CREDIT `ON

Credit bancar fara adeverinta de venit

Ce banci ofera credite fara adeverinta de venit?

De acum te poti imprumuta la banci si fara sa ti se mai solicite adeverinta de venit. .

Bancile au simplificat foarte mult procesul de accesare pentru creditele lor, reducand substantial timpii de acordare.

Adeverinta de venit nu mai este un act sperietoare, pentru ca, in multe cazuri nici nu se mai solicita.

Mai sunt de asemenea unele banci ce iau in considerare si alte forme de venit: dividende, ori alte tipuri de venituri ce nu au act justificativ adeverinta de salariat, ori un loc de munca stabil.

Axi Card - card credit online

[DETALII OFERTA]

Poti aplica simplu online pentru un card de credit Axi. Valabil si pentru cei cu istoric negativ. Limita maxima de credit este de 6.000 lei.

 

Imprumut rapid fara garantii

[DETALII OFERTA]

Poti imprumuta de la Provident sume intre 500 si 15.000 de lei, cu rambursare saptamanala ori lunara. Venit minim 300 de lei.

 

Pot sa accesez un credit bancar fara adeverinta de venit? Raspunsul clar este: DA.

Bine, trebuie sa stiti ca puteti accesa un credit bancar fara adeverinta de venit, insa, nu puteti accesa un credit bancar daca nu aveti nicio forma de venit fiscalizat, adica inregistrat la ANAF.

Singura posibilitate pentru a accesa un imprumut de bani, in conditiile in care nu ai un venit stabilit este imprumutul nebancar.

Chiar si in cazul Institutiilor Financiare Nebancare, posibilitatile de a face rost de bani, fara a avea adeverinta de venit sunt limitate. Exista totusi si IFN-uri ce acorda imprumuturi nebancare, fara adeverinta de venit.

Cautand printre ofertele de creditare ale acestora, am descoperit creditul direct, lansat de BT Direct IFN S.A. (parte a Bancii Transilvania). Iata oferta:

BT lanseaza Creditul Direct pentru nevoi personale, fara garantii materiale

Banca Transilvania lanseaza Creditul Direct, un produs cu accesibilitate ridicata, adresat persoanelor fizice, pentru acoperirea nevoilor curente. Creditul se acorda in lei si poate fi solicitat prin intermediul oricarei unitati BT din tara, fiind administrat de catre compania BT Direct IFN S.A., specializata in credite de consum, membra a Grupului Financiar Banca Transilvania. Cei care doresc informatii suplimentare, le pot gasi pe site-ul BT Direct, accesand www.btdirect.ro sau www.bancatransilvania.ro/btdirect.

Dobanda fixa pentru o perioada de 5 ani, pentru Creditul Direct este de 14,90% (DAE: 15,96%), indiferent de cursul valutar. Clientii nu au de plata comisioane, iar imprumutul poate fi acordat persoanelor cu varsta intre 18 si 70 ani si care au un venit minim net lunar de 395 lei. Perioada creditului este cuprinsa intre 6 si 60 de luni, iar suma imprumutata poate fi de la minim 2.000 lei la maxim 40.000 de lei.

Creditul Direct de la BT poate fi o solutie la nevoile tale, mai ales ca prezinta un grad ridicat de accesibilitate, in special la nivelul cumularii veniturilor. Astfel, se iau in calcul pe langa veniturile salariale, si alte venituri cu caracter permanent: bonurile de masa, stimulentele, comisioanele din vanzari, primele cu caracter permanent, dar si alte sporuri. De asemenea, pentru obtinerea unui astfel de imprumut se solicita un numar minim de acte: adeverinta de salariu, respectiv cuponul de pensie, precum si actul de identitate al solicitantului de credit, fara a fi necesara fisa fiscala. Totusi, clientii care prezinta fisa fiscala beneficiaza de o dobanda mai mica: 12,92% (12,67% in cazul virarii salariului in Banca Transilvania) si pot accesa un credit de consum pe o perioada extinsa, de pana la 10 ani. O alta caracteristica importanta a Creditului Direct este rapiditatea: raspunsul la analiza dosarului de finantare se comunica in ziua solicitarii.

Exemplu pentru un credit in valoare de 10.000 lei, pe o perioada de 5 ani: rata lunara este de 237,37 lei, DAE (Dobanda Anuala Efectiva) este 15,96%, iar valoarea totala platibila de catre client este 14.242,20 lei.

Concluzionand referitor la acest tip de credite fara adeverinta de venit, putem spune ca nu se pot acorda in aceste conditii, fapt datorat in primul rand existentei gradului maxim de indatorare impus de regulamentele BNR si de legislatia in vigoare. Acest grad de indatorare necesita existenta unei dovezi certe a veniturilor solicitantului de credite, astfel ca, lipsa ei este ilegala.

 

 

Toate articolele din categoria Utile.

Credite rapide bancare - Imprumuturi rapide nebancare IFN

Site-ul nostru va ofera informatii utile despre creditele bancare si cele nebancare. Daca aveti vreo propunere, idee, dorinta, intrebare, asteptam sa ne contactati.

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Anul 2019 a inceput printr-o usoara concurenta intre banci si IFN-uri in privinta timpilor de acordare ai creditelor de consum. Acest fapt nu poate decat sa ne bucure, tinand cont ca nimic nu este mai sanatos pentru o economie decat concurenta. Poate spram si la o ieftinire a creditelor bancare si nebancare in acest context.

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale - imprumuturi rapide doar cu buletinul - credite de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Cand cauti credite rapide: Citeste
Credite nebancare urgente: Citeste
Credite rapide online: Citeste
Imprumuturi Provident: Citeste
Credite fara adeverinta de venit: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Optiuni de finantare doar cu buletinul: Citeste
Refinantare: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog