CREDIT `ON

Credite bancare online

Cum poti accesa un credit online?


Cea mai facila modalitate de accesare a unui credit este cea online. Aceasta varianta iti permite sa completezi formularele de credit direct pe internet, ce urmeaza dupa, variind de la o institutie financiara nebancara la alta.

Cand vine vorba de banci, credite online insemna exclusiv doar completarea formularelor de credit, ori efectiv o simpla cerere de interes; etapele ce urmeaza fiind determinante in acordarea unui imprumut.

Partea de completare a formularelor online prezinta o parte relativ simpla, ce necesita un minim necesar de cunostinte de internet.

Aflate inca la un nivel incipient, si netrecand de bariera completarii formularelor in mediul online, creditele bancare sunt mai putin flexibile din punctul acesta de vedere, in raport cu cele nebancare, unde s-a ajuns chiar si la o accesare 100% online (vezi cazul Viva Credit).

Daca pana acum cativa ani, in online se petreceau o serie de nereguli, de la omisia unor date importante, mai ales din partea IFN-urilor, pana la informatii decalate in timp (in cazul bancilor), ultimele reglementari BNR in aceasta directie a stabilizat foarte mult atat acordarea de credite cat si alte operatiuni financiare ce se desfasoara in mediul online.

Imprumut pentru 48 de saptamani

[DETALII OFERTA]

Poti imprumuta intre 500 si 1.200 lei pentru 48 de saptamani. Trebuie sa ai peste 18 ani, vent minim 300 lei lunar. Aceasta este o noua promotie Provident valabila pana in 29 octombrie 2019.

 

Imprumut cu dobanda 0

[DETALII OFERTA]

Poti imprumuta pana la 2.000 de lei, iar in primele 30 de zile dobanda este 0. CreditPrime acorda credite online pentru o perioada fixa de 24 de luni

 

Asa cum spuneam, accesarea online a creditelor este majoritar in favoarea IFN-urile, bancile fiind din acest punct de vedere, inca intr-un sadiu incipient. Totusi, exista banci ce au inceput sa promoveze diverse servicii, printre care si cele de creditare in mediul online.

De exemplu, Banca Romaneasca iti pune la dispozitie pe site-ul propiu o aplicatie online, pentru refinantarea altor credite, mai precis creditul ipotecar pentru refinantare.

Informatiile care ti se solicita prin formularul online:

Prenume*:
CNP*:
Telefon*:
E-mail*:
Judet*:
Sucursala*:
Tip produs*:
Esti deja client Banca Romaneasca?

Da
Nu

Prefer sa fiu contactat între orele:

09-13
13-18

Sunt de acord cu termenii si conditiile…*
Doresc sa primesc ulterior informatii referitoare la produsele si serviciile oferite de Banca Româneasca 08:42 PM 6/22/2019

Pare simplu sa obti o refinantare a unui credit ipotecar, aplicand prin acest formular online, pus la dispozitie de catre Banca Romaneasca

Bancpost, de asemenea, va pune la dispozitie formulare online, pentru a contracta un credit. Oferta la Bancpost este foarte variata. Poti aplica online, practic pentru toate tipurile de credite.

Mai putine drumuri la banca! Aplica online

Economiseste timp si aplica online pentru oricare dintre produsele Bancpost.

- Credite garantate cu ipoteca
Creditul Prima Casa
Creditul Ipotecar/Imobiliar
Creditul "Nume Prenume" cu ipoteca
Ansambluri rezidentiale
Agentii imobiliare

- Credite de consum
Creditul NUME PRENUME cu dobanda fixa
Imprumut in baza pensiei SENIOR ACTIV
Creditul NUME PRENUME

 

 

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL ONLINE]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale -doar cu buletinul - de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Surse de finantare IFN online: Citeste
Credite rapide online 2019: Citeste
Fara adeverinta de venit: Citeste
Accesare rapida: Citeste
Rau platnici 2019: Citeste
Oferte prin telefon de la Cetelem: Citeste
Nebancare facile: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog