CREDIT `ON

Credit bancar pe loc ING fara adeverinta

Pe repede inainte poti obtine de la ING Bank creditul dorit, fara acte, pe loc

Un credit bancar cum nu se poate mai facil de obtinut - aceasta ar fi caracterizarea creditului de nevoi personale oferit de ING Bank.

Creditul pe "pe repede'nainte" este un credit rapid cu preaccesare online (nu este obligatorie, poti completa cererea si direct intr-un unitate a bancii).

Cum se intampla? Foarte simplu! Primesti banii pe loc, fara adeverinta de venit, fara alte doveditoare ale venitului. Si atunci va intrebati cum verifica banca daca sunteti eligibil financiar? Verifica prin ANAF. De curand mai multe banci au semnat un acord de colaborare cu ANAF.

Credite online doar cu buletinul

[ALEGE CREDITUL]

Poti obtine un imprumut Credius doar cu buletinul, fara adeverinta de venit cu conditia sa ai peste 18 ani. Se accepta si restantierii - cei inscrisi in BC.

 

Imprumut rapid cu acte putine

[ALEGE CREDITUL]

Cerinte imprumut Mobilo Credit: minim 24 de ani, 700 de lei venit incasati in cont (se cere extras), o adresa de email valida.

 

 

Printre primele banci care au initiat aceasta forma de 'investigare' a veniturilor se numara si ING. La ING Bank lucrurile par sa fi evoluat chiar mai rapid decat la alte banci. Se pare ca la ING chiar pleci cu banii in buzunar in aceeasi zi. Este adevarat ca dureaza ceva pana se verifica baza de date ANAF, insa, ganditi-va numai cat inseamna sa obtii o adeverinta de venit de la serviciu, si atunci, cu siguranta merita sa asteptati doua ore pentru aceasta formalitate.

ING - creditul de nevoi personale obtinut pe loc are o dobanda fixa de 9,25% pe an si poti obtine pana la 90.000 de lei (limita minim este de 2.000 lei), cu avans 0, pe o perioada de la 1 la 5 ani. Daca e vorba de refinantare, aceasta perioada urca la 10 ani. Venitul minim eligibil trebuie sa fie de 759 lei net lunar. De asemenea, trebuie sa ai vechime un an, dintre care sase luni la ultimul loc de munca, fara intreruperi.

Poti sa aplici online, completand formularele puse la dispozitie de banca.

Creditul bancar pe loc ING fara adeverinta de venit este cel mai abordabil din piata, pe clasa lui de similaritate.

Costurile nu sunt nici ele mari, comparativ cu cele ale altor credite de nevoi personale.

Iata cateva exemple de calcul:

- pentru un credit de 2000 de lei, pe un an de zile, vei plati o rata lunara de 175,13 lei si un comision de analiza de 200 de lei.

- pentru un imprumut de 10.000 de lei, contractat pe o peioada de 5 ani, rata lunara este de 208,90 lei. AComisionul de analiza are aceeasi valoare pentru orice suma imprumutata - 200 lei.

- pentru suma de 30.000 de lei imprumutata pentru 5 ani, rata lunara ajunge la 626,40 lei.

Creditul bancar ING pe loc, sau cum este numit in piata ' creditul pe repede-nainte' nu necesta adeverinta de venit, doar sa-ti dai acordul de consultare a informatiilor tale din baza de date ANAF

 

 

Toate articolele din categoria Utile.

Credite rapide bancare - Imprumuturi rapide nebancare IFN

Site-ul nostru va ofera informatii utile despre creditele bancare si cele nebancare. Daca aveti vreo propunere, idee, dorinta, intrebare, asteptam sa ne contactati.

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Anul 2017 a inceput printr-o usoara concurenta intre banci si IFN-uri in privinta timpilor de acordare ai creditelor de consum. Acest fapt nu poate decat sa ne bucure, tinand cont ca nimic nu este mai sanatos pentru o economie decat concurenta. Poate spram si la o ieftinire a creditelor bancare si nebancare in acest context.

Imprumut pe termen scurt

[VEZI DETALII]

Credit online Viva Credit in 2 ore, chiar si pentru restantieri.

Cele mai citite

Cand cauti credite rapide: Citeste
Credite nebancare urgente: Citeste
Credite rapide online: Citeste
Imprumuturi Provident: Citeste
Credite fara adeverinta de venit: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Optiuni de finantare doar cu buletinul: Citeste
Refinantare: Citeste