CREDIT `ON

Credite bancare online

Cum poti accesa un credit online?


Cea mai facila modalitate de accesare a unui credit este cea online. Aceasta varianta iti permite sa completezi formularele de credit direct pe internet, ce urmeaza dupa, variind de la o institutie financiara nebancara la alta.

Cand vine vorba de banci, credite online insemna exclusiv doar completarea formularelor de credit, ori efectiv o simpla cerere de interes; etapele ce urmeaza fiind determinante in acordarea unui imprumut.

Partea de completare a formularelor online prezinta o parte relativ simpla, ce necesita un minim necesar de cunostinte de internet.

Aflate inca la un nivel incipient, si netrecand de bariera completarii formularelor in mediul online, creditele bancare sunt mai putin flexibile din punctul acesta de vedere, in raport cu cele nebancare, unde s-a ajuns chiar si la o accesare 100% online (vezi cazul Viva Credit).

Daca pana acum cativa ani, in online se petreceau o serie de nereguli, de la omisia unor date importante, mai ales din partea IFN-urilor, pana la informatii decalate in timp (in cazul bancilor), ultimele reglementari BNR in aceasta directie a stabilizat foarte mult atat acordarea de credite cat si alte operatiuni financiare ce se desfasoara in mediul online.

Iei un credit si castigi premii!

[DETALII OFERTA]

In perioada 6 februarie - 12 martie 2019, daca iei un imprumut Provident, poti sa castigi un premiu. Sunt puse la bataie 10 combine frigorifice, 20 de smart tv-uri si marele premiu in valoare de 20.000 de lei.

 

Credit de pana la 40.000 de lei

[APLICA ONLINE]

Online ai acces la sume mari de bani pentru maxim 5 ani de la Credius. Se accepta si restantieri.

 

Asa cum spuneam, accesarea online a creditelor este majoritar in favoarea IFN-urile, bancile fiind din acest punct de vedere, inca intr-un sadiu incipient. Totusi, exista banci ce au inceput sa promoveze diverse servicii, printre care si cele de creditare in mediul online.

De exemplu, Banca Romaneasca iti pune la dispozitie pe site-ul propiu o aplicatie online, pentru refinantarea altor credite, mai precis creditul ipotecar pentru refinantare.

Informatiile care ti se solicita prin formularul online:

Prenume*:
CNP*:
Telefon*:
E-mail*:
Judet*:
Sucursala*:
Tip produs*:
Esti deja client Banca Romaneasca?

Da
Nu

Prefer sa fiu contactat între orele:

09-13
13-18

Sunt de acord cu termenii si conditiile…*
Doresc sa primesc ulterior informatii referitoare la produsele si serviciile oferite de Banca Româneasca 08:42 PM 6/22/2019

Pare simplu sa obti o refinantare a unui credit ipotecar, aplicand prin acest formular online, pus la dispozitie de catre Banca Romaneasca

Bancpost, de asemenea, va pune la dispozitie formulare online, pentru a contracta un credit. Oferta la Bancpost este foarte variata. Poti aplica online, practic pentru toate tipurile de credite.

Mai putine drumuri la banca! Aplica online

Economiseste timp si aplica online pentru oricare dintre produsele Bancpost.

- Credite garantate cu ipoteca
Creditul Prima Casa
Creditul Ipotecar/Imobiliar
Creditul "Nume Prenume" cu ipoteca
Ansambluri rezidentiale
Agentii imobiliare

- Credite de consum
Creditul NUME PRENUME cu dobanda fixa
Imprumut in baza pensiei SENIOR ACTIV
Creditul NUME PRENUME

 

 

Toate articolele din categoria Credite online.

Credite rapide bancare - Imprumuturi rapide nebancare IFN

Site-ul nostru va ofera informatii utile despre creditele bancare si cele nebancare. Daca aveti vreo propunere, idee, dorinta, intrebare, asteptam sa ne contactati.

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Anul 2019 a inceput printr-o usoara concurenta intre banci si IFN-uri in privinta timpilor de acordare ai creditelor de consum. Acest fapt nu poate decat sa ne bucure, tinand cont ca nimic nu este mai sanatos pentru o economie decat concurenta. Poate spram si la o ieftinire a creditelor bancare si nebancare in acest context.

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale - imprumuturi rapide doar cu buletinul - credite de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Surse de credite IFN online: Citeste
Credite rapide online 2019: Citeste
Imprumut fara adeverinta de venit si bani urgent: Citeste
Imprumut rapid online: Citeste
Credite rapide pentru restantieri in 2019: Citeste
Oferte prin telefon de la Cetelem: Citeste
Credite nebancare online: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog