CREDIT `ON

Cati bani putem imprumuta de la banci cu venitul nostru?

Sunt multi oameni interesati de acest subiect; vor sa afle pe scurt cati bani pot imprumuta cu un anume venit.


Cati bani poti imprumuta daca am un salariu de 4.000 de lei lunar?

Ce salariu imi este necesar pentru a lua un credit de 100.000 de euro?

Pot obtine un credit de 10.000 de lei cu salariul minim pe economie?

Care este maximul pe care il poti accesa de la banci?

Cand avem o nevoie financiara, oricare ar fi ea, fie ca ne trebuie pentru o cheltuiala urgenta, fie ca dorim sa ne cumparam o casa, ne punem intrebarea fireasca, daca ne ajunge venitul actual sa contractam banii doriti.

Credit de nevoi cu o luna vechime

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Se accepta si persoanele cu istoric negativ in BC.

 

Imprumut cu orice istoric de credit? YES!

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine banii rapid, de la 100 la 15.000 de lei. Credit YES acorda credite celor intre 18 si 70 de ani.

 

Astazi, totul se leaga de gradul de indatorare, deci de la el trebuie pornita orice analiza.

De ce este atat de important gradul de indatorare?

Pentru ca daca te situezi peste pragul admis, nicio institutie financiare nu te va imprumuta, indiferent de suma dorita.

Apoi, orice credit ti se aproba va fi legat automat de gradul de indatorare, pentru ca in functie de suma respectiva si de venitul tau net lunar poti stabili usor si la ce suma ai acces.

Lucrurile stau in felul urmator: daca ai de cand sa iei un credit in lei, gradul de indatorare este de 40%. Adica, nu poti imprumuta mai mult decat suma care te conduce la o rata lunara in echivalentul a maxim 40% din venitul tau net lunar.

Daca incasezi lunar 4.000 de lei, rata creditului tau nu poate depasi 1.600 de lei lunar.

Pentru creditele in valuta, gradul de indatorare este de 20% din venitul net. Daca luam in considerare acelasi venit de 4.000 de lei net lunar, poti contracta un credit a carui rata lunara nu poate depasi 800 de lei lunar.

Asadar, voi puneti cumva gresit problema cand intrebati ce salariu trebuie sa ai pentru un credit de 100000 euro, 70000 euro, 40000 euro, 10000 euro si asa mai departe. Lucrurile se analizeaza invers. Vezi exact cati bani poti imprumuta cu veniturile tale actuale. Ia in considerare veniturile familiei, pentru ca si banca le ia in considerare.

Cu o astfel de analiza ce pleaca de la venitul vostru net si gradul de indatorare, puteti incerca mai apoi la orice institutie financiara sa aflati ce sume puteti imprumuta in functie de rata pe care v-o permiteti.

Insitutiile financiare au calculatoare de credite unde puteti usor determina ratele lunare pentru diverse scenarii de sume imprumutate, atat pentru creditele de nevoi personale, cat si pentru cele ipotecare.

Nu fii incantat de ideea ca vei obtine un credit fulger aprobat online, pentru ca astfel de oferte au maxime mici de acorda, iar costurile sunt deosebit de ridicate.

Practic, alegi sumele in functie de rata si maresti ori micsorezi imprumutul pana ajungi in jurul valorii lunare pe care ti-o permiti, valoare raportata la gradul de indatorare respectiv.

Ce credit ne permitem?

In primul rand este bine sa analizam inainte daca avem nevoie de acei bani cu adevarat, pentru ca, urmarea accesarii unei sume de bani va fi sa fim nevoiti ulterior sa rambursam lunar ratele.

Responsabilitatea celui care vrea sa imprumute trebuie sa inceapa inainte de a semna contractul de credit si nu dupa.

Cea mai buna metoda de a nu ramane datori este sa nu ne imprumutam. Dar, daca nu putem evita asta, atunci macar sa fim informati corespunzator.

Si acum, ca sa va raspund exact la intrebare, putem sa imprumutam atat cat ne permite gradul de indatorare.

Din fericire, inspectarea venitului nu este este o problema atat de bani, azi poti usor sa obtii un credit bancar fara adeverinta de venit, pentru ca institutiile financiare verifica bonitatea prin intermediul ANAF, cu acordul tau.

Insa, mai avem si un alt aspect de care trebuie sa tinem cont. Unele institutii financiare sunt interesate nu doar de bonitatea noastra si de gradul de indatorare, ci si de istoric. Asadar, daca trecem hopul gradului de indatorare, s-ar putea sa ne oprim in istoricul negativ in Biroul de Credit. Daca avem un istoric slab, s-ar putea ca suma sa se diminueaza considerabil, ori si mai rau, sa ni se respinga creditul.

 

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL ONLINE]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale -doar cu buletinul - de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Cand cauti produse de tip rapid: Citeste
Credite nebancare urgente: Citeste
Accesari online: Citeste
Acte Provident: Citeste
Fara adeverinta de venit: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Optiuni de finantare doar cu buletinul: Citeste
Refinantare: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog