CREDIT `ON

Credit bancar auto

Ofertele creditelor bancare auto


Creditul bancar auto este o forma de imprumut ce se utilizeaza pentru achizitionarea unor masini noi ori second-hand.

Fiind printre formele de creditare ce si-au pastrat un oarecare public, spre deosebire de alte tipuri, bancile inca mai acorda astfel de finantari. Un atuu important pentru care s-a pastrat aceasta forma de credit este acela ca, exista programului rabla, program prin care s-a stimulat cumpararea de autoturisme noi.

Daca analizam modul in care bancile au dat credite, dupa ce a inceput criza si pana in prezent, putem spune ca, aceste credite auto n-au suferit la fel ca alte forme de finantare.

Chiar daca a fost criticat in permanenta, din diverse motive, uneori pe buna dreptate, programul rabla a adus o oarecare stabilitate in piata auto din Romania, reusind sa mentina pe linia de plutire aceste forme de imprumuturi.

Iei un credit si castigi premii!

[DETALII OFERTA]

In perioada 6 februarie - 12 martie 2019, daca iei un imprumut Provident, poti sa castigi un premiu. Sunt puse la bataie 10 combine frigorifice, 20 de smart tv-uri si marele premiu in valoare de 20.000 de lei.

 

Credit de pana la 40.000 de lei

[APLICA ONLINE]

Online ai acces la sume mari de bani pentru maxim 5 ani de la Credius. Se accepta si restantieri.

 

La nivelul anului trecut, adica in 2019, in programul rabla s-au alocat 20.000 de vouchere de cate 6.500 de lei fiecare. Cresterea valorii acestor vouchere, determinata pe de-o parte de micsorarea numarului de autoturisme vechi, si pe de alta pare, de sumele mai mici alocate acestui program (numarul voucherelor fiind mult mai mare, insa, suma fiecaruia in marte fiind mult mai mica), a reprezentant ca si in anii trecuti, un suflu pentru productia locala de automobile.

Ce inseamna programul rabla?

In primul rand este un program alocat atat persoanelor fizice cat si juridice.

Pentru persoanele fizice, autoturismul trebuie sa nu fie mai vechi de 10 ani si sa poata fi adus pe propriile roti la depozitul de colectare. Oamenii se pot inscrie la unul din colectorii inscrisi in program.

Firmele ce vor sa foloseasca un voucher pentru programul rabla se inscriu direct la AFM, adica la institutia ce administreaza programul rabla.

Anul 2019 a fost cel mai organizat din punct de vedere al distribuirii tichetelor in functie de numarul de masini masini, pe fiecare judet in parte, fapt ce nu s-a intamplat in anii precedenti.

Bancile au primit bine acest program rabla, motiv pentru care, aproape toate au produse de finantare adecvate, unele acceptand si achizitionarea de autoturisme rulate, ba mai mult, acordand chiar si consultanta in privinta achizitionarii acestora.

Mai nou, nu doar bancile acorda credite auto, au inceput sa apara o serie de firme, unele mari, ce si-au deschis un segment de finantare pe partea auto, incluzand, pe langa creditul auto, si alte forme de service si intretinere a autoturismelor (de exemplu Dedeman).

 

 

Toate articolele din categoria Banci.

Credite rapide bancare - Imprumuturi rapide nebancare IFN

Site-ul nostru va ofera informatii utile despre creditele bancare si cele nebancare. Daca aveti vreo propunere, idee, dorinta, intrebare, asteptam sa ne contactati.

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Anul 2019 a inceput printr-o usoara concurenta intre banci si IFN-uri in privinta timpilor de acordare ai creditelor de consum. Acest fapt nu poate decat sa ne bucure, tinand cont ca nimic nu este mai sanatos pentru o economie decat concurenta. Poate spram si la o ieftinire a creditelor bancare si nebancare in acest context.

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale - imprumuturi rapide doar cu buletinul - credite de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Credite urgente pentru nevoi personale: Citeste
Oferte online de creditare in 2019: Citeste
Imprumut fara adeverinta de venit: Citeste
Acte necesare: Citeste
Credite rapide pentru restantieri 2019: Citeste
Piata online din Romania: Citeste
Refinantarea - o solutie pentru restantieri: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog