CREDIT `ON

Credit bancar pe loc ING fara adeverinta

Pe repede inainte poti obtine de la ING Bank creditul dorit, fara acte, pe loc

Un credit bancar cum nu se poate mai facil de obtinut - aceasta ar fi caracterizarea creditului de nevoi personale oferit de ING Bank.

Creditul pe "pe repede'nainte" este un credit rapid cu preaccesare online (nu este obligatorie, poti completa cererea si direct intr-un unitate a bancii).

Cum se intampla? Foarte simplu! Primesti banii pe loc, fara adeverinta de venit, fara alte doveditoare ale venitului. Si atunci va intrebati cum verifica banca daca sunteti eligibil financiar? Verifica prin ANAF. De curand mai multe banci au semnat un acord de colaborare cu ANAF.

Imprumut pentru 48 de saptamani

[DETALII OFERTA]

Poti imprumuta intre 500 si 1.200 lei pentru 48 de saptamani. Trebuie sa ai peste 18 ani, vent minim 300 lei lunar. Aceasta este o noua promotie Provident valabila pana in 29 octombrie 2019.

 

Imprumut cu dobanda 0

[DETALII OFERTA]

Poti imprumuta pana la 2.000 de lei, iar in primele 30 de zile dobanda este 0. CreditPrime acorda credite online pentru o perioada fixa de 24 de luni

 

Printre primele banci care au initiat aceasta forma de 'investigare' a veniturilor se numara si ING. La ING Bank lucrurile par sa fi evoluat chiar mai rapid decat la alte banci. Se pare ca la ING chiar pleci cu banii in buzunar in aceeasi zi. Este adevarat ca dureaza ceva pana se verifica baza de date ANAF, insa, ganditi-va numai cat inseamna sa obtii o adeverinta de venit de la serviciu, si atunci, cu siguranta merita sa asteptati doua ore pentru aceasta formalitate.

ING - creditul de nevoi personale obtinut pe loc are o dobanda fixa de 9,25% pe an si poti obtine pana la 90.000 de lei (limita minim este de 2.000 lei), cu avans 0, pe o perioada de la 1 la 5 ani. Daca e vorba de refinantare, aceasta perioada urca la 10 ani. Venitul minim eligibil trebuie sa fie de 759 lei net lunar. De asemenea, trebuie sa ai vechime un an, dintre care sase luni la ultimul loc de munca, fara intreruperi.

Poti sa aplici online, completand formularele puse la dispozitie de banca.

Creditul bancar pe loc ING fara adeverinta de venit este cel mai abordabil din piata, pe clasa lui de similaritate.

Costurile nu sunt nici ele mari, comparativ cu cele ale altor credite de nevoi personale.

Iata cateva exemple de calcul:

- pentru un credit de 2000 de lei, pe un an de zile, vei plati o rata lunara de 175,13 lei si un comision de analiza de 200 de lei.

- pentru un imprumut de 10.000 de lei, contractat pe o peioada de 5 ani, rata lunara este de 208,90 lei. AComisionul de analiza are aceeasi valoare pentru orice suma imprumutata - 200 lei.

- pentru suma de 30.000 de lei imprumutata pentru 5 ani, rata lunara ajunge la 626,40 lei.

Creditul bancar ING pe loc, sau cum este numit in piata ' creditul pe repede-nainte' nu necesta adeverinta de venit, doar sa-ti dai acordul de consultare a informatiilor tale din baza de date ANAF

 

 

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL ONLINE]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale -doar cu buletinul - de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Cand cauti produse de tip rapid: Citeste
Credite nebancare urgente: Citeste
Accesari online: Citeste
Acte Provident: Citeste
Fara adeverinta de venit: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Optiuni de finantare doar cu buletinul: Citeste
Refinantare: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog