CREDIT `ON

Creditul bancar Prima Casa

Creditele bancare Prima Casa, in 2019


Daca la inceputul anului 2019, mai era o speranta cat de mica in privinta continuarii programului de creditare Prima Casa, din pacate, de curand am aflat ca nu s-au mai alocat fonduri pentru continuarea programului Prima Casa. Stoparea acestor tipuri de "ajutoare" vor avea o actiune tragica asupra pietii imobiliarelor din Romania. Din pacate nu bancile vor fi cele ce vor avea de suferit, avand in vedere ca bancile de doi-trei ani se ocupa de creditarea Guvernului, ci dezvoltatorii imobiliari si piata creditelor imobiliare, in sensul larg.

Aceasta situatie a creditelor Prima Casa n-a fost deloc mediatizata, consecintele vor fi vizibile pe la sfarsitul anului si inceputul anului viitor.

Imprumut pentru 48 de saptamani

[DETALII OFERTA]

Poti imprumuta intre 500 si 1.200 lei pentru 48 de saptamani. Trebuie sa ai peste 18 ani, vent minim 300 lei lunar. Aceasta este o noua promotie Provident valabila pana in 29 octombrie 2019.

 

Imprumut cu dobanda 0

[DETALII OFERTA]

Poti imprumuta pana la 2.000 de lei, iar in primele 30 de zile dobanda este 0. CreditPrime acorda credite online pentru o perioada fixa de 24 de luni

 

Au fost deja cheltuiti banii ramasi din creditele Prima Casa, anul acesta nemaifacandu-se alocari pe aceste tipuri de credite din partea statului Roman.

Daca veti gandi ca se vor ieftini apartamentele si veti putea sa achizitionati la preturi de nimic, va inselati. Puteti sa achizitonati doar daca ati fost strangatori. Daca n-ati fost si ati dori un credit ipotecar bancar, o sa fie tragic. Probabil ca va fi mai putin "camataresc" sa va indreptati catre Institutiile Financiare Nebancare, decat sa cereti un credit ipotecar pentru achizita unei locuinte, de la o banca din Romania.

Desi bancile inca mai abunda de reclama la Creditele Prima Casa, fondurile alocate de catre guvern s-au epuizat si s-a anuntat ca nu vor mai fi bani pentru a sustine programul Prima Casa.

„Incheierea programului «Prima Casa» creaza premisele unei scaderi accelerate a preturilor in cartiere in urmatorul interval de aproximativ 3 luni, atat cat este estimat pana la epuizarea fondurilor disponibile prin acest program guvernamental. Peste 70% din totalul cererii solvabile existente astazi pentru oferta disponibila in anumite cartiere din capitala s-ar putea evapora o data cu stoparea programului“, se arata intr-un comunicat al HomeFinders.ro.

Fondurile din programul Prima Casa se vor epuiza rapid, in contextul actual, iar creditele oferite de banci prin programul Prima Casa vor disparea efectiv.

Creditarea pusa la dispzotie de banci, prin programul Prima Casa, a fost o gura de oxigen pentru dezvoltatorii imobiliari si pentru piata imobiliara din Romania. Odata cu stoparea programului Prima Casa, probabil vor scadea preturile apartamentelor si totodata si posibilitatea achizitionarii unui apartament prin accesarea unui credit bancar. Creditele bancare ipotecare, dupa disparitia programului Prima Casa vor fi practic de neaccesat, in conditiile in care bancile nu au de ce sa-si asume riscurile acestor credite, in contextul in care pot sa finanteze "painea si circul" oferit de politicienii romani, prin imprumuturile oferite Ministerului de Finante.

 

 

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL ONLINE]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale -doar cu buletinul - de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Credite urgente pentru nevoi personale: Citeste
Oferte online 2019: Citeste
Imprumut fara adeverinta de venit: Citeste
Acte necesare: Citeste
Credite nebancare pentru restantieri: Citeste
Piata online din Romania: Citeste
Refinantarea - o solutie pentru restantieri: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog