFix - creditul fulger aprobat online in 2 ore.

Vestea cu adevarat buna este ca poti sa accesezi acest imprumut si sambata intre 9 si 17. In restul saptamanii, poti sa accesezi intre orele 9 si 18. In fapt, fiind o oferta online, poti accesa oricand vrei, ziua ori noaptea, de luni pana duminica, insa, evaluarea si aprobarea se va face in programul amintit.

Oferta de Paste de la Provident

[DETALII OFERTA]

Daca accesezi unul dintre imprumuturile de 1.500, 2.000 ori 2.500 lei pe o perioada de 62 de saptamani, ai costuri reduse la jumatate. Conditii: varsta minima 18 ani, venit minim 300 lei, se poate si fara cont bancar.

 

Credit online de la Credius (solutii si pentru restantieri)

[DETALII OFERTA]

Poti accesa un credit doar cu buletinul de la Credius, daca ai peste 18 ani. Nu e nevoie de adeverinta de venit. Varsta minima 18 ani.

 

Pentru a aplica la acest credit online fulger, ai nevoie sa completezi cererea de pe platforma online a celor de la CreditFix (creditfix.ro).

Dupa ce termini de completat cererea vei fi contactat pentru pasii urmatori de un consultant al IFN-ului. S-ar putea sa ti se solicite si alte documente, ori alte informatii.

Daca ai contractat deja un credit la CreditFix, nu mai este nevoie de inregistrari, poti sa intri in contul tau si sa soliciti un credit nou, ori poti sa telefonezi la numarul 0374 475000, ori sa trimiti un email pe adresa contact@creditfix.ro.

Daca nu pricepi ceva, ori vrei mai multe informatii, poti sa suni la numarul de telefon 0374 475 000 in ttimpul programului de lucru amintit anterior.

Documentele necesare pentru accesarea unui credit online fulger CreditFix:
- copie dupa buletin
- copie dupa extras de cont unde iti incasezi veniturile, pe luna precedenta

Conditii de eligibilitate:
- sa incasezi venitul intr-un cont bancar
- sa ai minim 1.000 de lei net lunar
- sa ai minim 18 ani
- sa ai o adresa de email si un telefon mobil personal.

Creditul online fulger se ramburseaza in rate lunare egale. Dobanda practicata de CreditFix este fixa, rata dobanzii fiind de 216% pe an din suma solicitata.

Poti imprumuta sume de bani de pana la 10.000 de lei.

Pe langa costurile generate de dobanda, mai aveti de plata si un comision de analiza de 250 de lei platibil la aprobarea creditului ce poate fi luat din valoarea acestuia. Se se solicita comisioane de adminsitrare ori de rambursare anticipata.

Daca intarzii cu plata retei vei plati o penalizare de 0,6% pe zi.

Daca ai aplica pentru un credit online fulger si ti s-a aprobat, vei primii banii prin transfer bancar. In momentul in care s-a facut transferul, vei fi anuntat prin SMS ori prin telefon.

 

Toate articolele din categoria Credite online.

Credite rapide bancare - Imprumuturi rapide nebancare IFN

Site-ul nostru va ofera informatii utile despre creditele bancare si cele nebancare. Daca aveti vreo propunere, idee, dorinta, intrebare, asteptam sa ne contactati.

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Anul 2019 a inceput printr-o usoara concurenta intre banci si IFN-uri in privinta timpilor de acordare ai creditelor de consum. Acest fapt nu poate decat sa ne bucure, tinand cont ca nimic nu este mai sanatos pentru o economie decat concurenta. Poate spram si la o ieftinire a creditelor bancare si nebancare in acest context.

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE OFERTA POTRIVITA]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale -doar cu buletinul - de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Surse de finantare IFN online: Citeste
Credite rapide online 2019: Citeste
Fara adeverinta de venit: Citeste
Accesare rapida: Citeste
Rau platnici 2019: Citeste
Oferte prin telefon de la Cetelem: Citeste
Nebancare facile: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog