CREDIT `ON

Credit bancar fara adeverinta de salariu de la ING

Pentru un credit pe repede inainte de la ING Bank, nu ti se solicita adeverinta de salariu

Una din primele banci ce a adus in atentia noastra creditul bancar fara adeverinta de salariu (ori venit), a fost ING Bank.

Aceasta banca a incheiat un acordul cu cei de la ANAF, pentru verificarea veniturilor clientilor ce solicita un credit bancar de nevoi personale. Astfel ca, pentru a contracta un credit de la ING, trebuie doar sa-ti dai acordul pentru verificarea bazei de date ANAF, nu mai este nevoie sa prezinti adeverinta de salariu.

Imprumut pentru 48 de saptamani

[DETALII OFERTA]

Poti imprumuta intre 500 si 1.200 lei pentru 48 de saptamani. Trebuie sa ai peste 18 ani, vent minim 300 lei lunar. Aceasta este o noua promotie Provident valabila pana in 29 octombrie 2019.

 

Imprumut cu dobanda 0

[DETALII OFERTA]

Poti imprumuta pana la 2.000 de lei, iar in primele 30 de zile dobanda este 0. CreditPrime acorda credite online pentru o perioada fixa de 24 de luni

 

ING Personal este astfel un credit bancar fara adeverinta de slariu, prin care poti accesa sume cuprinse intre 2.000 si 90.000 de lei, in functie de nevoile tale. Creditarea se realizeaza rapid; practic poti pleca acasa cu banii chiar in ziua accesarii, daca ai rabdare sa astepti analiza de la ANAF pentru verificarea veniturilor tale.

Iata ca, cei sceptici ca vor mai vedea credite doar cu buletinul la o banca in Romania in anul 2019, ajung sa fie pana la urma convinsi de aceasta posibilitate. Caci da, pana la urma, ING Personal poate fi numit si in acest fel - credit bancar doar cu buletinul.

Cum se desfasoara procesul de creditare pentru un astfel de produs fara adeverinta de salariu? Te deplasezi la un ghiseu ING, iar un consultant de credite verifica automat in baza de date ANAF, veniturile pe care le optii. Daca datele sunt in regula si mai ales corespund conditiilor de eligibilitate solicitate de banca, atunci, pur si simplu obtii creditul si pleci acasa cu banii, fara sa ti se mai solicite alte dovezi de venit, fara celebra de acum adeverinta de salariu.

Pentru creditul pe repede inainte ING ai nevoie de preznta ta personala la ghiseu impreuna cu carte de identitate (buletinul).

Acest credit doar cu buletinul este unul aproape instant, tinad cont ca pana si la IFN-uri dureaza mai mult sa primesti in mana suma de bani dorita.

Iata cum in 2019, poti sa te deplasezi la ghiseul unei banci si sa soliciti un credit doar cu buletinul si fara adeverinta de salariu. Exista si posibilitatea sa iei un credit bancar ING personal si fara verificarea bazei de date ANAF. In acest caz, trebuie sa te prezinti la ghiseu cu o adeverinta de salariu si una de venit care sa-ti certifice veniturile obtinute pe anul anterior.

Singura varianta fezabila pentru a obtine acest credit bancar doar cu buletinul este aceea de a avea venituri fiscalizate. Doar in acest fel ele apar in baza de date a celor de la Fisc. Daca nu ai un contract legal de munca, atunci, nu prea poti sa te imprumuti. In acest caz, nu doar banca te va refuza, ci si IFN-urile.

Poti sa faci si o pre aplicare online pentru creditul ING fara adeverinta de salariu, insa, tot trebuie sa te prezinti la ghiseu pentru restul formalitatilor.

Pentru a putea sa-ti fie aprobat creditul, va trebui sa ai un venit minim net lunar de 750 de lei, si o vechime totala in munca de minim 12 luni, cu minim 6 luni la ultimul loc de munca. trebuie de asemenea sa ai o varsta cuprinsa intre 18 si 65 de ani pentru barbati, respectiv 63 de ani pentru femei.

Dobanda unui credit pe repede inainte - ING personal este una destul de avantajoasa. practic dobanda anuala efectiva variaza intre 9,25 si 12,05%, in functie si de incasarea veniturilor prin ING Bank, dar si de suma dorita si perioada aleasa pentru creditare.

Acum, chiar daca acest credit bancar se poate numi usor ca fiind un imprumut doar cu buletinul, totusi, el nu este chiar atat de usor de accesat de catre oricine.

Cand nu te incadrezi cerintelor celor de la ING, poti apela la alte solutii mai permisive, cum sunt cele oferite de IFN-uri. E adevarat ca imprumuturile lor sunt mai scumpe, insa, sunt mult mai usor de accesat.

 

 

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL ONLINE]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale -doar cu buletinul - de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Cand cauti produse de tip rapid: Citeste
Credite nebancare urgente: Citeste
Accesari online: Citeste
Acte Provident: Citeste
Fara adeverinta de venit: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Optiuni de finantare doar cu buletinul: Citeste
Refinantare: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog