CREDIT `ON

Credit bancar - acte necesare

Care sunt actele necesare pentru accesarea unui credit bancar?


Documentele necesare accesarii unui credit bancar depind de mai multi factori: ce tip de credit solicitati si mai ales, carei banci va adresati pentru solicitarea unui credit.

De principiu, aproape toate tipurile de credite si marea majoritate a bancilor solicita adeverinta de venit, adeverinta de la locul de munca din care sa reiasa perioada in care lucrezi (unele banci solicita un anumit numar de luni, minim necesar pentru a-ti aproba creditul), informatii despre alte credite si membrii familiei pe care-i ai sau nu in intretinere, etc.

Credit de nevoi cu o luna vechime

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Se accepta si persoanele cu istoric negativ in BC.

 

Imprumut cu orice istoric de credit? YES!

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine banii rapid, de la 100 la 15.000 de lei. Credit YES acorda credite celor intre 18 si 70 de ani.

 

De exemplu, pentru creditul Prima Casa de la Bancpost, documentele necesare sunt:

Va punem la dispozitie lista si o serie de documente care sa va ajute in procesul de informare si aplicare pentru un credit.

Important! In vederea completarii dosarului de credit, clientul va prezenta bancii Certificatul de performanta energetica, intocmit pentru imobilul pe care doreste sa-l achizitioneze. Pentru mai multe detalii despre acest document, va rugam sa va adresati consilierilor din reteaua de unitati teritoriale ale bancii.

Adeverinta de venit si Cererea de credit sunt doua documente de baza disponibile in orice unitate a bancii pe care trebuie sa le completati si sa le aveti in dosarul de credit.

Ghidul Clientului prezinta toate celelalte documente necesare, precum si pasii pe care trbuie sa ii urmati pentru obtinerea creditului.

Ce acte sunt necesare pentru un credit rapid?

- Adeverinta de venit
- Cerere de credit

Avand in vedere faptul ca imprumutul rapid se utilizeaza pentru a cumpara obiecte cu utilizare frecventa in gospodarie, ori pentru a plati facturile, sumele ce se acorda sunt in general mici, lucru datorat si riscului asumat de societatea ce le acorda.

Un astfel de credit este caracterizat, dupa cum ii spune si numele, de rapiditatea de acordare, lucru general in primul rand de modul de accesare facil: online, telefonic ori direct din magazin.

Apeland la un astfel de credit rapid poti obtine sume mici, de regula variind intre 100 si 5000 de lei, pe perioada medii de 6 - 12 luni.

Documentele necesare pentru contractarea unui credit rapid sunt: copie dupa actul de identitate si adeverinta de venit. Unele firme de credite mai solicita si o factura de utilitati pentru a verifca daca locuiesti la adresa specificata in buletin.

Veniturile acceptate pentru creditul rapid includ, de regula, salarii, pensii, venituri provenite din activitati independente, chirii, comisioane din vanzari, drepturi de autor etc.

 

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL ONLINE]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale -doar cu buletinul - de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Cand cauti produse de tip rapid: Citeste
Credite nebancare urgente: Citeste
Accesari online: Citeste
Acte Provident: Citeste
Fara adeverinta de venit: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Optiuni de finantare doar cu buletinul: Citeste
Refinantare: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog